Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
mám takový dotaz. Objednala jsem si teplaky CK, vyzvedla jsem si balíček, a ještě ten den tepláky nosila, večer jsem si všimla, že už mi v rozkroku začaly puckatět. Hned jsem to napsala na eshop, kde jsem si je koupila a momentálně na mně zkouší, že je musím odeslat jim zpět na posouzené a je možné, že mi reklamace nebude vyhověna. Moc se v zákonench nevyznám, ale přece, když se po jenom dni věc znehodnotí, tak by měla být nějaká šance dostat peníze zpět, každopádně moc nevím, jestli na ně tlačit a být nepříjemná. Neměl někdo podobnou zkušenost s jiným kusem oblečení?
Děkujo
Pokud mas pres eshop, muzes zbozi do 14dbu vratit bezvudani duvodu a oni ti musej vratit penize, takze bych se na nejakou reklamaci vyprdla a poslala jim to rovnou, at vratej prachy
Mne totiz tvrdi, ze posledni slovo ma dodavatel. Je mi jasne, ze budou zkouset, ze jsem si to udelala sama. Mela jsem si to prohlidnout, ani nevim zda je mozne, aby se pucky udelaly, takhle rychle.
Rovnou mi pani psala email, ze musim vyplnit reklamacni papir + zaslat teplaky a dodavatel rozhodne, zda bude reklamace uznana ci ne.
@Nymphetamine píše:
Pokud mas pres eshop, muzes zbozi do 14dbu vratit bezvudani duvodu a oni ti musej vratit penize, takze bych se na nejakou reklamaci vyprdla a poslala jim to rovnou, at vratej prachy
Eshop bude určitě tvrdit, že je onošené a s vracením peněz se cukat
.
@Kikins píše:
Rovnou mi pani psala email, ze musim vyplnit reklamacni papir + zaslat teplaky a dodavatel rozhodne, zda bude reklamace uznana ci ne.
A jsou ty tepláky originál? Jestli je to eshop s fejkama, tak bych si moc iluzí o vyřízení reklamace nedělala. Pak to hnát jedině přes ČOI.
Je mi to jasne, ale psala jsem jim email, hned druhy den po vyzvednutí balíku, tak prece behem jednoho dne neonosite vec.
V takovéto situaci je vhodnější se o nějakém problému vůbec nezmiňovat a využít práva na odstoupení do 14 dní.
Co se týká reklamace- e-shop má pravdu, vždy je možnost, že reklamaci vyřídí zamítavě. Záleží na tom, co se stalo. Vyřešit reklamaci, aniž by se zboží poslalo zpátky asi moc nejde. A jak bude obchod posuzovat situaci, někam to posílat a pod. je vlastně jejich věc. Vyřešit reklamací mají bez odkladu, nejdéle do 30 dní. Ale i zamítnutí je vyřešení…
No měla jsem to tak udělat, myslela jsem si bláhově, jak mi zboží vymění. Napsali mi právě at zašlu foto, že se podle toho rozhodnoum, jak se bude psotupovat dál. Fakt mi přijde zvlaštní, že během jednoho dne, by se dokazaly vytvořit pucky. No uvidíme, jak to dopadne.
Vite existuje jedna cast zakona o ktere nikdo moc nevi.. a to ta ze pokud vznikne vada na zakoupene veci do pul roka od koupe ma se za to ze uz je to vada z vyroby.. ted presne nevim ten zakon zkuste si to vyhledat a hnat to pres to protoze ted zz jste jim dala echo ze jste vec nosila tim padem odstoupeni do 14ti dnu vam asi zamitnou.. drzim palec.. ![]()
@Petule989 Odstoupení do 14 dní odmítnout těžko mohou, je to dle zákona- protože to při koupi přes web nevyzkoušíte, tak na tohle slouží ta lhůta. Že to někdo nosí 14 dní a pak vrátí je něco jiného a je to špatně. Navíc se obchod má možnost bránit, protože zboží nesmí nést známky opotřebení a dokonce lze účtovat přebalení.
Co se týká té vady v prvních 6 měsících. Ano, ale co když vada vznikla, že při oblékání někdo špatně strčí nohu do nohavice a „povolí šev“? Proto se to musí posoudit.
@Ivan PPZ no ale ono to odstoupeni do 14 ti dnu je i vsude popsane - vracenu pouze v pripade original baleni (popripade s vysackama) zbozi nepouzite a pokud zakladatelka mela na sobe tak asi vysack uz na zbozi nebudou ze? Coz znamena ze vraceni do 14 ti dnu uz asi nebude mozne..;)
A co se tyka toho ze vada vznikne do 6mesicu od koupi nevim presne jak to je u obleceni - ale predpokladam ze nova vec (ktera dosla dnes) je asi ze spatneho materialu kdyz se zezmolkuje po treba 3 hodinach noseni - coz znamena ze pokud je to vada materialu tak je to i vyrobni vada…;) (ale jak pisu jsou to me domenky a at si radeji zakladatelka zjisti vice i co se tyka zakonu a tak)..:-D