Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Veronika Black píše:
Jsme z Prahy, ale určitě tady nechceme zůstat.![]()
![]()
Chceme někam do přírody…
No vidíš, a my v devítce jeli na dva dny do Prahy
![]()
Tak v devitce sme byli na Šumavě - Modrava. Jinak na SOS chata Barborka v Jeseníkách (tam teda příšerné pokoje, ale levné
), nebo zase Šumava, ale Antygl ![]()
@Veronika Black píše:
Jedná se o školní výlet, kam s námi pojede jeden učitel. Počet žáků je šestnáct.
Chudák učitel…zaráží mě, že na více dnů má jet sám
No je to divné, to se chudák učitel ani chvilku nevyspí. A kdyby se něco stalo, tak ho nemá ani kdo vystřídat.
To u nás jezdí např. dcera na školu v přírodě. Jede vždy plný autobus - více tříd. Učitelky hlídají jen přes den (a to mají přes den plavání, na to mají instruktory) a v noci družinářky.
Ahoj,
nečetla jsem celou diskusi. Ale za sebe můžu doporučit Březovou pro „adrenalinový“ výlet, kolegyně teď s deváťákama jede na nějaký výlet ve stylu army (je to skoro jako vojenský výcvik) - jde o vyloženě klučičí třídu. Jinak já osobně nejraději vybírám výlety zde: www.sssbrno.cz - zajistí ubytování, stravu, program, mapy,… Na výběr tam mají asi padesát výletů po celé republice.
V devítce jsme byli v kempu v Adršpachu. Na střední pak penzion v Jeseníkách, v Beskydech, jižní Morava (Lednice).
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.