Na neschopenku kvůli teroru šéfa?

19
12.10.11 19:52

Na neschopenku kvůli teroru šéfa?

Ahojda, jsem tu čersvý nováček a hned si dovoluju založit tohle diskuzní téma.. Aktuálně řešim problém ŠÍLENÁ ŠÉFOVÁ :-( Tak mám děsnou potřebu se podělit, postěžovat si, zeptat se na vaše zkušenosti a názory..
Jsem v 8.tt a 3. týden doma v PN. Žádné problémy krom klasických příznaků nemám a chtěla jsem jít do práce, protože doma to vůůbec neutíká, jsem celé dny sama.
Práci bych měla relativně pohodovou, v kanclu. Až na tu šéfku… Je to ženská ve věku mojí maminy, která se celý život starala o svou kariéru a teprv nedávno ji došlo, že by mohla chtít děti. Snaží se, nejde to, svěřuje se, háže na mě spousty práce, aby sama lítala po dr. a odpočívala… a do toho přijdu a oznámím ji, že jsem těhotná (a jsem za to moooc happy!!!). Tušila jsem, že nebude jásat, ale že bude tak moc zlá jak byla, jsem si neuměla přestavit.Stačí mi jeden telefon a ještě teď se klepu, takže se tam bojim vrátit.
Dr. by mě doma snad nechal (je to zlatíčko), ale pořád si říkám, že přece nejsem žádná třasořitka, že se musim obrnět atd. No, a taky hypotéka,nuda, nemožnost kamkoliv jít kvůli kontrolám atd.
Nevim, co s tim dál. Vždycky jsem si myslela, že mě hned tak něco nesebere, na těhotenství jsem se strašně těšila a teď toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
12.10.11 19:57

já bych šla raději na nemocenskou..
nenechám si tak krásné období takhle zkasit..taky se možná budu chystat jít na nemocenskou..okolo pátého měsíce…v praci samý stres..to mi za to nestojí..taky máme hypošku, ale naštěstí jsem dobře pojištěná a pojištění mi platí i na rizikové těhu, tak si ho asi vydyndám od gyndaře..
jinak gyndař ti muže naspat že máš vycházky kdykoliv..myslím..něktré holky to tu psaly, že mohly chodit kdy chtěli a neměly kontroly..

• Citovat
  • Upravit
16631
12.10.11 19:57

Je to těžký…zkus si porovnat v hlavě jak moc to opravdu v pohodě ustojíš… mně hodně pomohlo se „opřít“ o miminko - říct si, že má statečnou maminku a prostě si nenechta svoje štěstí znechutit a vzít někým sobeckým.A klidně ji řeknii, že tě její řeči zraňují a že si nepřeješ něco takového slyšet - právo na to máš!

Pokud to fakt nepůjde vždycky můžeš zpět na PN - dle toho co píšeš o dr.

Drž se, zvládneš to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
12.10.11 20:09

ahoj, já bych si tu krásnou chvíli nenechala nikým a ničím kazit…já byla od začátku na rizikovým a vycházky jsem měla neomezené, pokud máš gyn. v pohodě, tak ti je napíše bez řečí…jako těhulka nebudeš čekat na vycházku.....pokud se rozhodneš vrátit do práce tak pevné nervy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
12.10.11 20:10

na práci bych se asi vyprdla, jsi doma už 3 týdny, takže tu „nízkou“ podporu už máš za sebou… takhle se vrátíš do práce, budeš tam možná na prášky a za týden půjdeš stejně domů a další snížení dávky v nemoci…

pokud je tvůj lékař zlatíčko, tak s tím nebude problém a může ti i napsat celodenní vycházky (moje ségra to tak má taky)
i moje gyndr. se mě jako první věc ptala, jestli chci na rizikové nebo né (neřešila, jestli to potřebuju, ale jestli to chci), jestli nemám nějakou zbytečně stresující práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.10.11 20:34

Děkuju všem za názory :-) Vycházky mám od osmi ráno do osmi do večera, tak to je super. Ale nemůžu se třeba sebrat a odjet na pár dní k rodičům, kamarádům… Nikam :( Dostala jsem varování, že se můžou objevit krátce po osmé, tak nevím, neumím si to moc představit (navíc, když kolikrát jsem už v 8 ležící a spící).
Ale i tak se to dá zvládnout.
Do té práce se mi opravdu nechce, takže jsem ráda, že mi většinou radíte, ať se na to vykašlu. Si nepřipadám tak moc jako příživník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
12.10.11 20:34
smurfka píše:
nenechám si tak krásné období takhle zkasit..taky se možná budu chystat jít na nemocenskou..okolo pátého měsíce…v praci samý stres..to mi za to nestojí..taky máme hypošku, ale naštěstí jsem dobře pojištěná a pojištění mi platí i na rizikové těhu, tak si ho asi vydyndám od gyndaře..
jinak gyndař ti muže naspat že máš vycházky kdykoliv..myslím..něktré holky to tu psaly, že mohly chodit kdy chtěli a neměly kontroly..

