Kočárková panika :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.10.17 15:41

kočárková panika :D

Dámy, já se moc omlouvám, ale trochu mne zachvátila po návštěvě For babies, panika :D
Jsem v 5 měsíci a myslela jsem si, že budu trapná, že začínám řešit kočárek, ale já naivka si myslela, že když prioritně nehledím na cenu kočárku, tedy není to pro mne priorita, nebudu vědět z čeho dřív si vybrat… ha omyl. Bydlím na totálním venkově, ale jako normální člověk jezdím nakupovat, k lékařům atd… hledám tedy rozhodně sportovní kočárek, ovšem chtěla bych aby trochu vypadal, tedy kočárky Hartan jsem vyloučila. Kočárky Anex, Junama mě trochu děsí výroba v Polsku, Bugaboo rozhodně ne, kočárky Tudore, nějak nevím, Britax 4 motion není odpružený, Stokke- važně je to za 40 tisíc taková pecka???… chtěla bych aby kočárek trochu houpal, ale slečna v krámě mi oznámila, že dnešní maminky nehoupu??? :D Takže maminky co,,houpete" můžete mi dát typ co si pořídit??? Dnes jdu ještě na Crosswalk… jo a důležitá věc, chci sedačku Cybex nebo Maxi cosi, takže možnost nacvaknutí :D moc děkuji a krásný den :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
23.10.17 15:48

Mame Roan Marita a jsme maximalne spokojeni. Hezky houpe, dobre vypada, projede i terenem a nestoji moc. A maxi cosi na nej taky jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.10.17 15:48

@adelab.1987 keca..já houpala :lol: měla jsem inglezinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.10.17 15:50

Neee ze maminky nehoupou, oni malo ktere kocarky houpou. Co Janecko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.10.17 15:51

Kamaradka co bydli na totalnim venkove, jak rikate :lol: ma Baby Jogger City Elite a je spokojená moc! Vyjede i tam, kde to nejde :lol:
Ale co vim, tak moc nepruzi, tudiz nehoupe a dalsi info ohledne kompatibility sedacek uz vam nepovim.
Ale BJ urcite omrknete ;) hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12862
23.10.17 15:52

Houpou, ale nevím, zda ty houpací budou splňovat tvoje nároky na vzhled.
Houpe už tady zmíněná Inglesina nebo polská Marita, určitě i další polský Jedo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.17 15:54

Dobry den, za me určitě Bebecar, velka korba, do terénu byl super a i trochu houpal. Kočárku je hrozne moc a každému se líbí něco jiného ;), at dobře vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
23.10.17 16:01

Ja chtela velkou korbu hlavne. dnes bych volila vybrat korbu a az posleze dobry sportak. Bohuzel ty kombinace sportaky nemaji nic extra. TAky jsem napred polsky nechtela, ale vis co..polaku je hodne, jejich vyrobku taky a nejsou nijak spatny. mam Camarelo- je polsky a jsem spokojena. Jak rikam, sportak uz tak super nebyl, ale stacil dobre. Ma nafukovaci kolecka, me se i libil, jde otocit po i proti smeru…ono kdyz clovek jezdi hodne autem, tak potom oceni, kdyz sportak jde zacvaknout v jednom a nemusi se oddelavat zvlast korba a zvlast podvozek. Jinak pekne jsou i baby design. Britax a napr xlander mel na me moc malou hlubokou korbu. Jinak ale xlandery jsou taky dobre.
jo a ten Camarelo taky houpal…ja houpala. Maminky by i houpaly, ale kocary nehoupou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.10.17 16:02

Mam Stokke a na něm autosedacku Cybex (jelikož je jedna z nejvíce bezpečných, pozor kvuli tomu dost těžká) a žádný problém s nacvaknutim
Kocarek Stokke je dražší, ale kupovali jsme v Německu úplně novou radu a byl za 31tis. je bytelny, pevný, kvalitní (tedy opak houpaveho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.10.17 16:04

Maxi Cosi myslím na nej taky jde s adaptéry nacvaknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
23.10.17 16:05

Houpou Roany, Navingtony, Tako acoustic, nektere Inglessiny, nektere Emuljangy…vzhledove jsou to všechno retro kočárky. Žádná moderna opravdu nehoupe. Ale třeba zrovna pro mě je houpání u kocarku zasadni věc, kterou nejsem ochotna obětovat ani za cenu designu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.10.17 16:07

Ja mela Jané a myslím že krom houpaní je to ok.. při nejhoršim s tim kocarkem budes jezdit sem tam- jako houpani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
23.10.17 16:07

Spousta maminek by dnes ráda houpala, ale bohužel pořídily si na to blbé kočáry :lol: Co jsem si tak všimla, nejhoupavější a nejlépe odpružené jsou klasické čtyřkolové podvozky, značky už byly zmíněné - Marita, Bebecar (ten jezdí teď u nás po vsi, v bílé eco kůži, nádhernej kočár!), Inglesina, za sebe dodávám Tako Accoustic (polák, ale už ho chystám na druhátko, akorát dostane nové pláště na kola, jinak tři roky bez nutnosti servisu) Akorát je pravda, že vzhledově jsou trochu jinde než tebou zmiňované značky, je to tak trochu retro ;)

Příspěvek upraven 23.10.17 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.10.17 16:08

Britax GoNext, dal uz nemusis hledat, ani mi dekovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
23.10.17 16:08

My měli na nejmladší Kajtex Tramonto https://www.detskyruzek.cz/…ramonto-2015
a byl nádhernej a houpal dobře a jsme z vesnice s terénem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí