Jsou to dvojčata?

26.3.14 13:05

Jsou to dvojčata?

Ahojky. Mám dotaz, včera jsem byla na ultrazvuku v 6+5 a doktor mi řekl, že by tam mohli být dvě. Viděl dvě srdíčka ale nedokázal rozlišit dvě embrya. Říkal, že se mu to může zrcadlit a jde tedy o omyl. Nemáte s tím některá zkušenost? ˇ4ekání na další ultrazvuk bude nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
26.3.14 13:07

My tu nic nerozhodneme, možné to je, ale také ne, hlavně si říkej, že čekáš jedno, aby jsi nebyla zklamaná. kdyby to byl jenom jedno embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
26.3.14 13:09

Nezbude ti než čekat na další UTZ

nechci strašit, ale jako první po přečtení „dvě srdíčka, ale nedokázal rolišit dvě embrya“ mě napadlo siamská dvojčata :think: ale nejsem dr. ani nemám zkušenost, jen mě toto napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
26.3.14 13:11

@CokeLady
2 kusy jsou to nejbáječnější co rodiče může potkat (ale che to pevné nervy) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@CokeLady píše:
No počkej, to říkáš jako by 2 kusy byla nějaká hitparáda :mrgreen: že by z jednoho měla být zklamaná.

2 kusy??, 8o :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
teresa20

@Lucies1000 dost dobře nechápu, proč ti doktor něco takového sděloval, když si nebyl jistý :roll: Akorát se budeš stresovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.3.14 13:12
@subsomi píše:
@CokeLady
2 kusy jsou to nejbáječnější co rodiče může potkat (ale che to pevné nervy) :roll:

mas ze? :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6945
26.3.14 13:12
@CokeLady píše:
No počkej, to říkáš jako by 2 kusy byla nějaká hitparáda :mrgreen: že by z jednoho měla být zklamaná.

no tak né :mrgreen:,, tak víme, jak se někteří maminky těší, že to jsu dvě, a pak jen jedno, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.3.14 13:13
@madi píše:
@Lucies1000 dost dobře nechápu, proč ti doktor něco takového sděloval, když si nebyl jistý :roll: Akorát se budeš stresovat :cert:

s tímto plně souhlasím, neměl říkat nic, jen že vidí embryo se srdíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.3.14 13:14
@CokeLady píše: Á paní slovíčkařka :mavam: My teda o dětech normálně mluvíme jako o kusech :mrgreen: kamarádka taky říkala, že další nechce, že 2 kusy stačej. Já mám jen jeden kus :D

a to ti bude stačit, a nebo budeš chtít jeste jeden kud(dítě) :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.14 13:17
@CokeLady píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 13:19

Jaem diabetička takže těhotenství s dvojčaty by byl velký problém a taky mám doma 21 měsíčního roubíře takže bych určitě byla radši za jedno. Před víc jak dvěma týdny jsem dokonce ležela v nemocnici, protože jsem začala krvácet a hcg bylo přes 800 a v děloze ani náznak těhotenství tak měli podezření na mimoděložní ale nakonec se mimčo vyklubalo. A včera mě vyděsil že by mohli bejt dvě. Říkal že můžou bejt uplně za sebou a prosvítá jenom srdíčko. Ale jistej si prostě nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.3.14 13:20
@Lucies1000 píše:
Jaem diabetička takže těhotenství s dvojčaty by byl velký problém a taky mám doma 21 měsíčního roubíře takže bych určitě byla radši za jedno. Před víc jak dvěma týdny jsem dokonce ležela v nemocnici, protože jsem začala krvácet a hcg bylo přes 800 a v děloze ani náznak těhotenství tak měli podezření na mimoděložní ale nakonec se mimčo vyklubalo. A včera mě vyděsil že by mohli bejt dvě. Říkal že můžou bejt uplně za sebou a prosvítá jenom srdíčko. Ale jistej si prostě nebyl.

Aha mno,, tak se modli za jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
26.3.14 13:20

@Lucies1000 Tezko ti reknemem neco na dalku. Mne to teda spis prijde, ze tam ty dve budou. A souhlasim presne s tim, ze nechapu, proc ti to rika, kdyz si neni jisty.

Ja kdyz jsem lezela u holek v nemocnici s nevolnostma, tak prisla doktorka na vizitu a koukla se na snimek z utz z predelyho dne a pravila, ze jedno dvojce zaniklo, ze to vypada jako hematom. Nastesti jsem se nenechala moc zviklat, protoze jsem den predtim na tom utz videla dve srdicka a ta doktorka, co to delala, rikala, ze ji nejdou obe dobre zabrat na jednu fotku, ze jsou daleko od sebe.
Pani si me teda po vizite vzala na utz a rekla jo tak dobry, obe jsou v poradku. No jako fakt obcas nechapu, proc si doktori ty domnenky nenechaji pro sebe, dokud si nejsou jisti :cert:

Příspěvek upraven 26.03.14 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.3.14 13:21
@tumpach píše:
s tímto plně souhlasím, neměl říkat nic, jen že vidí embryo se srdíčkem…

Mi přijde normální, že doktor řekl, že by se mohlo jednat o dvojčata. Je to dost důležitá informace.

Zakladatelko, všechny (které máme těhotenství za sebou) víme, jak dlouhé je čekání na utz pokud se čeká na potvrzení těhotenství, srdíčka a podobně. Přeju pevné nervy a nejlépe se vůbec myšlenkami na těhotenství nezabývej, čas tím rychleji neuběhne. Zkus se zabavit něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí