Důvody k interrupci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
6.11.19 13:13
@Mar__tanka1983 píše:
@pe-terka za chvilku mu bude osm.
On chápe, že bude někdy se mnou a někdy s taťkou, už teď to tak bylo (různé aktivity, různí kamarádi, s tátou na ryby a na vodu, se mnou s kamarádama na hřiště nebo na výlety). Nepobírá to, že už nebude takový to, že se večer sejdem všichni dohromady. I ve svým věku často spává s náma v jedný posteli, to už samozřejmě nepůjde :?

to chápu, mám podobně starou jednu z dcer. Holt musíš na rovinu, že se to někdy dospělým stává, že si přestanou rozumět. A když to trvá dlouho, je lepší se rozejít. Že syn za nic nemůže a pořád budete jeho milující rodiče, oba dva. Věřím, že to zvládnete :think: Držím ti pěsti, at projdeš tak těžkou životní etapou co nejsnáz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.11.19 13:33

@pe-terka děkuju.
Synovi sme samozřejmě vysvětlili vše tak po pravdě, jak to jen šlo (právě o tom, že ho pořád milujem, i to, že se s tátou máme pořád rádi - a to vlastně máme, svým způsobem, ale prostě společné žití už nejde a že se chceme rozejít dřív, než bysme se už jen hádali a bylo by to ještě horší).
Je tam toho samozřejmě víc, ale to už není nic pro jeho uši :roll:

Já taky pevně doufám, že to zvládneme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 13:55

Mým důvodem byla moje a exova debilita- nechránili jsme se. Hrozně jsem se bála, bydlela jsem furt doma, věděla jsem, že mě rodina nepodpoří a bylo by to doma peklo, plus to bylo zrovna léto po maturitě, měla jsem nastoupit na výšku… Dítě jsem jako i chtěla, ale bývalý do mě furt valil jak dítě mít nemůžeme, že není připraven se starat, že ještě pořádně necestoval, nemá našetřeno bla bla a valil do mě tak dlouho, že jsem se prostě rozhodla pro potrat. Stydím se za to, ale myslím, že to bylo dobré rozhodnutí. Z něj se časem stal násilník, tak kdoví v jakých podmínkách by dítě vyrůstalo. A na 1000% jsem si jistá, že ani alimenty nebo jakoukoli podporu bych neviděla. Takže toho mrňouse mi je strašně líto, že kvůli 2 nezodpovědným lidem nedostal šanci na život, ale prostě jsem se tak rozhodla no.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
6.11.19 14:07
@Mar__tanka1983 píše:
No já to vim (z vlastní zkušenosti) ale aby to věděli i ti fešní motorkáři :lol: :lol: :lol: :lol:

I ti čtou noviny a časopisy 8)

• Citovat
  • Upravit
26747
6.11.19 15:07

@Mar__tanka1983 hlavně cítíš velkou úlevu, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.11.19 15:33
@Bubla Bůčková píše:
@Mar__tanka1983 hlavně cítíš velkou úlevu, ne? :kytka:

No, tak sem se zamyslela a ne. Úlevu necítím.
Zatím pořád převládá pocit nasranosti, křivdy, zrady v kombinaci se škodolibostí, podle toho, na co si zrovna vzpomenu. Taky obavy, aby to vyšlo tak, jak sme si domluvili.
A samozřejmě se taky těším do novýho a cítím naději. Úleva se ale ještě nedostavila… :think: Teď sem v tý fázi, kdy už vím, že bude líp, ale líp ještě není :?
Jedinou úlevou pro mě je, jestli se to tak dá nazvat, že jsem nepodlehla tlaku na druhý dítě. Protože bych byla v pěkný rejži, až po uši, kdyby jo…Asi nějaká prozíravost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.11.19 16:16
@Mar__tanka1983 píše:
Zatím pořád převládá pocit nasranosti, křivdy, zrady v kombinaci se škodolibostí, podle toho, na co si zrovna vzpomenu. Taky obavy, aby to vyšlo tak, jak sme si domluvili.
A samozřejmě se taky těším do novýho a cítím naději. Úleva se ale ještě nedostavila… :think: Teď sem v tý fázi, kdy už vím, že bude líp, ale líp ještě není :?
Jedinou úlevou pro mě je, jestli se to tak dá nazvat, že jsem nepodlehla tlaku na druhý dítě. Protože bych byla v pěkný rejži, až po uši, kdyby jo…Asi nějaká prozíravost? :nevim:

To jo, ale takových případů je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.11.19 16:17
@Bubla Bůčková píše:
To jo, ale takových případů je…

teď nevim, v jakým smyslu to myslíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.11.19 16:25
@Mar__tanka1983 píše:
teď nevim, v jakým smyslu to myslíš… :mrgreen:

No že si do toho ženská pořídí druhé dítě… A ty si to, jak dobře píšeš „vychytala :kytka: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.11.19 17:53
@Mar__tanka1983 píše:
Jedinou úlevou pro mě je, jestli se to tak dá nazvat, že jsem nepodlehla tlaku na druhý dítě. Protože bych byla v pěkný rejži, až po uši, kdyby jo…Asi nějaká prozíravost? :nevim:

Taky je mi líto, co zrovna prožíváš, já Tě vnímám jako nekonfliktní, inteligentní bytost, která dokáže pomoci snad s jakýmkoliv problémem.
Píšeš, že necítíš po rozchodu úlevu, bereš váš vztah jako opravdu ukončený nebo alespoň trochu pochybuješ?

• Citovat
  • Upravit
31292
11.11.19 13:25

@Klopotkova
AHoj, děkuju, já si to taky myslela, že si dokážu poradit se vším. Bohužel na tohle ale musí být dva…
Opravdu ukončený? No to nebude nikdy, vzhledem k dítěti :jazyk: Není to ten rozchod, kdy čáu a už se v životě nemusíme vidět. My naopak budeme v celkem těsném kontaktu i nadále.
Jinak nepochybuju. Jo, je mi to líto, pořád ho pro některé věci mám ráda, respektuju ho jako synova tátu a vím, že pokud spolu máme ze syna vychovat normálního dospěláka, bude potřeba spolupracovat. Ale žít bych s ním už nechtěla ani boha.
Jen je to prostě pořád hrozně čerstvé, a tak si tím musím projít postupně. Ještě před týdnem sem byla v úplně jiném rozpoložení než jsem třeba teď :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí