Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jsem tu nová a přečetla jsem toho o kočárcích hodně. Pořád si ale nemohu vybrat, který by byl pro nás ideální. Potřebuju terénní, odpružený, ale i do města. Líbily se mi kočárky od těchto tří značek, nemáte s nimi zkušenosti, můžete nějaký z nich doporučít, popř. jiný, který ale nestojí majlant?
Ahoj, tak my máme Camarelo a já jsem sním spokojená, krásně průží, dobře se sním jezdí. Máme ho rok.. ![]()
Ahoj, měli jsme Camarelo Q12 a super i do terénu i do města, ovšem vyzkoušela jsem si Jané Slalom a Camarelo šlo z domu
Jané Slalom je bezva i do terénu (jezdíme převážně lesní cesty, bahno, louky,..) i do města ![]()
Líbí se mi všechny, v okolí každý někteý má. Mě se líbí, že k Bambi jdou dva podvozky…
Camarelo je naprostá jednička
. Mám camarelo dakota gold a nemůžu si ho vynychválit
.
To camarelo neni spatny, ale libil se mi i kočárek Bambi Dodger, ale právě nečetla jsem na něj žádné recenze, tak nevím.
Bambi ma kamáradka - zdá se mi hodně podobný našemu Dorjanu. Camarelo prý vyrábí stejný výronce, jako Dorjan. A sestřenka má Maked. U sporťáku má „kapsu“ na zip navíc, která zvětší boudu a na dítko nesvítí. Jen bacha, při objednávání sporťáku udat barvu, někdy objednají automaticky černý.