Dusivý kašel a teplota ve

9
23.10.21 16:58

Dusivý kašel a teplota ve

Ahoj holky mám menší problém jsem ve 22tt a mám hrozně dusivý kašel a zvýšenou teplotu 37,8 mám jet teď na pohotovost nebo počkat do pondělí? Ve čtvrtek se mi objevil kašel tak jsem brala jitrocelový sirup ale nepomáhá a teď mi vyběhla taková teplota tak ležím a odpočívám ale opravdu mě zajímá co by jste dělali vy na mém místě děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
23.10.21 17:03

Ležela a léčila se doma. Na pohotovosti ti stejně nepomůžou, odkážou tě na tvého Dr. Teplotu nemáš, to není ani na srážení, to neublíží, kdyby lezla přes 38 tak si vem paralen. Kašel za dva dny nevyléčíš, lež, pořádně pij, zvlcuj si vzduch, můžeš inhalovat Vincentku a buď v klidu.

Příspěvek upraven 23.10.21 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
23.10.21 17:03

Ne opravdu bych s takovou teplotou nejela na pohotovost. proc jako?!

caj, postel, paralen, stoptussin. obklad na hrud, cibulovej sirup, rozrojenou cibuli k posteli…co myslis ze by idelali na pohotovosti?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
23.10.21 17:04

Teplotu bych srazela paralenem, kdyz se dostane nad 38. Ja jsem nemocna uz par tydnu, ale bez teplot, takze jen vyckavam. Trochu mi pomohl na suchy kasel cibulovy sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
23.10.21 17:10

Nad 38 paralen, jinak domaci lecba. Rad na internetu je hromada na kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
23.10.21 17:28

Teplotu jsem měla dva dny kašel mám už tři neděle odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
23.10.21 18:31

Nejela. Ja sem 25tt, chytla me viróza a kašel se mě drží už druhý týden. Kašlu tak, že z toho chodím zvracet. Ve 2 lékárnách mi bylo řečeno, že na kašel v těhotenstvi nic neni a mám odpočívat, ležet v teple a pít horké čaje. Maximum jsou nějaké pastilky, jitrocelovy sirup a stopkašel…vše absolutně k prdu. Nejvíc mi pomáhají horké nahřívací sprchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí