DVD interview s upírem

2
22.4.08 12:21

DVD interview s upírem

Ahoj holky-moc vás prosím, nemáte některá tenhle film na DVD a byli byste ochotné přepálit a poslat?? Samozřejmně zaplatím poštovné a za DVD jak se dohodneme.
Na SZ můžu poslat seznam filmů, co máme my. Předem děkuju.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
22.4.08 14:17

Jezismarja… :lol: Tenhle film jsem jako „mlada“ povazovala za trest a kdyz jsem se chtely s kamaradkou „potrestat“ tak jsme si naridily tenhle film. Povazuji ho opravdu za jeden z tech spatnych filmu, hned na druhem miste je Godzila.
Nechci se te nijak dotknout me se zase libi jine blbosti, jen jsem si vzpomnela na sve mladi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.08 16:02

ahoj bubino

Možná to tak vyznělo, ale ten film nepotřebuju pro sebe -to nééé-měli to dávat někdy teď-tuším v sobotu?? až pozdě večer a slíbila jsem švagrovi, že jim to natočím, ale nějak jsem to zaspala 8)
Jinak můj názor na tenhle kousek (shlédla jsem jednou) za mlada-jako v pubertě-mi Brad silně zvyšoval tepovou frekvenci :oops: , a jako upír byl vyloženě k sežrání (sakra to byly doby-jak málo nám stačilo ke štěstí :D ), ale jinak na mě moc krve…a Cruise(toho nemusím ani jinde) s Banderasem tam byli vyloženě nechutní.
Moji favoriti jsou:Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, Schindlerův seznam, Gataca…poslední dvě jmenované taky sháním, takže kdyby někdo měl, budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.4.08 17:24

Že tedy už tak vlezle lezu do diskuze… já zase sháním na DVD Ledové ostří nebo Tanec s vášní :)
Ale to Interview nemám :( V nejhorším zkus zajít do nějaké půjčovny, třeba to tam budou mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí