Dvojčata Ústí nad Labem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
2.1.16 11:50

dvojčata Ústí nad Labem

Ahoj všem, sháním nějaké info ohledně porodů dvojčátek v Ústecké Masarykově porodnici. Která jste již rodila, co upředňostňují jest-li přirozený nebo císař a jest-li v celkové anest. nebo částečné, v kolikátém tt, jak dlouho si tam člověk poleží atak celkově? Klidně napište na sebe kontakt. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
2.1.16 13:18

Tak já měla akutní CS ve 25+5tt, takže… rodila jsem v pondělí a v neděli mě pustili domů. To je standart, po přirozeném porodu taktéž cca 4 dny pokud je maminka v pořádku.

Každého posuzují jinak, záleží na mnoha věcech… někdo drží do 38tt někdo prostě začne rodit dřív. Stejné to je s CS a přirozeným porodem. Na tom se musíš domluvit sama a tvůj dr taky poradí co bude pro tebe třeba vhodnější.

A děti.. záleží jaké budou mít váhy, v kolikátém týdnu se narodí, jak na tom budou dechově a s příjmem mléka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.1.16 14:47

@jalemina jej, tak to byli mrňouskové hodně malinký, viď a jak to zvládali? kamarádka taky před 3lety rodila v cca 27tt malá měla 700g, 3měsíce byla v inkubátoru, ale všechno dohnala, je čilá až, až! Já jsem teď 27+3 a velký UTZ a odběry mám ve středu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.17 11:19

Ráda bych zaktivnila tuto diskuzi. Týká se mě to také. :) Má někdo aktuální zkušenosti s porodem dvojčátek v Ústí nad Labem? Moc děkuji!

• Citovat
  • Upravit
123
12.6.17 13:13
@Anonymní píše:
Ráda bych zaktivnila tuto diskuzi. Týká se mě to také. :) Má někdo aktuální zkušenosti s porodem dvojčátek v Ústí nad Labem? Moc děkuji!

ahoj já porodila již před 16měs- 14.2.2016 v 33+4 akutním CS po 51hod. kontrakcí, kapačky nezabrali, A přestávalo mít ozvy! Doporučuji si předem obstarat el. odsávačku mléka…na oddělení nebylo možnost si půjčit až když mi 4den tvrdlo mléko a nemohla jsem to ručně dostat, vzala jsem si z půjčovny zdrav. potřeb přímo v nemocnici (cenově darda) nebo si lze půjčit přímo z neonatologie, ale jen když je člověk hospitalizovaný a k tomu si dokoupíš set svůj. Já šla 5.den domů, nebylo pro mě místo, až když se manžel po 14dnech rozčílil, druhý den volali, že je možný překlad na Mělník…i když pro nás z ruky vzala jsem to a nelitovala toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková