Dvouletačku trápí bolest očí

4658
1.1.15 21:56

dvouletačku trápí bolest očí

Ahoj holky, potřebuji radu:
Dcerka si už delší dobu stěžuje, že jí bolí očička, k počítači nechodí, na tv kouká minimálně. Z očí jí nic neteče, neslzí atd. Myslela jsem si, že si vymýšlí, ale ted se mi vzbudila a plakala, že jí bolí oči. Tak jsem se rozhodla, že s ní zajdu k lékaři, ale netuším, jak to chodí u dětí, zda jí vzít nejdřív na dětské nebo rovnou objednat na oční? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56340
1.1.15 21:58

@dendule4 Jestli ty sama chodíš k nějaké oční doktorce, tak bych ji vzala k ní, jinak asi k dětskému a ten popř. napíše doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.1.15 22:00

Ahoj muj malej mel hrozne cervene oci mel zanet. spojiv a sla jsem hned na ocni stejne te tam posle obvodni tak si usetri cestu a jdi hned k ocni tim nic nepokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@Moise píše:
@dendule4 Jestli ty sama chodíš k nějaké oční doktorce, tak bych ji vzala k ní, jinak asi k dětskému a ten popř. napíše doporučení

právěže nechodím..ok děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Tak já chodím rovnou sama… na očním jsem byla ze starší a bylo mi řečeni, že mi jí bere jen proto, že k ní chodí manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.1.15 22:01
@zouzelin píše:
Ahoj muj malej mel hrozne cervene oci mel zanet. spojiv a sla jsem hned na ocni stejne te tam posle obvodni tak si usetri cestu a jdi hned k ocni tim nic nepokazis.

no já právě nic takového nepozoruji, žádné zarudnutí, žádné slzení..nic…jen furt brečí, že jí bolí oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 22:01

Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce :,(

• Citovat
  • Upravit
5052
1.1.15 22:02
@Anonymní píše:
Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce :,(

ježiš nestraš jí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.1.15 22:03
@Anonymní píše:
Určitě honem k lékaři, od kamarádky dcera si taky stěžovala na bolest očí a byl z toho nádor v hlavičce :,(

jo tak dneska se mi bude dobře spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 22:04

@dendule4 nechci tě strašit ale přesně takové příznaky měla… oči přetížené nebyly protože se taky budila ze spaní

• Citovat
  • Upravit
85843
1.1.15 22:05

@dendule4 to je extrem a navic to pise anonym :roll: myslim, ze ten ocni lekar musi vysetrovat i deti. Od detskeho dostanete maximalne zadanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.15 22:06
@blumen píše:
@dendule4 to je extrem a navic to pise anonym :roll: myslim, ze ten detsky lekar musi vysetrovat i deti. Od detskeho dostanete maximalne zadanku.

anonym kvůli toho že mluvím o kamarádce a o dost citlivé věci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
130
1.1.15 22:07

Proc pisete tak hrozny veci clovek je pak jeste vic na nervy. zitra jdi k ocni a uvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.1.15 22:07

Zítra s ní zajdu…děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.1.15 22:10

Vubec necti hrozny veci.pak napis co ti doktor rekl uvidis bude fajn