Dvě nabídky práce, velké dilema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dvě nabídky práce, velké dilema
Ahoj maminky, prosím, můžete my napsat váš názor a priority pro rozhodování? Ostatním se omlouvám za třeba zbytečnou diskuzi, ale s tímto mám už dlouho velké dilema, které bych již chtěla uzavřít.
Mám dvě stejné nabídky -pracovat v ambulanci pediatrů. Od příštího roku.
PRVNÍ
- má ordinaci přímo v centru, ordinace moderně zařízená, blízko škola i jesle. sestřička s dr, jsou v jedné místnosti.
- Jelikož má i kardiologické pacienty, je tam spoustu papírování navíc. Dr. přenechává veškerou zodpovědnost na sestře, když něco, řekne..Vy jste sestra, starejte se. Co mi vadí, nechce aby sestra edukovala, či radila maminkám.
DRUHÁ
- Dr. komunikativní, příjemná, naopak ta chce, abych edukovala, vyloženě jen pediatrie. I když bych byla v práci o něco malinko déle, jsou tu lepší peníze, obědy, v okolí jsou další služby. Sesterna je zvlášť, takže bych měla vyloženě své políčko.
- škola již o něco dál, není to úplně v centru, ale mohla bych občas jet i autem. O něco horší, zajištění vyzvednutí prcka ze školky. Starší zařízení.
Budu vám vděčná za každé reakce (týkající se tématu
)Děkuji moc holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych brala asi to druhé, zní mi to prijemněji
sice že začátku budou třeba problémy se školkou, ale děti nejsou malé pořád, že ![]()
Přeji dobrou ruku při výběru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla asi do druhé práce. Ikdyž sama jako maminka to nesnaším, když mi sestra něco radí a už se mi vícekrat stalo, že ji pak dr sjela, že mluví nesmysly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to druhy zni lepsi
taky hodne zalezi jak je doktorka prijemna a tak vzala bych spi to kde je mi prijemneji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych brala to druhé
dítě nebude malé pořád a je lepší pohodové zaměstnání, které tě bude bavit než se nervovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu jak tu některé maminky mají přísný metr na sestřičky u pediatrů, zvolila bych první možnost, hlavně proto, že edukuje dr. a nechtěla bych vlastní políčko, chtěla bych vědět, co se děje. Byla by pro mě rozhodující i vzdálenost zařízení, kde mám děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych to prvni. Muzes se tam spoustu veci naucit, bude se ti to hodit. Svoje teple policko bych hledala tak pred duchodem.
Ja si praci nevybiram jen podle platu a dojezdove vzdalenosti, lae i podle toho, co se tam do budoucna muzu naucit, rozhodne se to vyplati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sromulenka druhá možnost, škola dál nevadí donekonečna tam dítě vozit nebudeš, bude chodit samo. Lepší peníze a jak tak píšeš mám pocit že tam by jsi byla spokojenější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volila bych první možnost, pracovně mi přijde perspektivnější. Požadavky první pediatry mi přijdou pochopitelné a celkem jasné, kdo za co odpovídá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych brala to druhé.
Pracovat s příjemným člověkem je k nezaplacení a tohle je ještě navíc to lépe placené z těch dvou.
Mimochodem co přesně to znamená edukování od sestřičky u doktora? V čem konkrétně by mělo to razení probíhat např.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně ty nabídky přijdou celkem srovnatelné, takže bych se rozhodovala podle osobních sympatií, pracovního prostředí a podmínek - jak je která doktorka ochotná se dohodnout nebo vyjít vstříc v případě potřeby (třeba když ti dítě onemocní nebo budeš potřebovat na rychlo volno), jaká vládne na pracovišti atmosféra… V práci tráví člkvěk velké množství času a tohle mi osobně přijde důležitější než vzdálenost od školky, zvlášť když máš k dispozici auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volila bych druhou možnost, protože: Děti vyrostou a budou chodit do škol sami, lepší plat, příjemnější prostředí jak jsi psala. To, že dokud nebudou dostatečně velké, tak je budeš muset složitěji dovážet je sice blbé, ale jak píšu, brzo vyrostou, tak bych radši šla do té druhé, ale rozhodovala bych se podle pocitu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit