Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu. Prestehovali sme se na byt od Nového roku, mame bišonka, myslíte, ze by bylo lepsi mu poridit kamaráda kdyby zustal třeba na hodinu sám doma aby moc neštěkal? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji
Pokud je uštěkaný tak bude podle mě štěkat stejně a ještě to může naučil mládě a pojedou duet…
Mám v bytě dvě civavy, druhou jsme kupovali aby nebyla první sama, a v poho se přijaly. Za me ano.
@LucieCie. Ano my máme zkušenost. ![]()
Ze začátku jsme psa nechali samotného v novem prostředí třeba dvě tři hodinky potom jsme to prodlužovali, ale nepomahalo to, pejsek nám doma brecel, sousedi si začali stěžovat, tak jsme pořídili ještě jednoho. Je tady ovšem riziko, ze budou brecet oba
nám se to naštěstí nestalo.
pořídili jsme našemu bobkovi kamaráda, a je to super. Ze začátku naš starší hrozně žárlil ale ted? Pokud jsou bez sebe dyl jak 5 minut jsou úplně šílený ![]()
Prostěted je to nerozlučná dvojka
hrozně mu to pomohlo. Přeci jen není tady sam, ale ma partaka ![]()
Ovšem každý pes je originál
nikdo nedokáže říct, jak bude Tvůj pes reagovat na vetřelce
a taky si musíte uvědomit, ze je to další starost. Další výdaje navíc, uz to není jeden ale dva. A taky pokud cestujete jako třeba my do zahraničí, je dobré se domluvit i s rodinou aby věděli, ze uz vám nebudou hlídat jednoho, ale dva ![]()
Hodně štěstí ![]()
@LucieCie. Meli jsme jednoho bisonka v byte a byla to katastrofa, kdyz zustal sám. Stekot, knuceni, no des…sousede se mohli zblaznit. Pak jsme koupili druheho, ale to už jsme bydleli v dome, nicmene duvod byl stejny jako u vás. Druheho muzu jen doporucit, celkove je to pro ne lepsi. Bisonci jsou velice kontaktni a jakekoliv odlouceni nesou tezce. Jinak je dobre umistit do mistnosti, kde je budete nechavat osamote, webku a pres skype je kontrolovat, utisit, kdyby spustili ![]()
Štěká chvíli práve jen když je doma sám. Tak nevím. Myslela jsem, ze bychom mu poridili civavu, ale pak sem četla, že čivavky jsou uštěkané docela dost. Ale kdyby zas někoho měl tak se zabaví, že…
@LucieCie. Máme krysarika ty jsou ustekany ještě víc a jak jsem psala partak mu svědčí je úplně zlatej ![]()
@LucieCie. Určite bisonka druhého, nekombinovala bych. Vzdyt je to nadherny pejsek a i pripadne k detem idealni ![]()
@neila píše:
@LucieCie. Určite bisonka druhého, nekombinovala bych. Vzdyt je to nadherny pejsek a i pripadne k detem idealni
Ahá, super, dekuji za radu, že stejnou rasu ![]()
@neila píše:
@LucieCie. Určite bisonka druhého, nekombinovala bych. Vzdyt je to nadherny pejsek a i pripadne k detem idealni
opravdu?
Kolegyně z práce jednoho má, rozmazlenějšího a agresivnějšího psa jsem dlouho neviděla. Kouše i jejího partnera, když ho chce třeba dostat ze své postele na jeho místo…
Nehledě na to, že mu pořídili štěně border colie jako par´táka a neskutečně na něj žárlí a je agresivní.
Je to lidma, nebo psem? ![]()
@berry4 lidma a vychovou. Taky bych mrkla na rodokmen (pokud vubec nejaky má), protoze takove chovani bisonci vubec nemaji v povaze. Jestli je to vubec bison…