Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by mě taky zajimalo, kdy se ti tedy objevila pozitivita, pokud tak brzo po ovulaci, tak jsem dost prekvapena a asi takový mamatestik taky potřebuju ![]()
Já jsem třeba 10dpo a do MS mám 5 dni. snažíme se 9mesicu a test nedělám dřív jak v den MS… ![]()
@BubbleG jinak mamatestík mě taky dostal
to je další adept do slovníku k tuleníčku a těhulkování
![]()
ale chápu tvoje nadšení. spíš mě to fakt pobavilo a nekritizuji ![]()
@BubbleG píše:
Mám ovulaci dříve! mám jí hned po menstruaci!Mám ovulaci dříve. Po menstruaci téměř. Sama jsem se divila už dříve.
je to hloupost, fáze od ovulace do menstruace je daná, jmenuje se luteální a trvá u každé ženy stejně dlouho každý cyklus, ale trvá 12-16 dnů, i kdybys měla ovulaci hned po menstruaci, budeš mít zkrácené cykly. Nebudeš ovulovat 6.den cyklu a menstruovat 28.den cyklu. A prostě 5.den po ovulaci stěží dopadá vajíčko do dělohy, neukáže pozitivní test.
Takže, neděláš si z nás tak trochu trolleníčko?
NEDĚLÁM a zde už nikdy o nic nepožádám: Jak to tak vidím. Jsem docela na nervech a nedočkám se zde ani normální konverzace. Holky, to není vtip! Ale dobrá. Nechám to být. Že jsem čekala něco.. Jasně, vždyť jsem jen další hloupá mladá husa, že.
Kdybych chtěla trollit tak si dám Anonymně a je to. A ANO, počkám na MS. Děkuji za Vaše názory.
@BubbleG Nic si z toho nedělej! Je nás taková spousta, které testujeme ještě dříve, než přijde vlastní MS. Všechny jsou tu chytré jako rádio
A já Tě chápu, a to se považuju za vcelku normální mámu dvou dětí, která, přestože při třetím už by měla být jaksi trpělivá, testovala také dříve - a neboj, byly tam // a taky vydržely. Nejde o nic jiného, než věřit sama sobě. Na ty ženský tady se vyprdni - hlavně si to neber osobně! Nikdy se neuvidíte a záleží jen na tom, jak o sobě smýšlíš Ty sama!!!
Mimochodem Mamatest 10 mi neukazoval skoro nic ani po meškající MS. Duchařina velká. Ale kupodivu testy s nižší citlivostí (25) byly pozitivní hned
Zkus třeba Clear blue, počkej pár dní, alespoň do doby, kdy má přijít MS, a testni to znovu
Držím palce, napiš - asi spíš do IP ![]()
Ja som si robila test 10 dni pred MS, bol slaby duch a teraz som uz 21+4..Ak mas dve ciarky, ocividne tehotna si, ale modlila by som sa, aby MS neprisla a neodislo to s ni..
@Yassmin píše:
@BubbleG Nic si z toho nedělej! Je nás taková spousta, které testujeme ještě dříve, než přijde vlastní MS. Všechny jsou tu chytré jako rádioA já Tě chápu, a to se považuju za vcelku normální mámu dvou dětí, která, přestože při třetím už by měla být jaksi trpělivá, testovala také dříve - a neboj, byly tam // a taky vydržely. Nejde o nic jiného, než věřit sama sobě. Na ty ženský tady se vyprdni - hlavně si to neber osobně! Nikdy se neuvidíte a záleží jen na tom, jak o sobě smýšlíš Ty sama!!!
Mimochodem Mamatest 10 mi neukazoval skoro nic ani po meškající MS. Duchařina velká. Ale kupodivu testy s nižší citlivostí (25) byly pozitivní hnedZkus třeba Clear blue, počkej pár dní, alespoň do doby, kdy má přijít MS, a testni to znovu
Držím palce, napiš - asi spíš do IP
Děkuji moc za podporu Yassmin. Vážím si jí. ![]()