Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, prosim vas, rano kdyz jsem vstala tak jsem si vyndala sminky, ze se namaluju a vyndala jsem si masku na rty, takovou tu gumovou balea, sla jsem zamichat polivku, mala si tam hrala na podlozce a byla to fakt minutka, vratim se a ona pul ty masky stihla snist, citim se fakt spatne a bojim se jak na to bude jeji telicko reagovat, co myslite?
![]()
Přesně tak, zavolej na toxikologické informační středisko (224 919 293) a oni ti poradí. Je to normálně oficiální služba na pojišťovnu.
Myslím že jí nic nebude - něco co se dává na pusu, nemůže být přece jedovatý, pro klid si na tu toxikolinku brnkni, taková kapsle do myčky nebo pračky by byla horší. Holt příště dát vše někam kam nedosáhne ani ze židle, nebo se nejdřív malovat a pak vařit;) já když nedávala chvíli bacha, ujídaly psovi granule
a jednou jsem zapomněla na dovolený jar nalitý ve flasticce od Jupíka na lince a kluk se toho trochu napil, byly mu asi 3 a přežil bez úhony. Taky jsem volala, on toho dost teda vyprskal.
Velmi pravděpodobně absolutně nic. To ti normálně v tomhle věku takhle pojídá náhodný věci? ![]()