Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://www.slune-cz.cz/…ci-notebook/
ahoj holky, prosím Vás, máte některá tuto hračku? chtěla bych to malé koupit k Vánocům (nyní 15 měs), četla jsem na to spopustu recenzí, vesměs pozitivní, ale některé maminy psaly, že to hraje pouze jednu písničku, některé že jen 6, tak to trošku nechápu, můžete mi prosdím napsat, co to všechno umí? kolik písmen, číslic…v popisu uvádí že hraje 12 písniček, ale každý mluví jinak
děkuju ![]()
Ahoj. Máme ho už asi rok. U nás tedy bez většího úspěchu
Umí to říkat číslice do 9, barvy a tvary. Čísla i v angličtině. Má to 3 druhy přepnutí,,učení,, Myslím, že to má 6 písniček + takové krátké spíš znělky. Asi 2. Hodně mi to splývá, takže si ani nejsem jistá
Pro mě to mělo docela plus, že se to dá ztlumit a nebo zesílit, ale i tak mi z toho hrabe, když to chvilku pustí. Brala jsem to hodně na výlety do auta, že se to dá lehko sbalit a nic z toho nevypadne a tak. Záleží jaké hračky preferuješ, ale já už bych rozhodně znovu nekoupila.
Jo a přeříká to celou abecedu. A na 7 číslic to řekne nějaké zvíře. Např. H, Husa a gaga. Mě osobně už jen ten hlas leze na nervy. Jinak ono se může zdát, že to hraje jen jednu písničku, protože jsou na stejné brdo a za chvilku to totálně splývá.
Ahoj, máme ho a je úplně na h…
syn ho dostal k prvnímu roku a nikdy o něj nejevil zájem… ![]()