DVD přehrávač do atua - doporučte

3157
7.5.13 07:24

DVD přehrávač do atua - doporučte

Prosím o doporučení konkrétní značky - typu přenosného DVD do auta, předem moc díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3619
7.5.13 07:26

Měli jsme už 2 značky do auta a myslím, že je to jedno. Hlavně, aby to hrálo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.5.13 08:01

My ted koupili Tablet Asus s drzakem do auta a pouzivame to.Vse funguje dobre:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
7.5.13 08:36

A co radši koupit tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
7.5.13 08:40

Ahoj, my mame TOSHIBU, uz ji mame strasne dlouho, ani nevim,kolik.Meli jsme ji, nez se narodila mala, ted jsou male 3,5 roku, uz je to jen jeji, obcas to i spadne, macka knofliky atd..a DVD stale hraje, takze az tohle dodela, jdeme do stejne znacky. Svagrovi detem jsme kupovali BUSH a vydrzelo to asi rok.

• Citovat
  • Upravit
1908
7.5.13 08:43

Místo DVD bych volila spíše tablet s držákem do auta - více funkcí, lepší využití, máme tablet GoClever, má v sobě i GPS, televizní přijímač za cca 3000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.13 08:43

Prave zjišťuji to samé… Měli jsme gogen ale uz nefunguje, byl poškozen mechanicky takže to není problém výrobku. V aute trpí každy přehrávač, my ho tam měli stabilně takže baterky dostala zabrat a po třech letech uz jel jen na šňůru.
Takže ja bych neinvestovala do ničeho drahého. Tablet do auta je super ale my potrebujeme uz dve obrazovky a jako dva tablety pořizovat nebudu :-)
Zatím mám vybraný dvouobrazovkovy sencor za cca 2400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.13 08:47

I ty low endove DVD uz prehravaji z USB a maji dvbtv tuner;-)
Ten nás stary gogen ma prasknout obrazovku, jsem špatně zabalila, skripla se tam nabijecka a někdo z deti na to zatlacil…
Ale mit jedno díte koupím asi taky tablet.
Jinak ten gogen máme 5 let a kromě našeho poškozeni je plne funkcni, takže bude pak asi k Telce v pokojicku nebo v ložnici jako bežné DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
7.5.13 09:00

Kašlat na DVD přehrávač, tablet stojí stejně a zabaví mnohem víc..

• Citovat
  • Upravit
5799
7.5.13 11:44

DVD Sony DVP-FX750 - vydrží 3 hodiny, přehraje všechny formáty, má USB, výstup na sluchátka.. do auta postačí v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.5.13 15:25

Děkuji všem za tipy. Vy co doporučujete tablet, asi jsem natuplá, ale moc nevím jaké je další využití, můžete mi to napsat? Chtěla bych do toho investovat tak max kolem 2 tis, jde mi opravdu jen o to, aby se na to malej mohl koukat v autě, navíc si teda nedělám iluze, že se nebude snažit do toho různě hrabat rukama a chtít to ochmatávat - vím, že se to dá přidělat mimo jeho dosah, přesto se tomu asi nevyhnu, tak jestli ten tablet vydrží nějaké hrubší zacházení :roll: Malýmu je 18m
A dám do tabletu flash disk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario