Druhý samovolný potrat, co mě čeká dál?

94
11.6.18 10:42

Dvakrat potrat co mě čeká?

Ahoj holky v únoru jsem prodelala samovolný potrat v 11tt teď v červnu zase v 11 TT na kontrole zjistili že už nebije srdíčko od 9tt co dál zítra mě čeká vyčištění nevíte jak dlouho si mě tam nechají nesnáším nemocnice a kord tu naši!! ale čím to může být poraďte řekněte prosím vaše názory :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
11.6.18 10:47

@szamara ahoj, moc mě mrzí, že tě to potkalo dvakrát takhle zasebou :-( já jsem po revizi byla ve špitále vždy jen ten den, ráno zákrok a za šest hodin po zákroku mě pustili domu. Každopádně bych u svého gynekologa trvala na nějakém vyšetření, ideálně genetika. Posílám ti hodně sil… a velké objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.6.18 10:50

Maminka2 jj už to dneska resil že nás pak objedná na genetiku a uvidí se ale nechápu cim to může být a hlavně za jak dlouho se budem moct zase snazit :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.6.18 10:53

@szamara s tím snažením bych určitě počkal minimálně dokud nebudete mít výsledky z genetiky. Objednat se co nejdřív, čekací doby jsou strašně dlouhý a na výsledky se čeká měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.6.18 10:56

Maminka2 a myslíte že se tam mám objednat sama nebo mám počkat až mě objednaji můj Dr je už starší a hroznej a má na všechno cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.6.18 11:01

@szamara já si myslím, že až se dáte trochu do kupy, určitě bych si tam zavolala a objednala se. Od svého gynekologa bych si vyžádala jen žádanku, z kterou bych pak šla na tu konzultaci. Moc držím palečky, aby se na příčinu přišlo a další těhotenství už bylo bezproblémové a hlavně s šťastným koncem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.6.18 11:26

@szamara já už potratila 5× naposledy letos v únoru. 3× z toho revize 2×,,to,, odešlo samo. Nás na genetiku poslal až po 4tém potratu. A při poslední revizi mě pustili ten samy den dom. Na zákrok sem šla o půl 3a ve 20hod pro mě manžel přijel. mnoho štěstí přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
11.6.18 12:07

@szamara testy na srazlivost krve a zakladni krevni mutace, celkove hematologicke vysetreni u hematologa, geneticke vysetreni na spec. pracovisti a kdyz se nic nenajde tak reprodukcni imunologie (Praha nebo Plzen). Drzim pesti aby to brzy prebolelo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.6.18 14:35

@szamara presne bych doporucila jak pise @saphire ;) moc drzim palce, aby se to neopakovalo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty