Jsou to dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
26.3.14 13:22

@Lucies1000 tak to je kůň. Když to neví jistě, má bejt zticha. Jako kdyby nevěděl, jak se těhule dokáží stresovat. Já si užila díky tomuto ve stresech celý těhotenství :zed: :zed:
Buď v klidu, vydrž do dalšího utz :hug:

• Citovat
  • Upravit
6064
26.3.14 13:22

Jejda jaké kusy :mrgreen: tak třeba budou jendovaječná uvidíš na dalším ultrazvuku, já čekala dvojvaječná tak to dr. viděl hned v tom 7tt akorát to pak neklaplo a zustalo jen jedno. příště už budeš vědět povyroste a uvidí jendo nebo dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.3.14 13:23

@Lucies1000 KLID. Hele řekni si, že pámbu ví, co dělá, jestli jsou dvě, tak jsou dvě, a budete to muset vyřešit. Nejsem nábožná, ale prostě věřím, že věci mají nějaký smysl, a když se nám stanou, tak to je správně (ne že by to vždycky bylo snadný). Si to taky řekni, a nezabejvej se tím. Řekni si, že budeš ráda za to i to, a těš se :)

Nebo pokud bys chtěla, tak asi některý soukromý doktoři s dobrým ultrazvukem možná za peníze můžou udělat vyšetření, ale teda nevím, jestli by se mi to ježdění a placení chtělo absolvovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

I kdyby ti tu někdo napsal, že to měl úplně stejně a že to nakonec byla dvojčata, tak to neznamená, že to tak bude i u tebe.
Prostě ti fakt nezbude, než čekat na další UTZ. A nebo si zajít na UTZ jinam, třeba na placený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@hartiepa píše:
Mi přijde normální, že doktor řekl, že by se mohlo jednat o dvojčata. Je to dost důležitá informace.Zakladatelko, všechny (které máme těhotenství za sebou) víme, jak dlouhé je čekání na utz pokud se čeká na potvrzení těhotenství, srdíčka a podobně. Přeju pevné nervy a nejlépe se vůbec myšlenkami na těhotenství nezabývej, čas tím rychleji neuběhne. Zkus se zabavit něčím jiným.

tak jí to může říct na další kontrole nee, když už je to jistější? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.3.14 13:24
@Lucink-a píše:
@Lucies1000 Tezko ti reknemem neco na dalku. Mne to teda spis prijde, ze tam ty dve budou. A souhlasim presne s tim, ze nechapu, proc ti to rika, kdyz si neni jisty.

Ja kdyz jsem lezela u holek v nemocnici s nevolnostma, tak prisla doktorka na vizitu a koukla se na snimek z utz z predelyho dne a pravila, ze jedno dvojce zaniklo, ze to vypada jako hematom. Nastesti jsem se nenechala moc zviklat, protoze jsem den predtim na tom utz videla dve srdicka a ta doktorka, co to delala, rikala, ze ji nejdou obe dobre zabrat na jednu fotku, ze jsou daleko od sebe.
Pani si me teda po vizite vzala na utz a rekla jo tak dobry, obe jsou v poradku. No jako fakt obcas nechapu, proc si doktori ty domnenky nenechaji pro sebe, dokud si nejsou jisti :cert:

Příspěvek upraven 26.03.14 v 13:22

Nemůžeš srovnávat tyhle dvě lékaři podané informace. Upozornit čerstvě těhotnou, že by se mohlo jednat o dvojčata je podle mě naprosto v pořádku. Na druhou stranu v tvém případě si myslím, že lékařka měla být více empatická a vzít si tě spíš na utz než dělat takové soudy ze snímku :think: Hlavně, že to dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064

Mě řekl dr.hned dvojčata dvojvaječná bylo to vidět fakt hezky…pokud by si čekala jednovaječná to nevím to by asi bylo vidět hůř v tak nízkém týdnu, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762

@tumpach ja bych brala dvojky hned :palec: hlavne at jsou zdrave. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
@tumpach píše:
s tímto plně souhlasím, neměl říkat nic, jen že vidí embryo se srdíčkem…

Doktoři jsou někdy fakt na zabití. Já byla nedávno se synem na EKG a jeho slova po vyšetření, že syn má závažný problém, že má otočené srdce, mi málem přivodily infarkt. Nakonec přišel na to, že dal obráceně papír do přístroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
26.3.14 13:25

U prvního těhotenství mi gyndr v 7. týdnu taky řekl že tam „asi“ vidí 2 srdíčka, ale že mám přijít za 2 týdny ať se to potvrdí nebo ne. nic se nepotvrdilo, byla tam holka sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
26.3.14 13:27

Také tvuj dr. muže mít ultrazvuk nanic tak to tak brzy nepozná já měla rizikové od začátku a chodila jsem na genetiku a to byl opravdu hooodně velký rozdíl když jsem koukala na ultrazvuk tam a když u svého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
26.3.14 13:27
@tumpach píše:
tak jí to může říct na další kontrole nee, když už je to jistější? ;)

To je totéž, jako když jsem se v poradně posledně ptala, jestli mi dr řekne pohlaví a ona mi řekla, že není nejlepší záběr, že to ale vypadá na holčičku. Já bych tedy nebyla radši, kdyby mi řekla, že nic nevidí :nevim: Možná je to věc názoru. Já osobně preferuji, aby mě lékař připravil na všechny varianty a informace mi raději podal, byť nejednoznačné.

Zase dneska už spousta žen ví jak vypadá utz, dokáže si z něj vyčíst srdíčko a podobně. Co kdyby jí neřekl nic a ona si dělala hlavu co to tam jako bylo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.3.14 13:28

@Paoloska No tak to me poser… Blbon, hlavne ze to neni realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.14 13:28
@Paoloska píše:
Doktoři jsou někdy fakt na zabití. Já byla nedávno se synem na EKG a jeho slova po vyšetření, že syn má závažný problém, že má otočené srdce, mi málem přivodily infarkt. Nakonec přišel na to, že dal obráceně papír do přístroje.
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
1952
26.3.14 13:29

Mě doktor taky takto vyděsil…ale já byla maličko v jiné situaci…šla jsem na potvrzení těhotenství a on se mě ptal, jestli máme v rodině dvojčata, tak jsem řekla, že hodně a on, že ASI těhotná jsem a že tam vidí dvě dutinky, ale přitom si nebyl jistý ani těhotenstvím, proto mi vzal ještě krev, to jsem dodnes nepochopila…krev moje těhotenství prokázala, pak jsem byla na kontrole v 10. týdnu, tak jsem se hned ptala, zda tam je jedno a on jen řekl…„Zatím jedno!“ :roll: někdy je to s těma doktorama na palici… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí