Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to jeho pravidlo o nulovém kontaktu s ex dodržovala, ale prvně bych se s ním rozešla
Ale rozhodně bych hned zase neběžela za staronovým chlapem do horoucích pekel. Zůstaň v zajímavé práci, srovnej si sama svůj život a počkej, kdo ti do něj vstoupí.
Ty máš v hlavě slušnou gulášovku. A nebyla bych ani s jedním. Ten současný ti zakazuje komunikovat s lidmi(co to jako je?!!), ten minulý háže udičku… A ty nevíš, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají???
Buď nějakou dobu sama, myslím, že se musíš poznat, najít své místo v životě a hlavně svou hodnotu.
@Anonymní píše:
Už nevim jak dál a jsem už z toho nešťastná. Díky tomu mám denně stres a pořád přemýšlím jak to celé dopadne.S partnerem jsme byli spolu 5 let. Po 2,5 roce vztahu jsem se s ním odstěhovala do jela města (140 km od nás). Jenže pak byly problémy ve vztahu a dost velké (v létě před 2 roky) a v tu dobu o mě projevil zájem jeho kamarád. O něj jsem kdysi projevila zájem (před 8mi lety), kdy jsem byla sama a tehdy mě odmítl. Na moje narozeniny se opil a projevoval zájem. Já tehdy byla střízlivá a nějak jsem to nechápala. Jenže ve vztahu problémy pokračovaly a nakonec to dopadlo tak, že jsem se vrátila do svého města (mám tam přátelé a rodiče) a začala bydlet u toho jeho kamaráda co o mě měl zajem.
Popravdě ten kamarád od začátku vztahu mi poroučel s kým se můžu bavit a s kým ne. Pokud jsem v minulosti (např i před 10ti lety) s někým chodila mám zákaz se s nim bavit. Prostě on má názor, že kdyz se lidi rozejdou, nesmí se spolu už do konce života vidět ani se na sebe pomalu podívat. Mého kamaráda začal nesnášet, jen protože před 10ti lety jsme spolu chodili a zakazuje mi se s ním bavit. Což je problem, většina mých přátel se s ním baví.
A taky ten současný sice je takový klidný, spolehlivý, ale s nikým se nebaví. Já byla zvyklá chodit občas mezi lidi a to nejsem extrovert. Bavím se jen s lidmi, které znám mnoho let. On se nebaví s nikým ani s rodinou (v cizině má rodiče a dospělou dceru z bývalého manželství). Takže sice je hodný atd, ale zbytečně žárlí na bývalého (z bývalých se bavím jen se 2) a asi chce žít se mnou v izolaci, s nikým se nebavit. Když byl sám tak aspoň chodil mezi své přátele a teď jak je se mnou se s nimi skoro nebaví.
Jenže minulé léto do mého města přijel ten ex jak jsem s ním byla 5 let. Někdy se potají setkáme, ale nic jsme spolu neměli. U tohohle bych chápala, že současný by žárlil. Je na co. Ex mě přemlouvá ať se k němu vrátím, že si mě i vezme atd (což za 5 let vztahu neudělal a začínalo mi to vadit) a ať jedu s ním do jeho mesta, že se tam vrací.
Pořád mi píše zamilované SMS. Popravdě mám ho pořád ráda, ale mám teď vztah a štve mě to, že jsem udělala chybu. Byla to chyba jít že vztahu do vztahu. Nedokážu ho vymazat ze života. A to dřív byli kamarádi teď jsou nepřátelé.
Nezvládám to, současnému stále lhát kam po práci jdu atd. Už toho mám dost
Vim, že jsem to měla zvážit než jsem od ex odešla, jestli ho dokážu vymazat ze života atd. Tehdy prostě byly ve vztahu problémy a já podlehla jeho kamaradovi, našla v něm útěchu a proto si s ním začala. Nevím kdy už tohle všechno skončí a jak to dopadne.vážně nevim koho si vybrat. Jenže ikdybych se vrátila k ex, drží mě tady práce. Současná prace mě baví. Musela bych se zas stěhovat, shánět jinou práci (tam se hledá prace hůř), dražší doprava (tady jezdím MHD, tam bych musela dojíždět do města).
Rozešla bych se s tím, se kterým bydlíš, to není hezký vztah.
Buď sama a uvidíš, co pak dál
@Anonymní píše:
U rodičů bydlet můžu. Nebo si najít podnájem.
No tak v čem je problém? Nechápu
Já bych měla jasno hned. Oba pustit z hlavy, udělat za nimi tlustou čáru a začít znovu a lépe a s někým jiným. Hlavně ne ze vztahu do vztahu, takže s přestávkou, kde si pořádně vyčistím hlavu.
Kopni do zadku oba, vždyť je to z blata do louže. Buď chvíli sama a při výběru partnera použij příště víc hlavu.
@Anonymní píše:Šla bych k rodičům, na měsíc, na dva. Hledala bych si vlastní bydlení v klidu, abych na to mela čas všechno si pořádně rozmyslet. Dnes je vše okolo bydlení zdražené, chce to přemýšlet a počítat. A jak se začneš starat hezky jen sama o sebe, hned poznáš, že ti dva pánové nebyli pro tebe to pravé ořechové.
U rodičů bydlet můžu. Nebo si najít podnájem.
