Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, nikde jsem tu nenašla žádné diskuse na téma podzimní dvojčátka 2014
.. a tak jsem se jako nováček rozhodla založit todle téma. A jelikož čekáme mimi poprvé a rovnou dvě, tak bych ráda našla někoho s kým by bylo možné se podělit o podobné problémy.. tak snad se najdou nějaké maminky čekatelky ![]()
Ahojky, porodila jsem dvouvajecna dvojcatka na zacatku rijna a to doma mame skoro 3 letou dceru. Mimca jsou zlaty, tak to jde, uz jsme se zajeli. Jen starsi dcera zarli, tak nemaji tolik pozornosti. Kdy jsi porodila?
@zuzikd Ahoj ja jsem rodila 15.rijna jednovajecne kluky o mesic driv a taky jsou docela hodni
.
Jinak uz jsme taky docela zabehli, jen uz se tesim az budou trosku samostatnejsi v hrani a az budou uz trosku vic brebentit..bude sranda. zatim je to jen agrr a grr
. Jinak chodim tady do skupiny https://www.emimino.cz/…nkovani/362/?… tak se k nam muzes pridat je nas tam plno
![]()
Dekuju, ja na to moc nejsem, jen mi prislo divny, ze nikdo nereagoval. Ja rodila 5.10.a taky o mesic driv. Ale pozadu nejsou. Muzu potvrdit, ze je super, kdyz dite zacne chodit a pak mluvit. Tak ja letim krmit.