Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sháním velkou duplo podložku. Nejlépe 24×24 nopek. Bazarovou či novou…Nemá někdo k prodeji? Je to docela umění sehnat. Předem děkuji
Já také sháním a nikde není… Prý ji teď nedodávají a bude až po novém roce…
@Bemula tam jsem koukala, že jsou, ale jsou dražší než v krámu nebo na eshopu… Já si počkám do toho ledna ![]()
Ale děkuji za info ![]()
Hele, holky, já ji už sháním od léta po hračkárnách tedy. Nechtělo se mi platit poštovné…A teď ji nemají ani eshopy nebo za nerozumnou cenu ![]()
Na tom Mimibazaru je to tedy taky darda
Také nemohu sehnat. Ted jsem narazila na podložku od značky Hubelino a měla by být kompatibilní s kostkami Lego duplo, tak koupim ji, protože do ledna se mi čekat něchce.
@janina022 Jo tak to já vůbec nevím jestli to je dobrá cena nebo
, sice Duplo taky kupujeme, ale podložku jsem ještě nesháněla
. Ale i tak celkově to jsou pálky za to Duplo ![]()
@smutná máma @zuzukobylka Kupovala jsem podložky Hubelino na legenio.cz, jsou levnější než na mallu (nevím tedy jak s dopravou, já toho tam brala víc). Za mě lepší jak Duplo podložka, protože ta velká duplo pruží, tyhle jsou pevné.
@zrcadlo píše:
@smutná máma @zuzukobylka Kupovala jsem podložky Hubelino na legenio.cz, jsou levnější než na mallu (nevím tedy jak s dopravou, já toho tam brala víc). Za mě lepší jak Duplo podložka, protože ta velká duplo pruží, tyhle jsou pevné.
A já zase podložku Hubelino považuju za blbou, protože je jen jednostranná, kostičky se dají přidělávat na ni, nikoli pod ni, jako to je u Dupla. A taky není stejně tlustá, jako originál Duplo podložky. Takže raději příště koupím Duplo podložku.
@Ronja píše:
A já zase podložku Hubelino považuju za blbou, protože je jen jednostranná, kostičky se dají přidělávat na ni, nikoli pod ni, jako to je u Dupla. A taky není stejně tlustá, jako originál Duplo podložky. Takže raději příště koupím Duplo podložku.
Ale ta velká podložka Duplo, o které zakladatelka píše, je taky tenká a jednostranná, není to jako ty menší, které jsou v podstatě nízké ploché kostičky, ty se ovšem ve větších rozměrech nedělají.
@zrcadlo jasně,chci tu tenkou, originál duplo. Hlavně je největší a je to čtverec
@zrcadlo píše:
Ale ta velká podložka Duplo, o které zakladatelka píše, je taky tenká a jednostranná, není to jako ty menší, které jsou v podstatě nízké ploché kostičky, ty se ovšem ve větších rozměrech nedělají.
Tak to jsem nevěděla, díky za upřesnění.