Nádor v puse u psa?

4256
29.12.14 23:26

nador v puse u psa ?

Jak poznam národ v puse u psa? Jde to nějak zjistit? Naše 12l.( v 10l. Jsme o ni malém přišly kvůli zánětu dělohy) Fena ma jakoby zevnitř koutku malý černý boule…nikdy dřív jsem si toho nevsimla…není to natrzeny vnitřní kouktek, je to hromada bouliček na sobě cca 3cm vysoke. Nenechá si na to sahnout. Děkuji za odpověď. T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
29.12.14 23:29

Co třeba veterinář?!?! 8o

• Citovat
  • Upravit
12550
29.12.14 23:30

Není to normální tkáň? Náš pes, kterého jsme měli před lety, měl takovou tlamičku normálně, u větších psů to jde lépe vidět. Jakoby na okraji pysků měl černé výstupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
29.12.14 23:32

@majki.r to je ono… akorat je to skupenstvi bouliček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
29.12.14 23:33

@Krasavicaa a co třeba počkat do zitřejšího rána?!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 23:34
@novakova.t píše:
@majki.r to je ono… akorat je to skupenstvi bouliček :nevim:

Jestli chceš mít jistotu, tak se zeptej veterináře. Jinak když si zadáš do google obrázky třeba heslo „zubní kámen u psa“, nejdeš spoustu obrázků psích tlamiček, zkus na to kouknout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
29.12.14 23:34
@novakova.t píše:
@Krasavicaa a co třeba počkat do zitřejšího rána?!!! :zed:

Pokud to boli a je to vaznejsi, tak hned ;) nebo minimalne na ti kliniku zavolat…

• Citovat
  • Upravit
4256
29.12.14 23:40

Zítra sjedem k mvdr, jen jsem se ptala zda někdo nemá zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.12.14 23:55

Já osobní zkušenost nemám, ale sousedi mají labradora, kterému kvůli rakovině tlamy vzali komplet spodní čelist. Pejsek sice vypadá hrozně, nicméně to byla otázka měsíce a naučil se žít s handicapem.

To já jen, že v nejhorším případě není utracení jediná cesta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.12.14 23:57
@BlueFairy píše:
Já osobní zkušenost nemám, ale sousedi mají labradora, kterému kvůli rakovině tlamy vzali komplet spodní čelist. Pejsek sice vypadá hrozně, nicméně to byla otázka měsíce a naučil se žít s handicapem.To já jen, že v nejhorším případě není utracení jediná cesta :srdce:

Chudinek…ale je krásné, že se s tím naučil žít. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.12.14 00:00

@majki.r je to šťastný a vděčný pejsek :srdce:

Já teda pejskař nejsem, ale myslím si, že ten pes vycítí, že pán mu dál šanci na život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 00:03
@BlueFairy píše:
@majki.r je to šťastný a vděčný pejsek :srdce:Já teda pejskař nejsem, ale myslím si, že ten pes vycítí, že pán mu dál šanci na život :hug:

Taky myslím. Mého bobíška už chtěli dvakrát uspat a já ho nedala, dneska je to spokojený bezva pejsek. Vždy je lepší to zkusit a dát šanci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.12.14 00:09

@majki.r to znám i od tchýně, ti vytáhli už dvě štěňátka hrobníkovi z lopaty, ale že je to taky stálo :cert:

Jeden pejsek byl koupený od té ludry, která se řešila i v TV kvůli podvodům se psy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.12.14 00:10

@majki.r tvůj york je krásný, a ty jsi taky strašně hodňunká, ráda na tebe v diskuzi narážím :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 00:12
@BlueFairy píše:
@majki.r to znám i od tchýně, ti vytáhli už dvě štěňátka hrobníkovi z lopaty, ale že je to taky stálo :cert:Jeden pejsek byl koupený od té ludry, která se řešila i v TV kvůli podvodům se psy :evil:

Mě Jackinek stál už kolem sto tisíc. Ale nelituju toho, taky si toho hodně vybral, chudinek, na jednoho pejska měl problémů až až. Je jak já, taky bojuju se zdravím.
Mě tady vždycky dokážou vytočit diskuse, kde zakladatelka popíše problém, co se u jejího zvířátka objevil a hned v druhé větě chce ujištění, že ho má nechat uspat. Viz nedávná diskuse o kočce, která jednou byla agresivní.
Nevím, ty zvířátka mě hrozně rozlítostňují, nechápu lidi, co k nim přistupují chladně nebo jim ubližují, bych jim to oplatila stejnou mincí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný