Dvojka z chování 9. třída

28.6.22 10:47

Dvojka z chování 9.třída

Dobrý den chci se tu zeptat chodím do základní školy do deváté třídy a na druhé pololetí jsem dostal dvojku z chování jenže jsem přijatej na školu kde nesmí být snížená známka z chování je to učiliště a opravdu nevím co teď bude dál jsem přijatej tak snad by to mělo být v pořádku opravdu budu rád za veškeré rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59394
28.6.22 10:51

@David25813 to se ptej v nové škole. Pokud je podmínka nemít sníženou známku z chování tak to problém teda je. Taky asi bude záležet na důvodu? To sis dost zavařil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.6.22 10:52

Myslím si, že druhé pololetí v deváté třídě se už nepočítá ani nijak na školu nedokládá, takže by to mělo být ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 10:53

@LenaNell bohužel vysvědčení z druhého pololetí musím předložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
28.6.22 10:54

@LenaNell právě že dokládá, podmínka je ukončené zákl vzdělání. Nám to přišlo i do emailu že máme doručit během prázdnin kopii z vysvědčení. a průseráře žádná škola dobrovolně nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
28.6.22 10:55

Pokud mají v podmínkách, že 2 z chování nesmí být, tak jsi podmínky přijetí nesplnil, či spíš porušil. Takže to v pořádku není. Řešte v příslušné škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 10:55

@Markéta80 To sice ano ale známky mám nejlepší ze třídy sama paní které jsme vysvědčení z osmé třídy a začátek devate dávali tak řekla že jsem určitě hnedka prijatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
28.6.22 10:56

@David25813 za blbost se platí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
28.6.22 11:04

No jestli má škola podmínku ohledně snížené známky z chování, tak problém máš.
Jak se to tak stane? Neomluvená absence?
Ty si prostě tele, co na to jinýho říct. Já být tvojí mámou, tak soptím jako saň, s nejlepšíma známkama ze třídy se nechat vyrazit z učňáku :roll:
Kvůli čemu ta dvojka je? Nešlo by to ještě nějak zařídit? Možná tedy to hned zatepla řešit s rodiči a se školou, dokud se to ještě možná dá…
Ono se dá i odvolat proti vysvědčení (zrovna mi to tu povídala kolegyně v práci včera), ale opět, chce to hned, komunikace rodičů se školou, řešit důvody a případné možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
28.6.22 11:06

@David25813 a dostaneš 2 z chování :?. Za co jí máš? tohle si musíš vyřešit na nové škole, třeba přimhouří oko a budou volat na ZŠ za co máš 2. To rodiče asi jsou nadšení co :mrgreen: Syn se hodně učil to první pololetí, pak ještě do přijímaček a pak že už nic neřeší. Tak jsme mu řekli že takhle ne :lol: A že doufáme že žádná 3 na vysvědčení nebude. To by byl dost propad z 1 na 3 :jazyk: O známce z chování jsme mu teda ani neříkali a co syn říkal tak nikdo mít 2 z chování nebude, i určité říkali že to by musel být dost velký průser aby někomu kazili vysvědčení ;) tak za pozdní příchody to asi není ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
28.6.22 11:10

Hmm tak pokud to vysvědčení chtějí vidět a mají v podmínkách že nesmíš mít dvojku schování tak už se začni poohlížet po jiné škole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.6.22 11:12

Poslala bych tatínka s obálkou do školy…rychle… :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
28.6.22 11:15
@Tarinka píše:
Poslala bych tatínka s obálkou do školy…rychle… :oops: :nevim:

proč? aby řešil průsery a synáček okoukal nepoctivost? at se učí žít s následky, alespon dostane šanci jiné poctivé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
28.6.22 11:18

Jdi se tam domluvit osobně. Pokud to třeba bylo za absence, tak by mohli být shovívavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
28.6.22 11:22
@Zuzaja píše:
Jdi se tam domluvit osobně. Pokud to třeba bylo za absence, tak by mohli být shovívavější.

To nevim, jestli budou s děckem vůbec mluvit. Musi jit rodic jako zákonný zástupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin