Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možný je všechno. Hold budeš muset vydržet, všechno je individuální ![]()
Může se vyvíjet pomaleji..ale také to může být syndrom mizejícího dvojčete, prostě se nevyvyne a vstřebá. Nicméně nezbude ti opravdu nic jiného než počkat ![]()
Mela jsem to stejne, oznaceno za mizejici dvojce
za 14 dni uz bila obe srdce
takze mozne je oboje
Já měla nejdřív jen jednu dutinku v 5.tt a pak za 14 dní tam najednou byly dvě s dvěma embryi, to druhé bylo malinko menší, ale vše pak dohnalo, vypadalo to nejdřív, jakoby si to jedno miminko přitáhlo plyšáka na hraní
Stejně tak můžeš mít zamlklé dvojče, je to hodně časté, přeju, ať to dopadne, jak si přeješ.
Určitě to možné je, hlavně je hloupost chodit na ultrazvuk už v 5 - 6 tt. Pokud dítě žena chce, tak naše dr. doporučuje 7+3 až 8+3 podle výpočtu podle menstruace, v této době je jasné už téměř vždy všechno a neřeší co kdyby a tak. Tím ti jen chci říct, že za těch 14 dnů budeš přesně vědět co a jak.
Ahoj maminky, mohli byste ukázat prosím fotky ultrazvuků dvojčátek? Někdy v začátku? Doktor viděl miminko i srdíčko ale pak i tečku ale bez srdce, na kontrolu jdu až za týden a tento utz byl před vánoci to jsem byla 6tt. Je možné že se druhé dovyvine?