Dušnost v těhotenství 30tt

Mišis
13.10.11 19:02

dušnost v těhotenství 30tt

Ahoj, poslední týden mám sem tam problém s dýcháním. Pocituju že se nemůžu pořádně nadechnout. Je mi jasne že mimi už je velké a tlačí mi na orgány ale teť jsem se dočetla že pokud je dušnost jen tak a ne po námaze tak to normální není a měl by se vyhledat lékař. Tak se chci zeptat jak jste to měli Vy. Po námaze mám taky problém s tím že se nemůžu pořádně nadechnout ale sem tam i v klidu. Není to nic akutního že bych se dusila. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
13.10.11 19:05

Určitě je to bříškem a miminkem, dýcháš za dva :-) Zeptej se lékaře, co s tím, určitě ti poradí nebo případně dá nějaké léky pro případ krize a úlevy.
Já v těhu funěla jak lokomotiva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.10.11 19:16

no já už taky funím, zadýchávám se, občas popadám dech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.10.11 19:53

Jéé, tak přesně tohle jsem v tvém týdnu řešila taky, je to miminkem, neboj, když tě to chytne nějak víc, tak si lehni na levej bok a podlož nožky..Já jsem si pro pocit lepšího nádechu brala třeba Halls, mazala pod nos tygří mast…
Brzy to přejde, jak prdelka klesne níž, tak to musíš vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 19:53

nechci tě strašit,ale právě s tímto problémem jsem byla o něco dřív v těhotenství hospitalizovaná.Prošla jsem si různými vyšetřeními i sono srdce,báli se i embolie,začali mi píchat injekce na ředění krve.Být tebou,raději bych doktora navštívila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
13.10.11 20:12

Holky díky za reakce :kytka:

Gabííí - To já si myslím že to zas tak horké nebude. Mě se jen trochu hůř nadechuje. Mám i astma ale tet v těhu se to hodně zlepšilo že nemůžu inhalovat. Na kardio docházím pravidelně mám nedomýkavost chlopní. A co vím od kamarádky tak při embolii bolí bud na hrudi a to já nemám. Ale i tk díky

• Citovat
  • Upravit
2892
13.10.11 20:19
Ano,bolelo by ti i na hrudi nebo by tě to svíralo na hrudi.Také docházím na kardio,mám prolaps mitrální chlopně,proto si mě tam taky nechali.Ta dušnost samozřejmě může být jen díky tomu astmatu nebo prostě tě mimi tlačí :palec:
Mišis píše:
Holky díky za reakce :kytka:Gabííí - To já si myslím že to zas tak horké nebude. Mě se jen trochu hůř nadechuje. Mám i astma ale tet v těhu se to hodně zlepšilo že nemůžu inhalovat. Na kardio docházím pravidelně mám nedomýkavost chlopní. A co vím od kamarádky tak při embolii bolí bud na hrudi a to já nemám. Ale i tk díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
13.10.11 20:46

mě se taky špatně dýchalo tak od 25tt,ale s nikým jsem to neřešila a asi 35.tt to z ničeho nic přešlo,asi klesl níže,ale vím,že je to hrozně nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
15.10.11 19:52

já mám dušnost tak od 20.týdne kdoví jestli ne dřív :-) třeba na zádech nemůžu ležet vůbec,protože se mi udělá hrozně zle (pocení,motání hlavy,mžitky,nevolnost)..Je to hrozný,nemůžu pořádně sedět,ležet,chodit nic ale doktoř řikal,že je to normální na vyšetření sem nebyla tak nevim,snad to normální je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
15.10.11 20:19

tak když jsi na zádech ,to dělá to,že ti miminko tlačí na dutou žílu,taky jsem tím ted u druhého trpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí