Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím o radu a zkušenosti…začnu od začátku..
léčila jsem se s endometriózou, půl roku jsem dostávala Depo Proveru (=umělý přechod), poslední byla letos v dubnu. Od té doby se nic nedělo, žádná ms, prostě nic.
3.10. mi dr. píchla agolutin na vyvolání..ale opět se nic nedělo. Tento týden (20 dní po vyvolávačce) jsem byla u dr., dělala mi UTZ. Říkala, že vidí dutinku (pravděpodobně v děloze - to mi neupřesnila ), vzala mi krev na HCG, ale výsledek je negativní. TT je také negativní. Prý mám čekat zda ms dorazí, že to někdy prostě trvá déle než se tělo zpamatuje
Jsem z toho nějaká zmatená, začínala jsem si dělat naděje, že se konečně zadařilo (i podle děložního čípku, zdá se mi tvrdý a mám bílý hustší výtok)
Jaké máte zkušenosti, že se z dutinky stalo po delší době miminko?
Děkuji za odpovědi
Myslím si, že viděla asi něco jiného než těhotenství, protože když není pozitivní test ani z krve, nemůže tam být, bohužel. Na UTZ jde vidět těhotenská dutinka, až když je hcg kolem 1000.
Souhlasím s @Cuarentena bez HCG není těhotenství, navíc je to 22dnů od agolutinu, ikdyby proběhla ovulace den před tím, bylo by embryo 23 dnů staré, už by nu pomalu začínalo tlouct srdíčko a to už bys nepřehlédla ani ty jako laik. Bohužel, nevím, co tam viděla, ale těhotenství těžko.
Taky si myslím, že se o těhotenství nejednalo. Bez HCG to nejde
každopádně mohla více upřesnit o co se tedy mohlo jiného jednat ![]()
Dobrý večer,
dnes jsem byla na preventivní kontrole a na ultz jsem přímo na děložní sliznici měla malou dutinku…doktor jen zkonstatoval, že tam je a dál to neřešil. mě ale celý den vrtá hlavou, co to vlastně bylo za dutinku, zda by se mohlo jednat o počátek těhotenství, o něco jiného nebo to vlastně vůbec nic znamenat nemusí a takové dutinky v děloze jsou normální…jsem 22 dc a ultrazvuků mám za sebou mraky a nikdy nic takového jsem neměla…dámy, nemáte některá z vás podobnou zkušenost? děkuji za vaše reakce
@Cuarentena no mě byla vidět dutinka až při hcg 4000 při 2500 hcg nikdo nic neviděl
@ZuzanaBartonova17 v kolikatem týdnu jste cca byla prosím?? Já teď řeším něco stejného právě. A zítra mě chtějí dát na revizi.
Nevybavujete si, kolik jste měli hcg na začátku tehu? Ja mam 15dpo 192 a zda se mi to malo 🙈
@Babadook píše: Více
Mě ho braly až někdy v 6 týdnu takže ti moc nepomůžu