Poradna duly
Jana Čurdová
Tento týden jsem našla 2 // a rodit budeme v dubnu..je tu někdo stejně?
Ahoj takymam dvě carky. Včera u doktora v 5+0 nebylo skoro nic vidět, ale hcg je podle krve pozitivní. Tak snad bude vše ok ![]()
Tak gratulace..já příští kontrola 18.8 a jsem 5+1 dnes..u mě to tam vidět malinko bylo? ale nebýt Mudr.,která mě to ukázala prstem nic bych neviděla..tak držím pěsti.. ![]()
U me byla vidět malinkata dutinka 2,5mm ale říkal, ze to ještě neni gestacni vacek. Co bylo vidět u tebe?
Ahoj holky přidávám se k Vám. Dnes na testu //
Termín porodu by měl vycházet na 13. dubna
@Kamcca píše:
U me byla vidět malinkata dutinka 2,5mm ale říkal, ze to ještě neni gestacni vacek. Co bylo vidět u tebe?
jen malá tečka v nějakém kolečku..ani srdíčko tomu ještě nebije..zatím..a máš nějaké potíže? Mě hrozně bolí prsa akorát jinak nic..
@Pettra S píše:
Ahoj holky přidávám se k Vám. Dnes na testu //Termín porodu by měl vycházet na 13. dubna
gratulaceéééé…já mám termín 3.4.
Ahoj holky, tak já už taky jásám- už tři rána hypnotizuju uzounký druhý proužek na testu ![]()
V pondělí se objednám k doktorovi, podle netu to vypadá na termín porodu 11.4.2015
@madanga dneska mi cely den v picha v podbrisku. Jsem hrozne moc unavena. Ja beru olutrogestan na urzeni miminka. V breznu jsem potratila. Tak me ted trosku videsilo, ze byla videt jen dutinka. A nebyl videt ani ten vacek…
Jinak me termin vychazi ma 4.4.
Ahoj holky, muzu se přidat? Ja byla v utery u dr. a mam tam gestacni i zloutkovej vacek. Zatím bez akce srdečni. Pokud to půjde dobře, melo by se „to“ narodit v dubnu jako naše prvni dcerka.
Ahojky holky, taky bych se rada přidala uz týden mi vychazeji testy, na hcg jsem si taky zašla a pozitivní, a k dr jdu 15.srpna, ted bych měla byt 4+3, termín 8.dubna ![]()
Ahojky, tak já 1.8 objevila dušíka a dnes už pěknější čárku. Zítra volám na gyndu, ale podle kalkulačky bych měla mít TP 13.4.2015 a dnes jsem teprve ve 4tt. Miminko je sice neplánované, ale chtěné. Mezi dcerou a druhým pokud vše dobře dopadne bude 16.měsíční rozdíl.
Ahoj holky čekatelky…jak se dnes máte já jsem dnes unavená jen bych spala..kolikáté je to Vaše dítě? Moje třetí a přítelovo první teda..těší se moc, skočil do kašny blázen jeden..jako radostí..
Ja mám dvě dcerky a přítel dva syny, takze každého třetí budeme mít veselo doma.