Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@smutná máma píše:
@zrcadlo jasně,chci tu tenkou, originál duplo. Hlavně je největší a je to čtverec
My máme tu velkou zelenou Duplo, a pak dvě ty menší Hubelino, na stavění jen na zemi je to jedno, ale jakmile chceš výtvory přenášet, je fakt to Hubelino lepší, ta Duplo se prohýbá a není nic horšího, než vzít potichoučku když děti usnou jejich velký postavený hrad, chtít ho přenést a přitom jak se to prohne, tak se to zboří, a to velmi nahlas
Kamarád dětem tu zelenou Duplo podlepil nějakou pevnou plastovou deskou, právě kvůli přenášení.
A jeden OT: je Hubelino stejně kvylitní jako DUplo (třeba jako Unico) nebo spíš jako ty levné napodobeniny Lega?
@mooch píše:
A jeden OT: je Hubelino stejně kvylitní jako DUplo (třeba jako Unico) nebo spíš jako ty levné napodobeniny Lega?
Stejně kvalitní, je to německá stavebnice, jediný rozdíl v kostičkách je, že má trošku ostřejší rohy (Duplácké kostičky mají ty rohy zaoblenější, takže když dám na sebe kostičku Duplo a Hubelino, tak přejetím ruky to poznám, a pak podle nápisu uvnitř těch dírek, jinak ne). Ale ten plast je opravdu stejně kvalitní.
Edit: Ještě doplnění, já právě kupovala tuto sadu kostek , protože je tam spousta dlouhých kostiček i krátké 1×2 čudlíky, takže se z toho staví skvěle. V obdobných sadách Duplo jsou většinou jen malé kostky. Ale pozor, Hubelino má barevné kostičky v podobné sadě za stejnou cenu, a tam ty dlouhé ani ty nejmenší nejsou (a nejsou tam ani kuličky na dráhu, my tuhle sadu koupili i kvůli náhradním kuličkám na kuličkodráhu).
Dobrý den, já mám podložku lego duplo k prodeji, případně se podívejte na můj bazárek. Pěkný den
@vykyluci já jsem si ji koupila bazarovou od @jajinka00 a spokojenost
ahoj, kupujete duplo podložku ke kazde nové sadě? Máme už dům a podložku a chci koupit k Vánocům další sadu, mám vzít i podložku? Na feedu mají teď dárek podlozku zdarma nebo bych vzala jen sadu jinde levneji
Děkuji.
Urcite ne, mame jednu. U nas stejne nic nevydrzi postavenyho dyl jak deset minut.
Mame dve pro dve deti. Ale spis vetsi zabavi obe a stavi veledila.
Jinak dve uplne staci.
Mame pro každé dítě jednu, jinak by se rvaly víc než obvykle ![]()
Máme dupla hodně a jednu velkou podložku a jednu takovou menší. A stačí to bohatě! Určitě bych nekupovala ke každé sadě podložku