Kočárková panika :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
23.10.17 17:12
@vertunka píše:
Mame Roan Marita a jsme maximalne spokojeni. Hezky houpe, dobre vypada, projede i terenem a nestoji moc. A maxi cosi na nej taky jde.

Roan Marita je starý typ že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.10.17 17:20
@Veruska7 píše:
Ja mela Jané a myslím že krom houpaní je to ok.. při nejhoršim s tim kocarkem budes jezdit sem tam- jako houpani :D

Já mám také Jane. Už ho mám ted na druhé dítě a je pořád jako nový. Jezdili jsme a nim v terénu, kam by se málokdo s kočárkem odvážil ☺A je pořád v super stavu. Perfektne se s nim jezdí i ve sněhu. Navíc má polohovaci dno…muže spat i s vyvysenou hlavou…a navíc vypadá perfektne. Skládá se rychle a v autě nezabere moc mista ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
23.10.17 17:27

TFK Joggster. Německý držák do terénu, do města i na sport. Mám ho už 3,5 roku (dvě děti) a nikdy jsem neuvažovala ani o golfkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.10.17 17:39

Podívej se na kočárky od Patronu - je to česká firma, houpou a hlavně jsou bytelné a stabilní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.10.17 17:54

Houpaci jsou takové ty retro kočárky od Iglesina a treeco, ten taky šel houpat a měl nafukovací kola, do terénu super. Na chatě jsem měla starou Libertu a jezdila perfektně i v lese, hlavně byla po 4dětech a opotřebení téměř žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.17 18:19

mno

Holky jste skvělé děkuji moc. Ještě dotaz, co Crosswalk a sedačky od Cybexu? Jedu z Handy a mam vybrano. Jane mne uchvatilo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
23.10.17 18:34

@adelab.1987 fakt? zrovna jane crosswalk mi přijde úplně marťanskej kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
23.10.17 18:56

Protože převážně nosíme tak jsem kočárek nepovažovala za nutnost a vzala si od švagrové starší typ Jedo Fyn už po dvou dětech. Design nic moc (novější modely jsou samozřejmě mnohem hezčí ;) :lol: ) ale je to neuvěřitelný držák, třetí dítě zvládá úplně v pohodě a to ho nikdo vůbec nešetří ;) Projede všude, hory, les, houpe, teď se sporťákem jsme ho začali víc používat než s hlubokou korbou a nemůžu si ho vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.17 19:01

Moc děkuji všem!!! :) Máte i sedačku od Jane? Jste spokojené? a existují na Jane nějaké adaptéry pro cybex nebo maxi cosi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14632
23.10.17 22:51

@adelab.1987 Snad nevadí, že se ze zvědavosti zeptám, ale tenhle podvozek fakt houpe, nebo tě kočár tak uchvátil, že jsi z toho požadavku ustoupila? :) Samozřejmě přeju spoustu šťastných kilometrů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.17 08:22
@Michelle_M píše:
@adelab.1987 Snad nevadí, že se ze zvědavosti zeptám, ale tenhle podvozek fakt houpe, nebo tě kočár tak uchvátil, že jsi z toho požadavku ustoupila? :) Samozřejmě přeju spoustu šťastných kilometrů :palec:

ahoj :) moc všem děkuji… a k odpovědi výše :)… hele slevila jsem… chvílema jsem uvažovala, že koupím dva kočáry, klasika houpací hlubočák, co tu holky zmiňovaly a sporťák, ale v dnešní době se mi to zdá škoda. Je prostě fakt, že zkombinovat naprostý venkov a město je i v dnešní době bohužel těžký, a jelikož máme babičky a rádi cestujeme nechtěla jsem nic obrovského. Crosswalk je trošku,,marťan" jak tu někdo psal :) ale vážně překvapí, chce to ho vidět, vzali by jste ho na milost, taky jsem se bála. Super jezdí, je skladnej a super vypadá… ikdyž nehoupe jako klasiky, z toho jsem tedy vážně ustoupila. KAŽDOPÁDNĚ HOLKY DĚKUJI MOC!!! kdyby mi ještě dal někdo typ na adaptér (jeden a ten samý pro Cybex i MaxiC.) budu připravená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
24.10.17 09:03
@adelab.1987 píše:
Holky jste skvělé děkuji moc. Ještě dotaz, co Crosswalk a sedačky od Cybexu? Jedu z Handy a mam vybrano. Jane mne uchvatilo :srdce: :srdce: :srdce:

Tak s se sedačkou od Cybexu nemám zkušenosti. Crosswalk mám trojkombinaci…Takže i s vajíčkem. Jinak tenhle kočár je také super, že všechny látkové části jdou dobře sundat a můžeš je vyprat.Jsem ráda, že sis by brala tenhle kočár. Preji spousty šťastných km…nebudeš litovat☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí