Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
protože dost cestujeme, a děti se při delší cestě nudí,
uvažujeme o pořízení DVD přehrávače do auta pro děti,přichycení na sedačky.
Prosím o Vaše zkušenosti, příp. odkazy na přehrávače + info, zda je složité přichycení na sedačku a zda nevíte,jestli jsou vhodné pro každou zn.auta ![]()
Děkuji. Katka
Ahoj, my jsme asi před měsícem pořídili tento: http://www.eproton.cz/…escrView.asp?…
Zatím ho jedem doma, Matáš si ho strašně oblíbil, protože si může v posteli před spaním pustit pohádku
V autě ho vyzkoušíme za 3 týdny, to jedeme do Chorvatska, přehrávač jsme kupovali víceméně kvůli tomu.
Jinak jsme s ním zatím velmi spokojení (i já na něj občas čučím v posteli
). Tašku jsme ještě do auta přidělávat nezkoušeli, asi to prubnem teď o víkendu, kdy jedem na 2hodinovou cestu.
Máme už skoro 4 roky Philips se 2 obrazovkami a jsme naprosto spokojení. Malý je na cestách hodný, vydrží v klidu, ačkoliv doma se na DVD příliš nedívá.
Ta naše má přichycení suchým zipem kolem opěrky hlavy, některé se jen drží na kolenou.
Zrovna teď tady na mně v pravém sloupečku bliká odkaz na přenosné DVD přehrávače
Holky, díky za tipy. Mrknu na to
. My taky pořizujeme hlavně kvůli cestě do Chorvatska ![]()
Nemusí být ani zabudovaný v opěrce, ty jsou dost drahé, stačí to uchycení suchým zipem
, na klíně to nepřipadá v úvahu, to by přehrávač asi nepřežil bez újmy ![]()
Katka
Petto, máte tento typ?: http://www.mall.cz/…ilips-pd7022
Můžu se zeptat, nemám výstup pouze přes sluchátka, že ![]()
Něco takového potřebujeme set 2 ks.
Není to přesně ono, už je to dlouho, tak se ten náš typ asi už nevyrábí. Výstup je buď do sluchátek nebo normálně. Sluchátka jsme zatím nikdy nepoužili. Letos bude možná premiéra, aby malý nebudil sestřičku ![]()
PS: takže opravuji, šla jsem se podívat na ten typ a máme THOMPSON. Nevím, proč si to pletu. Je dost podobný tomuto, tenkrát velký výběr nebyl.
Teď jsem si hodila porovnání toho Djixu a Philipsu. A Philips jednoznačně vyhrává, má lepší paramentry. Ale nejsem žádný odborník ![]()
Holky a nebojite se, ze pri narazu se ta obrazovka utrhne ze suchacu a zabije vam dite?Me to prijde nebezpecny, takze se ptam…diky ![]()
Tomu se říká sugestivní otázka. To mě fakt nenapadlo ![]()
Tak abych to upřesnila. Obrazovka se nasouvá na plastový podstavec, který je stabilně připevněný v autě. Tím podstavcem je provlečený suchý zip, který se zapne po celém obvodu hlavové opěrky. Drží to víc než slušně ![]()
Tak já jsem dnes koupila ten GoGen, doporučili mi ho v obchodě, pak jsem koukala na nějaké testy, kde vyšel dost slušně a teď se dá sehnat ve výprodeji za cca. 3.000,–. To přidělání jsem zatím nezkoušela, ale ty popruhy na suchý zip vypadají, že drží dost.
K tomu nabourání…já se teda samozřejmě v první řadě bojím, že by do nás třeba někdo vůbec naboural, protože jsou nehody, kdy člověk za nic nemůže, sejme ho největší pako na cestě a nepomůže nic.....ale i kdyby se nedejbože něco stalo, myslím, že ty přehrávače nejsou tak hrozně nebezpečné…ten GoGen např. váží 1,130g a je to víceméně plastová hračka… ![]()