@Anonymní píše:
Už nevim jak dál a jsem už z toho nešťastná. Díky tomu mám denně stres a pořád přemýšlím jak to celé dopadne.S partnerem jsme byli spolu 5 let. Po 2,5 roce vztahu jsem se s ním odstěhovala do jela města (140 km od nás). Jenže pak byly problémy ve vztahu a dost velké (v létě před 2 roky) a v tu dobu o mě projevil zájem jeho kamarád. O něj jsem kdysi projevila zájem (před 8mi lety), kdy jsem byla sama a tehdy mě odmítl. Na moje narozeniny se opil a projevoval zájem. Já tehdy byla střízlivá a nějak jsem to nechápala. Jenže ve vztahu problémy pokračovaly a nakonec to dopadlo tak, že jsem se vrátila do svého města (mám tam přátelé a rodiče) a začala bydlet u toho jeho kamaráda co o mě měl zajem.
Popravdě ten kamarád od začátku vztahu mi poroučel s kým se můžu bavit a s kým ne. Pokud jsem v minulosti (např i před 10ti lety) s někým chodila mám zákaz se s nim bavit. Prostě on má názor, že kdyz se lidi rozejdou, nesmí se spolu už do konce života vidět ani se na sebe pomalu podívat. Mého kamaráda začal nesnášet, jen protože před 10ti lety jsme spolu chodili a zakazuje mi se s ním bavit. Což je problem, většina mých přátel se s ním baví.
A taky ten současný sice je takový klidný, spolehlivý, ale s nikým se nebaví. Já byla zvyklá chodit občas mezi lidi a to nejsem extrovert. Bavím se jen s lidmi, které znám mnoho let. On se nebaví s nikým ani s rodinou (v cizině má rodiče a dospělou dceru z bývalého manželství). Takže sice je hodný atd, ale zbytečně žárlí na bývalého (z bývalých se bavím jen se 2) a asi chce žít se mnou v izolaci, s nikým se nebavit. Když byl sám tak aspoň chodil mezi své přátele a teď jak je se mnou se s nimi skoro nebaví.
Jenže minulé léto do mého města přijel ten ex jak jsem s ním byla 5 let. Někdy se potají setkáme, ale nic jsme spolu neměli. U tohohle bych chápala, že současný by žárlil. Je na co. Ex mě přemlouvá ať se k němu vrátím, že si mě i vezme atd (což za 5 let vztahu neudělal a začínalo mi to vadit) a ať jedu s ním do jeho mesta, že se tam vrací.
Pořád mi píše zamilované SMS. Popravdě mám ho pořád ráda, ale mám teď vztah a štve mě to, že jsem udělala chybu. Byla to chyba jít že vztahu do vztahu. Nedokážu ho vymazat ze života. A to dřív byli kamarádi teď jsou nepřátelé.
Vim, že jsem to měla zvážit než jsem od ex odešla, jestli ho dokážu vymazat ze života atd. Tehdy prostě byly ve vztahu problémy a já podlehla jeho kamaradovi, našla v něm útěchu a proto si s ním začala. Nevím kdy už tohle všechno skončí a jak to dopadne.vážně nevim koho si vybrat. Jenže ikdybych se vrátila k ex, drží mě tady práce. Současná prace mě baví. Musela bych se zas stěhovat, shánět jinou práci (tam se hledá prace hůř), dražší doprava (tady jezdím MHD, tam bych musela dojíždět do města).
Vybírat nemusíš. Můžeš být sama svou paní. Odstěhovala bych se.
Neumíš být sama nebo co?..prelejzas od jednoho k druhému..toho tvýho současného imbecila bych kopla do zadku a zároveň bych neletěla zpátky k bývalému.. buď chvíli sama né?.. strašný jak si závislá na chlapech..
![]()
Už nevim jak dál a jsem už z toho nešťastná. Díky tomu mám denně stres a pořád přemýšlím jak to celé dopadne.
S partnerem jsme byli spolu 5 let. Po 2,5 roce vztahu jsem se s ním odstěhovala do jela města (140 km od nás). Jenže pak byly problémy ve vztahu a dost velké (v létě před 2 roky) a v tu dobu o mě projevil zájem jeho kamarád. O něj jsem kdysi projevila zájem (před 8mi lety), kdy jsem byla sama a tehdy mě odmítl. Na moje narozeniny se opil a projevoval zájem. Já tehdy byla střízlivá a nějak jsem to nechápala. Jenže ve vztahu problémy pokračovaly a nakonec to dopadlo tak, že jsem se vrátila do svého města (mám tam přátelé a rodiče) a začala bydlet u toho jeho kamaráda co o mě měl zajem.
Vim, že jsem to měla zvážit než jsem od ex odešla, jestli ho dokážu vymazat ze života atd. Tehdy prostě byly ve vztahu problémy a já podlehla jeho kamaradovi, našla v něm útěchu a proto si s ním začala. Nevím kdy už tohle všechno skončí a jak to dopadne.
vážně nevim koho si vybrat. Jenže ikdybych se vrátila k ex, drží mě tady práce. Současná prace mě baví. Musela bych se zas stěhovat, shánět jinou práci (tam se hledá prace hůř), dražší doprava (tady jezdím MHD, tam bych musela dojíždět do města).