Můžeš mi prosím napsat jakou máš pojistku? Klidně SZ, to se může hodit :think: vždycky mě v každé pojišťovně upozorňovali, že to je ve výlukách, dík
sorry za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.10.11 20:46
Venny píše:
smurfka píše:
Můžeš mi prosím napsat jakou máš pojistku? Klidně SZ, to se může hodit :think: vždycky mě v každé pojišťovně upozorňovali, že to je ve výlukách, dík
sorry za OT :oops:

nevím jestli to není reklama ( jestli to je na servru povolené ) mám investiční a životní pojištění Allianz F1. ( jsem pojištěná i na ženské problémy - raka dělohy, odebrání dělohy, prsů a tak..)

• Citovat
  • Upravit
nba
771
12.10.11 20:57

Ahoj, být tebou, tak dojdu do práce a šéfové vysvětlím variantu A) Aby se začala chovat normálně a vrátíš se do práce. B) Pokud není schopná se chovat normálně, tak si může začít hledat za tebe náhradu a zaučit nového člověka sama. Je to jen na ní.
Stresovat se v práci nemá smysl - vím to velice dobře - skončila jsem doma s tvrdnutím břicha na začátku pátého měsíce.
A pokud máš strach z kontrol, tak neboj, neomezené vycházky to řeší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.10.11 21:48

Vůbec se nestresuj a mazej na neschopenku :wink: Já měla podobný problém, dr mi napsal neschopenku okamžitě - těhotnou nenechá žádný doktor stresovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
12.10.11 21:54
2012misa píše:
Děkuju všem za názory :-) Vycházky mám od osmi ráno do osmi do večera, tak to je super. Ale nemůžu se třeba sebrat a odjet na pár dní k rodičům, kamarádům… Nikam :( Dostala jsem varování, že se můžou objevit krátce po osmé, tak nevím, neumím si to moc představit (navíc, když kolikrát jsem už v 8 ležící a spící).
Ale i tak se to dá zvládnout.
Do té práce se mi opravdu nechce, takže jsem ráda, že mi většinou radíte, ať se na to vykašlu. Si nepřipadám tak moc jako příživník :lol:

gynekolog může, stejně jako obvoďák, zapsat do papírů jakési „přechodné bydliště“ od do (i na víkend), a běžně to dělají, takže je těhulka krytá i třeba u rodičů. Případná kontrola by pak přijela tam. Aspon u nasich doktoru to tak funguje. Jen chtějí adresu, na které se bude maminka nacházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.10.11 22:02

Já měla vycházky jen na 6 hodin denně - od 13 do 19 hodin. Je to asi jak u kterého doktora…Dr mě varoval, že teď chodí kontroly i na těhotný, na mě ale nikdy nepřišli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.10.11 22:02

Ahoj neschopenku muzes dostat s neomezenymi vychazkami, ja to mela taky, ale zalezi na dr. jestli ti to napise. Na rizikove urcite jdi, kdyby jsi kvuli ni o miminko prisla cely zivot by jsi si to vycitala, dej na mne lidi jsou zly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.10.11 22:08

Ahoj
tak ja bych sla urco na neschopenku a nenechala si tu radost, ze jsem tehotna kazit kazdy den nejakou kacou, ktera mi to bude zavidet.
Jinak pokud mas gyndr super, tak se domluv na neomezenych vychazkach, nebo jak uz bylo psano na prechodne bydliste at muzes nejak vyjet.
Uzivej si tehotenstvi, tes se na miminko a vyprdni se na starosti s praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
12.10.11 22:34

Já jsem na nemocenské už od 1.9, na mateřskou nastupuju až 19.11. měla jsem podobnej problém šílená šéfová, ještě šílenější tlak na mě a k tomu obrovské migrény z práce. Takže jsem si postěžovala u obvodní doktorky a ta mě napsala neschopenku. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky