Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máš mít týden do MS je to asi jedno, může to klidně odejít.. MAMATESTÍK ![]()
Mysliš mamatest? pokud jsou tam // a ne žáden duch.. tak je to myslím jasné.. ![]()
Mně Mamatest ukázal spolehlivě //, ale testovala jsem až týden po tom, co měla přijít MS. Přeji ať se zadařilo! ![]()
@Sibyla0 píše:
Pokud máš mít týden do MS je to asi jedno, může to klidně odejít.. MAMATESTÍK
ANO týden do MS… Jediné, co mě udivuje je to, že mívám už týden před MS bolestivá prsa- tentokrát bolest nikde. Místo toho mírnější menstruační bolesti a střídání žravosti a naopak blinkání. Děsí mě to. Vsugerované to asi nemám. Nemyslela jsem na to nějak. MAMATESTÍK- říkám to mile protože je chválený ![]()
@BubbleG no já jen, že ano asi budeš těhotná, ale ta možnost, že to přirozeně odejde s tou MS je docela veliká. Tak abys nebyla zklamaná.
Jak by mohl mamatestík sílit pěkně co dva dny, když máš týden do menstruace? To jsi sedm dnů od ovulace a už mamatestík co dva dny sílí? Takže první mamatestík udělal // pět dnů po ovulaci?
@terinka4444 píše:
Jak by mohl mamatestík sílit pěkně co dva dny, když máš týden do menstruace? To jsi sedm dnů od ovulace a už mamatestík co dva dny sílí? Takže první mamatestík udělal // pět dnů po ovulaci?
ovulka byla asi dřív ![]()
@BubbleG těžko odhadnout co bude. může se to udržet i odejít… před menstruací nemá cenu testovat. stejně tak neukazuje sílení čárky na prosperitu těhotenství. mě osobně mamatest niky nezklamal. ale já vždy testovala nejdříve týden po vynechání menstruace.
@terinka4444 Prosím o radu studentce
Dobrý den Všem,
Jsem tu nová ale již kdysi jsem začala pročítat e-mimino s tím, že hlídám již 3. rok malé děti od půl roku nahoru takže občas jsem potřebovala vykoumat nějáký ten trik na dětičky. Každopádně můj dotaz směřuje jinam- ke mě.
Je mi 16 let a 5 měsíců. Nyní mám půl roku přítele o 10 let staršího. Známe se už déle, známe se od dětství ale je Vám určitě jasné, že když já jsem začala v 1. třídě počítat hrušky a jablka tak přítel byl v 2. ročníku SŠ.. ![]()
Teď k hlavnímu. Vím, jak se chránit. Na rizika rozhodně myslím. HA jsem zkusila díky nekompatibilitě asi 4 druhy. Nakonec jsem to vzdala. (Kdyby to byla kg nahoře, jenže mě bylo i měsíc v kuse špatně). Mám tedy jinou taktiku. Takže s přítelem spím jen v období neplodných dnů, s prezervativem. Problém nastal když nám v Sobotu praskl kondom. Jistě… mohla jsem si pro Postinor či tak něco, ale nemohu. Mám opravdu nevypočítatelné tělo. V Pátek mi skončila menzes jenže si chodila 4 měsíce jak chtěla kvůli vysazení HA. Takže plodné a neplodné jsem asi vystihnout moc nemohla.. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli se některé z Vás stalo, že jste i den po menzes otěhotněli?
Děkuji za odpověď- Šárka. ![]()
@terinka4444 píše:
Mám ovulaci dříve. Po menstruaci téměř. Sama jsem se divila už dříve.
Zase jsem naletěla
A pak si nemáme dělat pr.del, jednou odpovím empaticky a hned je to nějaký pošahaný troll.
To by mě taky zajimalo, kdy se ti tedy objevila pozitivita, pokud tak brzo po ovulaci, tak jsem dost prekvapena a asi takový mamatestik taky potřebuju ![]()
Ahoj ahoj… tak po dvou diskuzích jsem tu opět. Tentokrát po 23 dnech a s dvěma čárkama na MAMATESTÍKU. Sílí co dva dny. Mám mít ještě týden do menzes ale uvidím, jak se to vyvine. Nicméně otázka zní : Jak spolehlivý je asi MAMATESTÍK? Vyšel Vám poz. a bylo z toho opravdu těhu? Schválně jsem si na doporučení koupila tento jelikož mi LadyMax udělal „ducha“… mamatestík mi ho ale buďto udělal také nebo tam jsou prostě dvě čárky. Děkuji moc předem za recenze.
Šárka