Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potřebuji radu:
Dcerka si už delší dobu stěžuje, že jí bolí očička, k počítači nechodí, na tv kouká minimálně. Z očí jí nic neteče, neslzí atd. Myslela jsem si, že si vymýšlí, ale ted se mi vzbudila a plakala, že jí bolí oči. Tak jsem se rozhodla, že s ní zajdu k lékaři, ale netuším, jak to chodí u dětí, zda jí vzít nejdřív na dětské nebo rovnou objednat na oční? ![]()
@dendule4 Jestli ty sama chodíš k nějaké oční doktorce, tak bych ji vzala k ní, jinak asi k dětskému a ten popř. napíše doporučení
Ahoj muj malej mel hrozne cervene oci mel zanet. spojiv a sla jsem hned na ocni stejne te tam posle obvodni tak si usetri cestu a jdi hned k ocni tim nic nepokazis.
@Moise píše:
@dendule4 Jestli ty sama chodíš k nějaké oční doktorce, tak bych ji vzala k ní, jinak asi k dětskému a ten popř. napíše doporučení
právěže nechodím..ok děkuji
Tak já chodím rovnou sama… na očním jsem byla ze starší a bylo mi řečeni, že mi jí bere jen proto, že k ní chodí manžel.
@zouzelin píše:
Ahoj muj malej mel hrozne cervene oci mel zanet. spojiv a sla jsem hned na ocni stejne te tam posle obvodni tak si usetri cestu a jdi hned k ocni tim nic nepokazis.
no já právě nic takového nepozoruji, žádné zarudnutí, žádné slzení..nic…jen furt brečí, že jí bolí oči
Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce ![]()
@Anonymní píše:
Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce
ježiš nestraš jí ![]()
@Anonymní píše:
Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce
jo tak dneska se mi bude dobře spát
@dendule4 nechci tě strašit ale přesně takové příznaky měla… oči přetížené nebyly protože se taky budila ze spaní
@dendule4 to je extrem a navic to pise anonym
myslim, ze ten ocni lekar musi vysetrovat i deti. Od detskeho dostanete maximalne zadanku.
Proc pisete tak hrozny veci clovek je pak jeste vic na nervy. zitra jdi k ocni a uvis.
Vubec necti hrozny veci.pak napis co ti doktor rekl uvidis bude fajn