Dvě čárky na testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
22.6.10 13:51

ježiš,ani nevíš jak mooooc vám to přeju.bude určitě všechno v pořádku,uvidíš.ať se Tobě i tomu malinkému prckovi dobře daří a jste oba zdravoučcí.ale ve čtvrtek nám určitě napiš,myslím,že jsou tu všichni stejně zvědaví jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
22.6.10 19:59

Taky gratuluju k těhotenství!!! :kytka: A ve čtvrtek budu držet palečky k prohlídce…Hlavně ať nám přineseš samé dobré zprávy..! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.6.10 15:05

Moc moc moc gratuluju.., a taky trochu závidím. Strašně bych si takypřála //, poslední ms jsem měla 30.5. a dnes už jsem nevydržela. Na testu sice byly //, ale ta jedna byl opravdu jen duch, možná proto, že si ho tak strašně moc přeju.. :dance: Všem hodně štěstí!!!! P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 19:20

Dve carky na testu

Test jsem delala dnes odpoledne, predtim jsem mela mensi kavu.
Pri lampicce se to dost spatne foti. Carka byla dle limitu testu (8.den zpozdeni). Carka je slabsi. Co si o tom myslite? Spis premyslim, jestli mam jit k doktorce. Ms mam pravidelnou kazdy mesic jak hodinky, ovulaci nesleduji.

• Citovat
  • Upravit
7065
26.2.19 19:27
@Anonymní píše:
Pri lampicce se to dost spatne foti. Carka byla dle limitu testu (8.den zpozdeni). Carka je slabsi. Co si o tom myslite? Spis premyslim, jestli mam jit k doktorce. Ms mam pravidelnou kazdy mesic jak hodinky, ovulaci nesleduji.

Doporučuji koupit jiný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.2.19 19:30

To je úplně první test od zpoždění? Osmý den by už měla být silná čárka. Udělej si test jiné značky. A pokud bude výsledek stejný, tak se možná jedná o biochem. Já jsem to takhle měla. Čárka byla slabá, za dva dny duch. Na ultrazvuku nic a do pár dní přišla menstruace.
K doktorovi bych jen kvůli tomuto nechodila, aspoň zatím.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 19:30

Dve carky na testu

@Jannys píše:
Doporučuji koupit jiný test.

A proč? Většinou jsem zkoušela tenhle a nikdy na něm nic nebylo. Možná bych mohla zkusit testovat ráno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 19:40
@Tableta píše:
To je úplně první test od zpoždění? Osmý den by už měla být silná čárka. Udělej si test jiné značky. A pokud bude výsledek stejný, tak se možná jedná o biochem. Já jsem to takhle měla. Čárka byla slabá, za dva dny duch. Na ultrazvuku nic a do pár dní přišla menstruace.
K doktorovi bych jen kvůli tomuto nechodila, aspoň zatím.Příspěvek upraven 26.02.19 v 19:31

Já asi počkám. Pokud se nedostaví ms, tak půjdu k doktorce, ale jen jí řeknu, že jsem nedostala ms.

• Citovat
  • Upravit
115
26.2.19 19:44
@Anonymní píše:

Ještě vydrž, ovulace mohla být později, udělej další test za 2-3 dny a uvidíš jestli bude čárka sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.2.19 20:30

mě to příjde jen jako ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.2.19 20:36

Jestli nesledujes ovulaci, mohla byt klidne pozdeji. Ja vidim pozitivni test. Ted jde o to, jestli bude silit. Zkusila bych za 3 dny stejnou znacku a uvidis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.2.19 20:45
@Tableta píše:
K doktorovi bych jen kvůli tomuto nechodila, aspoň zatím.Příspěvek upraven 26.02.19 v 19:31

A proč hned víš jaká by měla být čárka? Vždyť mohla být jen posunutá ovulace. Zbytečně plašíš. Být zakladatelkou udělám klidně test stejné značky třeba ve čtvrtek nebo v pátek ráno a uvidí se. Tohle je věštění z křišťálové koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
26.2.19 21:04

Mohla být ovulace později,také jsem to u jednoho dítka měla.V den zpoždění negativní,za týden pozitivní a malý byl pořád o deset dní menší.Takze se neboj zkus za dva tři dny stejný test,čárka by měla být silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 21:08

Dve carky na testu

Já jsem spíš pesimista, ten test jsem si dnes udělala náhodně a ty dvě čárky mě překvapily.

• Citovat
  • Upravit
4071
26.2.19 21:49
@Anonymní píše:

Ja vidim 2 carky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital