Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak poznam národ v puse u psa? Jde to nějak zjistit? Naše 12l.( v 10l. Jsme o ni malém přišly kvůli zánětu dělohy) Fena ma jakoby zevnitř koutku malý černý boule…nikdy dřív jsem si toho nevsimla…není to natrzeny vnitřní kouktek, je to hromada bouliček na sobě cca 3cm vysoke. Nenechá si na to sahnout. Děkuji za odpověď. T.
Není to normální tkáň? Náš pes, kterého jsme měli před lety, měl takovou tlamičku normálně, u větších psů to jde lépe vidět. Jakoby na okraji pysků měl černé výstupky.
@novakova.t píše:
@majki.r to je ono… akorat je to skupenstvi bouliček
Jestli chceš mít jistotu, tak se zeptej veterináře. Jinak když si zadáš do google obrázky třeba heslo „zubní kámen u psa“, nejdeš spoustu obrázků psích tlamiček, zkus na to kouknout ![]()
@novakova.t píše:
@Krasavicaa a co třeba počkat do zitřejšího rána?!!!
Pokud to boli a je to vaznejsi, tak hned
nebo minimalne na ti kliniku zavolat…
Zítra sjedem k mvdr, jen jsem se ptala zda někdo nemá zkušenost ![]()
Já osobní zkušenost nemám, ale sousedi mají labradora, kterému kvůli rakovině tlamy vzali komplet spodní čelist. Pejsek sice vypadá hrozně, nicméně to byla otázka měsíce a naučil se žít s handicapem.
To já jen, že v nejhorším případě není utracení jediná cesta ![]()
@BlueFairy píše:
Já osobní zkušenost nemám, ale sousedi mají labradora, kterému kvůli rakovině tlamy vzali komplet spodní čelist. Pejsek sice vypadá hrozně, nicméně to byla otázka měsíce a naučil se žít s handicapem.To já jen, že v nejhorším případě není utracení jediná cesta
Chudinek…ale je krásné, že se s tím naučil žít. ![]()
@majki.r je to šťastný a vděčný pejsek ![]()
Já teda pejskař nejsem, ale myslím si, že ten pes vycítí, že pán mu dál šanci na život ![]()
@BlueFairy píše:
@majki.r je to šťastný a vděčný pejsekJá teda pejskař nejsem, ale myslím si, že ten pes vycítí, že pán mu dál šanci na život
Taky myslím. Mého bobíška už chtěli dvakrát uspat a já ho nedala, dneska je to spokojený bezva pejsek. Vždy je lepší to zkusit a dát šanci ![]()
@majki.r to znám i od tchýně, ti vytáhli už dvě štěňátka hrobníkovi z lopaty, ale že je to taky stálo ![]()
Jeden pejsek byl koupený od té ludry, která se řešila i v TV kvůli podvodům se psy ![]()
@majki.r tvůj york je krásný, a ty jsi taky strašně hodňunká, ráda na tebe v diskuzi narážím
![]()
@BlueFairy píše:
@majki.r to znám i od tchýně, ti vytáhli už dvě štěňátka hrobníkovi z lopaty, ale že je to taky stáloJeden pejsek byl koupený od té ludry, která se řešila i v TV kvůli podvodům se psy
Mě Jackinek stál už kolem sto tisíc. Ale nelituju toho, taky si toho hodně vybral, chudinek, na jednoho pejska měl problémů až až. Je jak já, taky bojuju se zdravím.
Mě tady vždycky dokážou vytočit diskuse, kde zakladatelka popíše problém, co se u jejího zvířátka objevil a hned v druhé větě chce ujištění, že ho má nechat uspat. Viz nedávná diskuse o kočce, která jednou byla agresivní.
Nevím, ty zvířátka mě hrozně rozlítostňují, nechápu lidi, co k nim přistupují chladně nebo jim ubližují, bych jim to oplatila stejnou mincí.