Dvě čárky na testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.19 07:12
@sediza píše:
Ja vidim 2 carky. :)

Je zajímavé, že pár dnů předtím jsem zkoušela taky test a nic tam nebylo. Díky všem za rady, testovat budu moct až po víkendu, dřív na to nebudu mít čas.

• Citovat
  • Upravit
21091
27.2.19 08:09
@Anonymní píše:
Je zajímavé, že pár dnů předtím jsem zkoušela taky test a nic tam nebylo. Díky všem za rady, testovat budu moct až po víkendu, dřív na to nebudu mít čas.

Pokud jsi měla pozdější ovulaci, pak je to možné. Já testovala 10 dní po zpoždění a čárka byla slabší. Duch to úplně nebyl. Ale jak tady některé paly, že to musí být dálnice, tak to fakt nebylo. Doktorka mně potvrdila, že ovulace proběhla později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 09:08
@P4ja píše:
Pokud jsi měla pozdější ovulaci, pak je to možné. Já testovala 10 dní po zpoždění a čárka byla slabší. Duch to úplně nebyl. Ale jak tady některé paly, že to musí být dálnice, tak to fakt nebylo. Doktorka mně potvrdila, že ovulace proběhla později.

Blbý je, že je doktorka zrovna nemocná a kdo ví, kdy se tam dostanu).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.19 09:20

Lady Max

Ahoj děvčátka. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s těhotenskými testy Lady Max od Dr. Maxe. Jsem dnes 24 DC, a už včera jsem měla celkem znatelného ducha z odpolední moči. Dnes ráno také duch. MS by měla přijít přesně za týden 6.3. A teď otázka, dělá test Lady Max falešné duchy? Přijde mi to brzo, aby už týden před MS tam byl… Pravda je, že ovulaci si nehlídám, netestuji. :nevim: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21091
27.2.19 12:47
@Anonymní píše:
Blbý je, že je doktorka zrovna nemocná a kdo ví, kdy se tam dostanu).

Však není kam spěchat ne?? Udělej si test později a uvidíš. Stejně teď nic nevykouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.2.19 12:48
@Anonymní píše:
Ahoj děvčátka. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s těhotenskými testy Lady Max od Dr. Maxe. Jsem dnes 24 DC, a už včera jsem měla celkem znatelného ducha z odpolední moči. Dnes ráno také duch. MS by měla přijít přesně za týden 6.3. A teď otázka, dělá test Lady Max falešné duchy? Přijde mi to brzo, aby už týden před MS tam byl… Pravda je, že ovulaci si nehlídám, netestuji. :nevim: :srdce:

No dělá, pokud odečítáš po limitu. Pokud jsi test ělala správně, tak by neměl být problém. Ale může to doejít s MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí