Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky v únoru jsem prodelala samovolný potrat v 11tt teď v červnu zase v 11 TT na kontrole zjistili že už nebije srdíčko od 9tt co dál zítra mě čeká vyčištění nevíte jak dlouho si mě tam nechají nesnáším nemocnice a kord tu naši!! ale čím to může být poraďte řekněte prosím vaše názory
![]()
@szamara ahoj, moc mě mrzí, že tě to potkalo dvakrát takhle zasebou
já jsem po revizi byla ve špitále vždy jen ten den, ráno zákrok a za šest hodin po zákroku mě pustili domu. Každopádně bych u svého gynekologa trvala na nějakém vyšetření, ideálně genetika. Posílám ti hodně sil… a velké objetí ![]()
Maminka2 jj už to dneska resil že nás pak objedná na genetiku a uvidí se ale nechápu cim to může být a hlavně za jak dlouho se budem moct zase snazit
![]()
@szamara s tím snažením bych určitě počkal minimálně dokud nebudete mít výsledky z genetiky. Objednat se co nejdřív, čekací doby jsou strašně dlouhý a na výsledky se čeká měsíc.
Maminka2 a myslíte že se tam mám objednat sama nebo mám počkat až mě objednaji můj Dr je už starší a hroznej a má na všechno cas
@szamara já si myslím, že až se dáte trochu do kupy, určitě bych si tam zavolala a objednala se. Od svého gynekologa bych si vyžádala jen žádanku, z kterou bych pak šla na tu konzultaci. Moc držím palečky, aby se na příčinu přišlo a další těhotenství už bylo bezproblémové a hlavně s šťastným koncem. ![]()
@szamara já už potratila 5× naposledy letos v únoru. 3× z toho revize 2×,,to,, odešlo samo. Nás na genetiku poslal až po 4tém potratu. A při poslední revizi mě pustili ten samy den dom. Na zákrok sem šla o půl 3a ve 20hod pro mě manžel přijel. mnoho štěstí přeji ![]()
@szamara testy na srazlivost krve a zakladni krevni mutace, celkove hematologicke vysetreni u hematologa, geneticke vysetreni na spec. pracovisti a kdyz se nic nenajde tak reprodukcni imunologie (Praha nebo Plzen). Drzim pesti aby to brzy prebolelo ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.