Dvojka z chování 9. třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42487
28.6.22 11:25
@LenaNell píše:
Myslím si, že druhé pololetí v deváté třídě se už nepočítá ani nijak na školu nedokládá, takže by to mělo být ok…

Dokládá. Při nástupu do školy měly obě děti donést vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:30

@Zuzaja bohužel je to skrz chování ne skrz absenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.6.22 11:31
@ka2ka píše:
proč? aby řešil průsery a synáček okoukal nepoctivost? at se učí žít s následky, alespon dostane šanci jiné poctivé dítě

spíš jde o to, jaký byly okolnosti no…jestli to je klasickej průserář, tak bych ho v tom nechala, jestli jedna věc, tak bych se to asi snažila zachránit…vím že to není nic, čím by se člověk mohl chlubit…ale zas tihle kluci, když zůstanou rok bez školy, tak z toho taky nic dobrýho nebude…rodiče ho můžou potrestat jinak…ale třeba ho ve škole jen straší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.6.22 11:32
@David25813 píše:

a ty už máš nějaký ředitelský důtky…nebo něco podobnýho? Rodiče byli ve škole…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:36

@ka2ka děkuji moc ale já se snažím když mám dvojky do uciliste akorát jsem na tuhle skoku nastoupil poslední rok a děcka co zde jsou měli opravdu dost problémů často policie ve ske takže když se jedná i o malí problém tak ho opravdu tvrde trestaji a opravdu průserar nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.22 11:37
@David25813 píše:

A řešíš to 2 dny před vysvědčením? Kdy ti ji navrhli? Rodiče o tom vědí? Neorodovali u učitelky? Máš průšvih, hochu. Ještě by mohli obměkčit další školu známky a vysvětlení ceké situace, ale jak k tomu laxně přistupuješ, tak si moc nepomáháš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.22 11:38
@David25813 píše:
@ka2ka děkuji moc ale já se snažím když mám dvojky do uciliste akorát jsem na tuhle skoku nastoupil poslední rok a děcka co zde jsou měli opravdu dost problémů často policie ve ske takže když se jedná i o malí problém tak ho opravdu tvrde trestaji a opravdu průserar nejsem

Dvojka z chování se nedá jen tak. A to píše osoba, co chodila do školy v osmdesátých letech a přestupek bylo i kouření za školou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:39
@Russet píše:
A řešíš to 2 dny před vysvědčením? Kdy ti ji navrhli? Rodiče o tom vědí? Neorodovali u učitelky? Máš průšvih, hochu. Ještě by mohli obměkčit další školu známky a vysvětlení ceké situace, ale jak k tomu laxně přistupuješ, tak si @Russet já opravdu nevím jak tuhle situaci vyřešit přišel email ze z pedagogické rady se domluvili že budu mít dvojku z chování opravdu bych to moc chtěl vyřešit ale potřeboval jsem rady ale dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.22 11:40

@Russet ano jenže já neudělal žádný velký průšvih sám nevím za co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
28.6.22 11:42
@David25813 píše:
@ka2ka děkuji moc ale já se snažím když mám dvojky do uciliste akorát jsem na tuhle skoku nastoupil poslední rok a děcka co zde jsou měli opravdu dost problémů často policie ve ske takže když se jedná i o malí problém tak ho opravdu tvrde trestaji a opravdu průserar nejsem

No záleží, z jakého pohledu je to maly problém. Možná jen z tvého, co?

Rozhodne to není jen tak dat někomu dvojku z chování, u nas to schvalovala pedagogická rada, tzn. úplně všichni učitelé ze školy hlasovali, a predtim byli obeznámeni s problémem. Čili předchází tomu celkem dlouhé jednání a reseni. Tehdy se to týkalo sexuálních narážek od žáka na učitelku v on-line prostředí, takže celkem hardcore.

Edit - vlastně nevím, zda se jednalo o dvojku nebo o trojku, je už to dlouho.

Příspěvek upraven 28.06.22 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
28.6.22 11:44
@David25813 píše:
@Russet ano jenže já neudělal žádný velký průšvih sám nevím za co to je.

to tě snad řekli za co to je. 2 z chování se nedává jen tak. Rodiče už to ví? Prostě to problém je a bude jen záležet na učilišti jestli budou mít zájem o žáka co má sníženou známku z chování. O takové žáky se nikdo rvát nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27736
28.6.22 11:45
@Tarinka píše:
spíš jde o to, jaký byly okolnosti no…jestli to je klasickej průserář, tak bych ho v tom nechala, jestli jedna věc, tak bych se to asi snažila zachránit…vím že to není nic, čím by se člověk mohl chlubit…ale zas tihle kluci, když zůstanou rok bez školy, tak z toho taky nic dobrýho nebude…rodiče ho můžou potrestat jinak…ale třeba ho ve škole jen straší…

takže podle tvojí logiky když něco chci vezmu obálku a jdu prostě zaplatit, hele já bych si ted chtěla pořídit investiční byt sice jako na něj nemám ale vezmu obálku a oni mi ho dají za pakatel tahle to funguje? Nebo teda budu jezdit jako prase ale pokutu nedostanu protože vytáhnu obálku? prosím tě udělal průser a ted bude řešit důsledky at je škola jak chce přísná, bude muset najít jiný učnák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
28.6.22 11:50
@David25813 píše:

no ale to se není co divit, že na tom učňáku nechtějí mít nikoho, kdo se ve škole neumí chovat.
To musel bejt megaprůšvih, když to neskončilo nějakou dutkou, ale dvojkou z mravů…

Na to se dá tak maximálně říct, dobře ti tak :zed: Přemejšlíš kolenem? To to nešlo těch pár měsíců v devítce už vydržet? Přetrhnout jak hada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
28.6.22 11:52
@David25813 píše:

ale prdlajs. Pokud se na tom usnesla pedagogická rada, tak to musíš vědět. Nebo tvoji rodiče. Řeš to hlavně s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
28.6.22 11:53
@David25813 píše:

Aspoň nelži :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin