Dvojčátka - ultrazvuk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.1.13 10:24

dvojčátka -ultrazvuk

Ahoj maminky, mohli byste ukázat prosím fotky ultrazvuků dvojčátek? Někdy v začátku? Doktor viděl miminko i srdíčko ale pak i tečku ale bez srdce, na kontrolu jdu až za týden a tento utz byl před vánoci to jsem byla 6tt. Je možné že se druhé dovyvine?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.1.13 10:26

Možný je všechno. Hold budeš muset vydržet, všechno je individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
1.1.13 10:38

Může se vyvíjet pomaleji..ale také to může být syndrom mizejícího dvojčete, prostě se nevyvyne a vstřebá. Nicméně nezbude ti opravdu nic jiného než počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.1.13 10:58

Mela jsem to stejne, oznaceno za mizejici dvojce
za 14 dni uz bila obe srdce
takze mozne je oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
1.1.13 11:46

Já měla nejdřív jen jednu dutinku v 5.tt a pak za 14 dní tam najednou byly dvě s dvěma embryi, to druhé bylo malinko menší, ale vše pak dohnalo, vypadalo to nejdřív, jakoby si to jedno miminko přitáhlo plyšáka na hraní :mrgreen: Stejně tak můžeš mít zamlklé dvojče, je to hodně časté, přeju, ať to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.1.13 13:18

Určitě to možné je, hlavně je hloupost chodit na ultrazvuk už v 5 - 6 tt. Pokud dítě žena chce, tak naše dr. doporučuje 7+3 až 8+3 podle výpočtu podle menstruace, v této době je jasné už téměř vždy všechno a neřeší co kdyby a tak. Tím ti jen chci říct, že za těch 14 dnů budeš přesně vědět co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí