Porod duben 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
13.8.14 14:34

A jak? Já myslela že už tam jsem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.8.14 14:36

Aha, tak už jsem asi správně. Já mám předpokládaný TP 15. 4. 2015. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.8.14 07:07

Ahoj holky, tak jsem zažádala o členství do skupiny, ale nevím jestli už mi to bylo potvrzeno, zatím můžu asi psát jenom na veřejnou „nástěnku“, že? Holky chci se zeptat, máte někdy pocit, že vás jeden den bolí prsa hodně a druhý den vůbec nic? V minulosti jsem měla 2× zamlk. potrat a začínám mít obavy, pokud prsa přestanou být citlivá, že něco není v pořádku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.8.14 10:13
@Mona2010 píše:
Ahoj holky, tak jsem zažádala o členství do skupiny, ale nevím jestli už mi to bylo potvrzeno, zatím můžu asi psát jenom na veřejnou „nástěnku“, že? Holky chci se zeptat, máte někdy pocit, že vás jeden den bolí prsa hodně a druhý den vůbec nic? V minulosti jsem měla 2× zamlk. potrat a začínám mít obavy, pokud prsa přestanou být citlivá, že něco není v pořádku. :?

ahojky, já to mám taky tak, občas ty prsa šíleně bolí,, a pak nastane den kdy je úplně klid,,, nebo ráno nebolí a večer jak kdyby mi měli prasknout :mrgreen: tak doufám, že to je v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
14.8.14 10:22

Ahoj holky, tak mi dost začíná bolet v krku :(. Pijete klasicky černý čaj s citronem a s medem? Já kafe nepiju, tak nevím jak mužu moc kofein…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.8.14 10:27

Ahojky, já normálně kávu piju (1× turka, 1× nescafé) nejsou to zase extrémně silné kávy, takže já si myslím, že černý čaj by uškodit neměl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.8.14 10:28

@Kamcca ja to pocituju od vcerejska..to uz je podruhe behem 3tydnu. Mrnous mi bere imunitu..kofein bys nemela, ani caj na nachlazeni. Ja mam caj pro tehotne, maji ho normalne v lekarne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
14.8.14 10:29

@jalisca na ty jsem koukala, ale prijde mi, ze to je samá bylinka, které by se v tehotenství nemeli. TAk nevím… no delam si poctivý kuřecí vývar tak snad zabere to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.8.14 10:36

@Kamcca tak vyvar urcite pomuze :D ht to pocasi :( ty mas vlastne taky NP, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
14.8.14 10:41

@jalisca NP je neschopenka? :) ano mám. Jeste, ze tak, ted jsem si psala s kolegyni a v praci vypuklo hotové šílenství, je tam 12 hodin denne…coz bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.8.14 10:44

@Kamcca jj,presne tak :) jsem taky rada, ze tam nejsem. Nam pro zmenu chodi nove zbozi a prace je nad hlavu, takze doma jsem velmi spokojena :mrgreen: nenudis se? Jsem doma 3tyden a trochu se nudim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
14.8.14 10:47

@jalisca ja jsem doma druhý týden a nudím se. Ale hodne spím takze to celkem i utíká. Začala jsem uklizet celý byt, takze si zabavu najdu. Spís mi chybí kontakt s lidma. V praci mame uzasny kolektiv, tak mi to trošku chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.8.14 10:52

@Kamcca to se nedivim, taky nejsem zvykla byt doma a sama a s nikym nemluvit..ale co by jsme pro sviste neudelali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
14.8.14 11:03

@jalisca to mas pravdu. Já čekam na příští čvrtek az uvidím srdičko a pak oznamit v praci, ze jsem tehotná. Sef si zatím mysli, ze prijdu za 14 dní… já se tak tesím az uvidím srdičko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.8.14 11:09

@Kamcca ja se taky tesim a doufam, ze ho uvidim :) jdu v pondeli na utz. Ja take cekam na srdicko, abych to mohla oznamit vedeni, je to i tak brzy to rikat, ale nechci byt sketa. Holky si za me musi najit nahradu, tak je to fer jednani :mrgreen: co chlap doma? Tesi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí