Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, můžu Vás poprosit o radu, nyní jsme ve fázi rekonstrukce baráku. Hlavní vchodové dveře budou mít šířku max 85 cm - projedu tudy v budoucnosti kočárem nebo se budu muset hodně omezovat s výběrem kočáru??
Děkuji
Projedes v poho i s 3kolkou, ty byvaji sirsi, ale zmerila jsem schvalne tu moji - 60,5 cm, a to mam hodne siroke pneu, takze s 85 cm budes uplne vysmata, my mame vchodove dvere uzsi pac jsou dvoukridle a pokazde musim otvirat i tu 2. pulku…tak kdyz nebudete mit dvojcata…;)
Asi záleží na velikosti kočárku, já s ním jezdím doma, kde mám všude 80 dveře, a neřekla bych že mám nejmenší kočárek…
Neměl by to být problém s kočárkem pro 1 dítě, dvojčecí už nejspíš neprojede- nebo možná ano, chce to projít paramerty udávané výrobcem.
@fikovka osmdesatkama jsme projeli dvojcecim kocarkem
, ale kdyz budes kupovat koukej na rozmer ![]()
Kočárky jsou dneska většinou dělané aby projeli 80 dveřmi. Jen pro vícerčata vedle sebe by jsi mohla být omezena ve výběru
V dnešní době projedete normálními dveřmi úplně v pořádku i některým dvojčatovým kočárkem. Pokud si ale přece jen nejste jistá, doporučuji kočárek Peg-pérego Book s podvozkem Book Plus 51
Ten je nejužší, ale hlubokou korbu a sportovní nástavbu standartních rozměrů nasadíte bez problému ![]()