Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@vertunka píše:
Mame Roan Marita a jsme maximalne spokojeni. Hezky houpe, dobre vypada, projede i terenem a nestoji moc. A maxi cosi na nej taky jde.
Roan Marita je starý typ že?
@Veruska7 píše:
Ja mela Jané a myslím že krom houpaní je to ok.. při nejhoršim s tim kocarkem budes jezdit sem tam- jako houpani
Já mám také Jane. Už ho mám ted na druhé dítě a je pořád jako nový. Jezdili jsme a nim v terénu, kam by se málokdo s kočárkem odvážil ☺A je pořád v super stavu. Perfektne se s nim jezdí i ve sněhu. Navíc má polohovaci dno…muže spat i s vyvysenou hlavou…a navíc vypadá perfektne. Skládá se rychle a v autě nezabere moc mista ☺
TFK Joggster. Německý držák do terénu, do města i na sport. Mám ho už 3,5 roku (dvě děti) a nikdy jsem neuvažovala ani o golfkách…
Podívej se na kočárky od Patronu - je to česká firma, houpou a hlavně jsou bytelné a stabilní ![]()
Houpaci jsou takové ty retro kočárky od Iglesina a treeco, ten taky šel houpat a měl nafukovací kola, do terénu super. Na chatě jsem měla starou Libertu a jezdila perfektně i v lese, hlavně byla po 4dětech a opotřebení téměř žádné.
Holky jste skvělé děkuji moc. Ještě dotaz, co Crosswalk a sedačky od Cybexu? Jedu z Handy a mam vybrano. Jane mne uchvatilo
![]()
@adelab.1987 fakt? zrovna jane crosswalk mi přijde úplně marťanskej kočár ![]()
Protože převážně nosíme tak jsem kočárek nepovažovala za nutnost a vzala si od švagrové starší typ Jedo Fyn už po dvou dětech. Design nic moc (novější modely jsou samozřejmě mnohem hezčí
) ale je to neuvěřitelný držák, třetí dítě zvládá úplně v pohodě a to ho nikdo vůbec nešetří
Projede všude, hory, les, houpe, teď se sporťákem jsme ho začali víc používat než s hlubokou korbou a nemůžu si ho vynachválit ![]()
Moc děkuji všem!!!
Máte i sedačku od Jane? Jste spokojené? a existují na Jane nějaké adaptéry pro cybex nebo maxi cosi???
@adelab.1987 Snad nevadí, že se ze zvědavosti zeptám, ale tenhle podvozek fakt houpe, nebo tě kočár tak uchvátil, že jsi z toho požadavku ustoupila?
Samozřejmě přeju spoustu šťastných kilometrů ![]()
@Michelle_M píše:
@adelab.1987 Snad nevadí, že se ze zvědavosti zeptám, ale tenhle podvozek fakt houpe, nebo tě kočár tak uchvátil, že jsi z toho požadavku ustoupila?Samozřejmě přeju spoustu šťastných kilometrů
ahoj
moc všem děkuji… a k odpovědi výše
… hele slevila jsem… chvílema jsem uvažovala, že koupím dva kočáry, klasika houpací hlubočák, co tu holky zmiňovaly a sporťák, ale v dnešní době se mi to zdá škoda. Je prostě fakt, že zkombinovat naprostý venkov a město je i v dnešní době bohužel těžký, a jelikož máme babičky a rádi cestujeme nechtěla jsem nic obrovského. Crosswalk je trošku,,marťan" jak tu někdo psal
ale vážně překvapí, chce to ho vidět, vzali by jste ho na milost, taky jsem se bála. Super jezdí, je skladnej a super vypadá… ikdyž nehoupe jako klasiky, z toho jsem tedy vážně ustoupila. KAŽDOPÁDNĚ HOLKY DĚKUJI MOC!!! kdyby mi ještě dal někdo typ na adaptér (jeden a ten samý pro Cybex i MaxiC.) budu připravená ![]()
@adelab.1987 píše:
Holky jste skvělé děkuji moc. Ještě dotaz, co Crosswalk a sedačky od Cybexu? Jedu z Handy a mam vybrano. Jane mne uchvatilo![]()
![]()
Tak s se sedačkou od Cybexu nemám zkušenosti. Crosswalk mám trojkombinaci…Takže i s vajíčkem. Jinak tenhle kočár je také super, že všechny látkové části jdou dobře sundat a můžeš je vyprat.Jsem ráda, že sis by brala tenhle kočár. Preji spousty šťastných km…nebudeš litovat☺