Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky-moc vás prosím, nemáte některá tenhle film na DVD a byli byste ochotné přepálit a poslat?? Samozřejmně zaplatím poštovné a za DVD jak se dohodneme.
Na SZ můžu poslat seznam filmů, co máme my. Předem děkuju.
Markéta
Jezismarja…
Tenhle film jsem jako „mlada“ povazovala za trest a kdyz jsem se chtely s kamaradkou „potrestat“ tak jsme si naridily tenhle film. Povazuji ho opravdu za jeden z tech spatnych filmu, hned na druhem miste je Godzila.
Nechci se te nijak dotknout me se zase libi jine blbosti, jen jsem si vzpomnela na sve mladi ![]()
Možná to tak vyznělo, ale ten film nepotřebuju pro sebe -to nééé-měli to dávat někdy teď-tuším v sobotu?? až pozdě večer a slíbila jsem švagrovi, že jim to natočím, ale nějak jsem to zaspala ![]()
Jinak můj názor na tenhle kousek (shlédla jsem jednou) za mlada-jako v pubertě-mi Brad silně zvyšoval tepovou frekvenci
, a jako upír byl vyloženě k sežrání (sakra to byly doby-jak málo nám stačilo ke štěstí
), ale jinak na mě moc krve…a Cruise(toho nemusím ani jinde) s Banderasem tam byli vyloženě nechutní.
Moji favoriti jsou:Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, Schindlerův seznam, Gataca…poslední dvě jmenované taky sháním, takže kdyby někdo měl, budu moc ráda.
Že tedy už tak vlezle lezu do diskuze… já zase sháním na DVD Ledové ostří nebo Tanec s vášní ![]()
Ale to Interview nemám
V nejhorším zkus zajít do nějaké půjčovny, třeba to tam budou mít?