Dva muži - jak to dopadne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.22 10:39

Máte pravdu jsem závislá. Proto jsem kolikrát začala nějaký vztah jen abych nebyla sama. A pak toho litovala. Jedine asi být sama a čas ukáže. S bývalým nevím, musel by mi dát čas. Jenže ja současnému nechci ublížit. Nemuzu mu zničenonic říct: ahoj odchází. A důvod?

• Citovat
  • Upravit
12157
30.3.22 11:21
@Anonymní píše:
Máte pravdu jsem závislá. Proto jsem kolikrát začala nějaký vztah jen abych nebyla sama. A pak toho litovala. Jedine asi být sama a čas ukáže. S bývalým nevím, musel by mi dát čas. Jenže ja současnému nechci ublížit. Nemuzu mu zničenonic říct: ahoj odchází. A důvod?

A ty ten důvod nevidíš? Nejsi s ním šťastná a omezuje tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
30.3.22 11:35
@Anonymní píše:

Důvod? Co třeba to, že odmítáš být izolována jen s ním v jeho klícce.
Nebo že se potřebuješ najít, co chceš prozměnu ty a né co po tobě chce někdo jinej.
Nebo prostě už nechceš pokračovat dále.
Nemusíš se omlouvat, nemusíš vysvětlovat, nemusíš se obhajovat.

Ono by to vážně chtělo, být chvíli jen sama se sebou, promyslet si, co od života i od partnera chceš. Klidně mít i nějaký krátkodobý, jednorázový povyražení, aby ti nebylo úplně smutno, ale proč se hned na každýho věšet a začínat za každou cenu vážný vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5085
30.3.22 11:41
@Anonymní píše:

Důvod pro rozchod nepotřebuješ. I kdyby tě prostě jen přestal bavit, je to čistě jen tcvoje věc. Každopádně tady je důvod úplně jasný - jsi svobodná bytost ne jeho hračka, které může jen tak určovat s kým se smí a s kým nesmí stýkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13469
30.3.22 11:58
@Anonymní píše:

Místo abys hledala způsoby, tak hledáš důvody. Za svou situaci si můžeš jen ty sama a jen ty sama to můžeš změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 12:13

Vím, moje chyba, to nepopírám

• Citovat
  • Upravit
268
30.3.22 13:25
@Anonymní píše:
Vím, moje chyba, to nepopírám

To proč ti tvůj současný zakazuje kontakt z minulými a kamarády, je přece jasné, sám už toto postavení zneužil v kontaktu s tebou, tak se k tobě přece dostal. Sice nikomu nechceš ublížit, ale tvé činy ubližují všem! Zvol si toho s kterým chceš žít, mít rodinu… a nehnípej se ve volovinách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 14:01

Popravdě miluji oba

• Citovat
  • Upravit
13469
30.3.22 14:32
@Anonymní píše:
Popravdě miluji oba

Fakt jsi seš jistá, že víš co je to láska??
Myslím si, že je to spíš tvá závislost, nejistota a nezralost. Možná obavy či neschopnost fungovat sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.3.22 14:35
@Anonymní píše:
Popravdě miluji oba

ne, nemiluješ ani jednoho. Jen se bojíš být zodpovědná sama za sebe.

Najdi si podnájem a minimálně půl roku prostě ignoruj chlapy a vztahům se vyhýbej. Soustřeď se na vlastní psychiku, soběstačnost a kontrolu nad vlastním životem.
A pro vybudování si vlastní sítě přátel, ať tohle nemusíš řešit na emiminu

pro inspiraci se podívej sem

https://obchod.portal.cz/…isle-vztahy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14818
30.3.22 15:10
@Anonymní píše:
Popravdě miluji oba

Popravdě, jsi na nich akorát citově závislá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
30.3.22 15:32

S tim, kdo zakazuje setkavani s byvalymi, bych se okamzite rozesla. To je jasne psycho, takze to at si zkousi na nekoho jineho. Pak bych si dala pauzu od chlapu a pokud s tim druhym by naklonnost pretrvala a nebyl by tam nejaky podobny psycho aspekt, tak bych tomu asi dala sanci.

• Citovat
  • Upravit
268
30.3.22 22:36

@cernaselma Tak myslím, že zrovna téhle, je to zakazování opodstatněné! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bona6
31.3.22 11:11
@Anonymní píše:
Popravdě miluji oba

Muzu vědět kolik ti je??

• Citovat
  • Upravit
Bona6
31.3.22 11:12
@Betty MacDonald píše:
Ty máš v hlavě slušnou gulášovku. A nebyla bych ani s jedním. Ten současný ti zakazuje komunikovat s lidmi(co to jako je?!!), ten minulý háže udičku… A ty nevíš, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají???Buď nějakou dobu sama, myslím, že se musíš poznat, najít své místo v životě a hlavně svou hodnotu.

Hotovej guláš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí