Dvojitá kolečka- Jané Nomad

8
28.11.13 15:50

Dvojitá kolečka Jané Nomad

Ahoj holky,

líbí se mi kočárek Jané Nomad, ale nejsem si jistá těmi dvojitými kolečky vepředu. Není to nešikovné? Už mi jde z těch kočárků hlava kolem a po dlouhém vybírání mám favorita právě tento. Nicméně ta kolečka mi přijdou nepraktická. Když tu bude někdo, kdo to vyvrátí, budu jen ráda. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
28.11.13 16:31

Ahoj, no tak my tento kocarek pouzivame skoro 3 mesice a parada. Predni kolecka sice dvojita jsou, ale nicemu to nevadi. Mam tedy odkoukane, ze kocarek trosku vice drnca na nerovnostech, ale zase nasemu Tonikovi to nevadi, ba naopak, kdyz v kocarku brecel a trosku vic to zadrncalo, treba se pak i utisil. Kocarek navic taham do druheho patra, slozim podvozek a hodim si ho pres rameno, korbu do ruky a uz slapu. Jsme s nim velice spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.11.13 16:33

Jane Nomad mi prijde jako jeden z nejlepsich kocarku, co jsem na dve deti mela. Proste sportak, ktery je vahove jako golfky. Velky, pohodlny a prostorny pro dite a dobre se skladajici. Kamaradka si ho ode mne koupila a nemuze si ho taktez vynachvalit… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17013
28.11.13 16:56
Tak já mám jané slalom, mám i concord fusion a s nomáda jsem měla jen pár dnů a šel hodně rychle. Než nomáda, raději concord fusion, velikostně je na tom concord lépe a jezdí se s ním o 1000000% líp. Nejlepší je ale slalom, to je perfektní kočárek, ale je z nich nejtěžší, je to daň za nafukovačky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.11.13 21:15

Tak na straší jsem mněla Nomada 2008 a teď na mladší jsem si pořídila Slalom rozdíl

Jediný důvod byl, že Nomad je špatný do terénu sníh a hlavně tráva )často lítám i s kočárem za i před starší, ve vyšším sněhu se přední kolečka Nomada zasekávají a je to fuška někam dojed. Pokud hodláš jezdit hodně jako já tak já jsem 1× měnila zadní kolečka byla sjetá. Nomáda jsem kupovala nový 2008 a dcera v něm jezdila do 2let.

Slalom jsem za 10m píchla jednou, je těžší a delší při složení o to předním kolečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.14 21:25

nomad kolečka

Ahoj holky, prosím o rychlou radu. Potěší mě i více názorů. Spěchá. Tuhle sobotu si chci koupit Nomáda. Nabídli mi, že je možno zadní kolečka nechat vyměnit za nafukovací. Má někdo zkušenost s oběma. Má to cenu si připlatit. Je to velký rozdíl nebo to zas není tak znát? Zlepší se drncání? Přecijenom vepředu jsou stále plastová. Jak často se vám podařilo píchnout. Atd…

Moc moc děkuji za každý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
29.1.14 21:32

Nevim zda poradim, protoze jsme si rovnou priplatili za nafukovaci kolecka, s plastovymi jsem jela jenom po prodejne. Nevim o kolik je kocarek realne tezsi, ale ja s tim spokojena sem. Kdyz jedu po hodne velkych nerovnostech predni kolecka nazvednu a je to v pohode. Ale to se da vyuzivat na kratke useky samozrejme, treba pres tramvajove koleje nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 10:05

Díky,
já bych asi taky preferovala ta nafukovací, ale bojím se, že pak budu pořád řešit náhradní duše a že se to pak celkem prodraží. No ještě uvidím.|Manžel chce normál já nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
30.1.14 10:17

Aha, tak my s nimi jezdíme uz 5 měsíců po Praze a nemuseli si jich všimnout, vse je OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 15:59

Tak to ráda slyším, my jsme z Říčan a tady to jsou trošku terény a taky dost cestujeme po horách a tak. Tak uvidím jak to s manželem vyřeším. Já volala do Handy a jedno kolečko stojí 1100Kc jestli jsem to dobře pochopila takže je výhodnější namontovat rovnou protiúčtem a doplatek asi jako to máte vy. Kolik stojí pak výměna duše nevím, ale asi to levné nebude. Máš ten model 2012? A nějaké jiné poruchy? Padající brzda a jiné jak píší ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
30.1.14 16:39

@lenkalee Uff, tak ted abych pravdu rekla, tak nevim jakou kolekci mame, ale tipla bych si 2013. Za tech 5 mesicu jsme neresili zadny problem, brzda jde sice trochu tiz, ale da se to. Kosik je prostorny, kdyz nejde nakup prostrcit bokem, tak si sundam korbicku, dam ho vrchem a nasadim korbu zpatky. Jsme s nim spokojeni, ale nejsem si jista, zda je to kocarek do terenu, ona ta predni kolecka jak jsou plastova a dvojita, tak to bude podle me skakat. Jako po Praze to je v pohode, i kdyz po vetsich kostkach nebo po kolejich musim trochu pomaleji. Pokud ho chcete i na hory, zvazila bych spis Slalom pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.4.14 20:36

Holky, kdepak jste si kupovaly kočárek, že Vám tam daly nafukovací kolečka? To by potom byl Nomád u nás jasná volba :-)

Jaká byla zima s Nomádem?
Já budu jezdit ve městě, MHD, pak nezpevněné cesty a pěkné cesty v lese… Tak si myslím, že by mohl být ideální. Na videu vypadá o odpružení dobře…
Chci hlavně lehoučkej… už mi jde z oho hlava kolem :roll:
Díky za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí