Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě je to bříškem a miminkem, dýcháš za dva
Zeptej se lékaře, co s tím, určitě ti poradí nebo případně dá nějaké léky pro případ krize a úlevy.
Já v těhu funěla jak lokomotiva ![]()
Jéé, tak přesně tohle jsem v tvém týdnu řešila taky, je to miminkem, neboj, když tě to chytne nějak víc, tak si lehni na levej bok a podlož nožky..Já jsem si pro pocit lepšího nádechu brala třeba Halls, mazala pod nos tygří mast…
Brzy to přejde, jak prdelka klesne níž, tak to musíš vydržet ![]()
nechci tě strašit,ale právě s tímto problémem jsem byla o něco dřív v těhotenství hospitalizovaná.Prošla jsem si různými vyšetřeními i sono srdce,báli se i embolie,začali mi píchat injekce na ředění krve.Být tebou,raději bych doktora navštívila.
Holky díky za reakce ![]()
Gabííí - To já si myslím že to zas tak horké nebude. Mě se jen trochu hůř nadechuje. Mám i astma ale tet v těhu se to hodně zlepšilo že nemůžu inhalovat. Na kardio docházím pravidelně mám nedomýkavost chlopní. A co vím od kamarádky tak při embolii bolí bud na hrudi a to já nemám. Ale i tk díky
Mišis píše:
Holky díky za reakceGabííí - To já si myslím že to zas tak horké nebude. Mě se jen trochu hůř nadechuje. Mám i astma ale tet v těhu se to hodně zlepšilo že nemůžu inhalovat. Na kardio docházím pravidelně mám nedomýkavost chlopní. A co vím od kamarádky tak při embolii bolí bud na hrudi a to já nemám. Ale i tk díky
mě se taky špatně dýchalo tak od 25tt,ale s nikým jsem to neřešila a asi 35.tt to z ničeho nic přešlo,asi klesl níže,ale vím,že je to hrozně nepříjemné
já mám dušnost tak od 20.týdne kdoví jestli ne dřív
třeba na zádech nemůžu ležet vůbec,protože se mi udělá hrozně zle (pocení,motání hlavy,mžitky,nevolnost)..Je to hrozný,nemůžu pořádně sedět,ležet,chodit nic ale doktoř řikal,že je to normální na vyšetření sem nebyla tak nevim,snad to normální je ![]()
tak když jsi na zádech ,to dělá to,že ti miminko tlačí na dutou žílu,taky jsem tím ted u druhého trpěla.
Ahoj, poslední týden mám sem tam problém s dýcháním. Pocituju že se nemůžu pořádně nadechnout. Je mi jasne že mimi už je velké a tlačí mi na orgány ale teť jsem se dočetla že pokud je dušnost jen tak a ne po námaze tak to normální není a měl by se vyhledat lékař. Tak se chci zeptat jak jste to měli Vy. Po námaze mám taky problém s tím že se nemůžu pořádně nadechnout ale sem tam i v klidu. Není to nic akutního že bych se dusila. Díky