Camarelo - Maked vs. Bambi Dodger

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
19.11.13 14:05

Camarelo-Maked-Bambi Dodger

Ahoj, jsem tu nová a přečetla jsem toho o kočárcích hodně. Pořád si ale nemohu vybrat, který by byl pro nás ideální. Potřebuju terénní, odpružený, ale i do města. Líbily se mi kočárky od těchto tří značek, nemáte s nimi zkušenosti, můžete nějaký z nich doporučít, popř. jiný, který ale nestojí majlant?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
744
19.11.13 14:13

Ahoj, tak my máme Camarelo a já jsem sním spokojená, krásně průží, dobře se sním jezdí. Máme ho rok.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
19.11.13 14:49

Ahoj, měli jsme Camarelo Q12 a super i do terénu i do města, ovšem vyzkoušela jsem si Jané Slalom a Camarelo šlo z domu :) Jané Slalom je bezva i do terénu (jezdíme převážně lesní cesty, bahno, louky,..) i do města :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
19.11.13 14:55

Líbí se mi všechny, v okolí každý někteý má. Mě se líbí, že k Bambi jdou dva podvozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barus56
19.11.13 15:08

Camarelo je naprostá jednička :palec:. Mám camarelo dakota gold a nemůžu si ho vynychválit :).

• Citovat
  • Upravit
14
19.11.13 16:42

To camarelo neni spatny, ale libil se mi i kočárek Bambi Dodger, ale právě nečetla jsem na něj žádné recenze, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
19.11.13 17:07

Bambi ma kamáradka - zdá se mi hodně podobný našemu Dorjanu. Camarelo prý vyrábí stejný výronce, jako Dorjan. A sestřenka má Maked. U sporťáku má „kapsu“ na zip navíc, která zvětší boudu a na dítko nesvítí. Jen bacha, při objednávání sporťáku udat barvu, někdy objednají automaticky černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí