Vyhozena od doktora v těhotenství

Anonymní
13.10.11 14:53

Vyhozena od dr.

zdravím maminy,

mam takovej problem, pred tehotenstvim jsem zmenila gynekologa na doporuceni zname ktera k nemu presla od stejneho lekare jako ja a s timto novym byla naprosto spokojena,.. jenze me nenapadlo ze ma doktor uplne jiny pristup kdyz si jde clovek pro prasky a kdyz je tehotny.

od zacatku od prvni kontroly byl doktor neprijemny a vnucoval mi vzhledem k veku potrat (je mi 21) :nevim:
pak nasledovalo jeste par navstev u nej a pokazde katastrofa.

posledni navsteva byla v srpnu kdy me posilal na nejake testy a ja se ho zeptala co za testy to je a pouze jsem se zajimala o to jake testy nam chce delat a k cemu jsou.
odpoved lekare byla ze doktor je on a ze se mi nebude zpovidat o svych lekarskych postupech a ze s tim nikdo problem nemel apod. proste me serval jak male dite a at si laskave najdu jineho lekare at uz tam nechodim a i do prukazky mi napsal at si zmenim lekare!

kontaktovala jsem jiz nekolik lekarskych stredisek a lekaru ale vsude mi rekli ze v pulce tehotenstvi me nikam jinam nevezmou ze to se proste ,,nesmi,, prechazet uprostred tehotenstvi.

termin porodu mam v lednu, od srpna jsem bez kontroly a nikam me na kontrolu nechteji pustit a minuly gynekolog me odmita k sobe objednat protoze uz ,,k nemu nepatrim,, :roll:

vite nekdo co s tim mam delat? uplne se klepu kazdym dnem jestli je nase malicky v poradku a nikoho to nezajima :think: a to cele jen kvuli tomu ze jsem se zeptala co to je za testy a na co jsou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11795
13.10.11 14:55

mazec, tak zkus rovnou nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
13.10.11 14:56

to je divné, určitě tě někde musí vzít, já jsem teď v 7. měsíci a právě před měsícem jsem se přihlásila k jinému gynekologovi a bez problémů… odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.10.11 14:56

kontaktovala jsem jiz nekolik lekarskych stredisek a lekaru ale vsude mi rekli ze v pulce tehotenstvi me nikam jinam nevezmou ze to se proste ,,nesmi,, prechazet uprostred tehotenstvi.

to je pěkná blbost 8-o :cert: :cert: samozřejmě v půlce těhotenství přejít k jinému gynekologovi můžeš, to ti nikdo zakázat nemůže!! Jen si samo musíš najít toho doktora, který tě v půlce těhu vezme.

Já jsem přecházela v sedmém měsíci, stěhovali jsme se a dojíždět 50 km se mi fakt nechtělo. Doktor se tedy zpočátku zdráhal, bylo vidět, že se mu do toho nechce, ale když viděl průkazku, že nemám v těhu žádné problémy ,tak mě vzal, o nějakých zákazech se mi nezmínil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
renat2
13.10.11 14:57

Zkus nemocnici a ROZHODNĚ STÍŽNOST NA DOTYČNÉHO DR.

• Citovat
  • Upravit
5453
13.10.11 14:57

To je divný,že tě nikde nechtěj vzít :nevim: .No nevím po pravdě jak to chodí,ale sháněla bych dál.Zašla bych i do špitálu.No to je teda debil.Nemůže tě přece jen tak vyhodit a ještě k tomu těhotnou 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.10.11 14:58

Jela bych do porodnice- kazdy ma ambulanci a tam Te vemou na 100%- nedej se.
Jeste lepsi je jit do te porodnice, kde bys chtela rodit- pekne jim povypravet, jak te dr. vyrazil a rozmazla bych to i verejne, co je to za hulvata!!!

Hodne stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
13.10.11 14:59

Ahoj jestli to je jako fakt tak to je teda děsný přístup.Zkoušela jsi porodnici ve které chceš rodit tam už by tě měli převzít.Jo a já bych se teda pořádně rozčílila a hnala bych to třeba na lékařskou komoru a do televize .Těhotnou kterou nechce její Dr někdo vzít musí.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.10.11 14:59

No, tak tvou situaci ti opravdu nezávidim, asi bych ho udala lékařský komoře. V těhotenství se přecházet nemá to je fakt, ale sestřenka s tím neměla žádný problém, jen jí dr. vzal průkazku, roztrhl ji a vypsal jí novou 8-o což jsem jako nepochopila proč.

Jinak bych si asi v tvym případě zkusila zajít do porodnice a poradit se tam jestli by si tě už do péče nevzali. A od doktora s takovým přístupem fakt raději ruce pryč, zvlášť když tě ještě hnal na potrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.10.11 15:00

To je tedy fakt šílený přístup,vůbec si to nedokážu představit,já mám TP v únoru,takže chápu,jak se musíš cítit,pokud teď nemáš doktora.
Zkus se rovnou obrátit na porodnici,kde budeš chtít rodit,že bys tam chodila na kontroly už teď,tam tě prostě nemůžou vyhodit.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297

tedy, to je teda pěkný k*** nechápu jak tohle někdo může udělat mladé těhuli… je mi dvacet, mám sedmiměsíční holčičku a za celou dobu jsem se s takovým názorem že bych měla jít na potrat nesetkala… naopak jsem byla chválena, že s tím nečekám do řticítky… nic proti starším prvorodičkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett

zkus zavolat na svoji pojistovnu, oni by měli mít přehled o lékařích kteří s nimi mají smlouvu a nějaké ti doporučit. Změnit lékaře můžeš i v těhotenství, v tom nevidím problém. Pokud už jsi dlouho bez kontroly, zajed do nemocnice a vše jim řekni, třeba ti pomůžou

• Citovat
  • Upravit
Holma
13.10.11 15:01

Šmejd! Podle mýho, kdyby měl čisté svědomí, tak takhle přeci nevyjede, ne? Já tam být, tak ho hned sjedu, že se snad můžu zeptat…no já bych tam řádila, to by viděl!!!

• Citovat
  • Upravit
2858
13.10.11 15:02

Přesně jak říkaj holky…šla bych rovnou do nemocnice, tam tě musí vzít…a určitě bych poslala pěkně peprnou stížnost na nějakou tu jejich komoru na toho hnusnýho doktora…to jako není možné tohle…jak jde o hnusný doktory,tak se neznám…vždyť jde hlavně o to miminko… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.10.11 15:02

To je šílené!!! Určitě bych si někde stěžovala, na lékařské komoře a pod. Debil. Já osobně bych od něj teda zdrhla sama. Nejsi nemocná, máš právo vědět na která vyšetření tě posílá a máš právo je i odmítnout.

Když se někdo stěhuje, tak co? to ho taky nevezmou?

Držím palce, ať se to co nejřív vyřeší, teď nepotřebuješ žádný stresy a neboj, miminko je určitě v pořádku ;-). Já když jsem se stěhovala do zahraničí, tak jsem byla taky víc jak měsíc bez kontroly, protože se nám zkomlikovala pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí