Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Beru tu samou dávku. a už asi 2 x se mi stalo, to co tobě. Nikdy mi blbě nebylo. Ráno sem si normalně vzala a v pohodě ![]()
Myslím, že nemusíš mít strach. Jednou se mi to taky stalo, že jsem omylem vzala dva v jeden den. A bylo vše ok. Myslím, že bys musela brát vyšší dávky několik dní aby to mělo nějaký vliv. A nebo vzít naráz víc prášků než jen dva, což se nestalo. Takže podle mě buď v klídku ![]()
Nic se nestane nebo já beru 200mg denně a taky žiju jen možná budeš víc hladová ![]()
U mne fungují jen na lačno.
Jedna dávka navíc nebo jedno vynechání v delším úseku nenadělá paseku.
Děkuju moc, jsem sama doma s dítětem, tak mě hned napadly hrůzy, aby to se mnou neseklo nebo tak ![]()
Byla bych v klidu, beru taky L 100, holt budeš mít dnes trochu víc těch hormonů ![]()
Holky taky beru 100 letrox a bývám často sklerotik tj. nejsem si jistá jestli jsem si tabletu vzala a radši si další vezmu druhý den než 2× ale jak tady čtu přežila bych i dvojitou dávku ![]()
Nemusíš se bát, nic se nestane. Mě se to stalo několikrát a taky se mi stávalo, že jsem zapomněla. Dr. mi říkala, že samozřejmě pokud možno brát pravidelně, ale že prý to stejně působí dlouhodobě, takže k žádným extra výkyvům tímhle nedochází.
Zrovna to samé se mi stalo tento týden..vzala jsem si euthyrox 100 a ještě jsem si chtěla vzít vitamíny a místo toho jsem spolkla další euthyrox…nic jsem na sobě nepozorovala, ale taky jsem se nejdřív trochu bála ![]()
Ahoj oživuji diskuzi, začala jsem brát letrox 100 1× denně jsem po odstranění štítné žlázy a chtěla jsem se zeptat jestli jste měli nějaké problémy s menstruací, jestli se vám díky nedostatku hormonů zpozdila
Po dvojím užití Letroxu vás lehce může pobolívat hlava. Druhý den vezměte správnou dávku ![]()
Zdravím všechny,
píši anonymně, jelikož jsem blbá a nemusí to vědět každý
Beru každé ráno Letrox 100 (na štítnou žlázu) a před chvílí jsme si omylem vzala další tabletu. Chtěla jsem si vzít paralen jelikož na mě něco leze a myslela jsem na něco jiného a prostě užila Letrox.
Jde mi o to, zda si tím nějak neublížím, snažila jsem se tabletku raději hned vyzvracet, ale nevím, zda se povedlo. No a za druhé, jestli si ráno mám vzít tabletu normálně nebo vynechat.
Děkuju