Dvouleťák a kino
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Se skoro dvouletým do kina a proč? Dvouleté děti snad nevydrzi 1,5h sedět a vnímat dej ohrádky, pro dvouleté je krteček, prase Pepa na apod. maximálně 2-3dily. S svýma detma jsem poprvé byla v kině ve 4letech kdy už je delší animovane pohadky zajímaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluníčko1511 starší byla ve 2,5 letech a tchánovcema na kratší pohádce a vše v poho, teď jí bude 5 a v kině vždy vydržela, seděla, sledovala, vše cajk. Mladší bude mít 2 roky brzy a neumím si to předatavit, zdemolovala by všechno
, takže záleží čistě na děcku, znáš ho nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jen pro zajímavost na co by šel? A co z toho to dvouleté dítě bude mít? Myslím, že lze zvolit vhodnější aktivitu, třeba krátké loutkové divadlo by mohlo takhle malé dítě zvládnout. Myslím, že kino je docela náročné i na zpracování vjemů, přeci jen je to na tom velkém plátně všechno víc na dosah a dítě to může i víc prožívat, pak z toho mít i špatné sny. Teda můj dvouleťák občas nedává ani krtečka, někdy se prostě bojí a víc to prožívá, neumím si ho představit v kině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, přijde mi, že ve 2 letech z toho nemůže nic mít, takové zbytečné mi to přijde. Já teda v tomto roce ještě skoro ani nepouštěla TV apod..vždyť se nebude ani orientovat v ději apod. Já šla poprvé s dcerou do divadla před 3. rokem, Kašpárkovske divadlo, nejdřív pro male děti cca 25 min, teď chodíme pravidelně a dá 45 min s přehledem i víc. Má 4r a zkusila jsem s ní Frozen 2, i když doma u 1 nikdy nevydržela po celou dobu, ale kamarádka že školky byla a pořád otravovala kino, kino. A jako vydržela, ale musela jsem ji pořád říkat, že tu musí sedět, furt si poposedavala, byla neklidná, dej chvílemi nevnímala, koukala kolem sebe, chtěla si povídat a posledních 15 min byl horor, už ji to nebavilo, ale odejít taky nechtěla, takže jsem byla ráda za konec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K92 on je divočák ale pouštíme jen tlapkovou patrolu ale u ní vydrží vždy celý díl… Takže na tlapkovou patrolu… Ale po vašich názorech to asi vzdávám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprve ve 4 letech a neudrzela pozornost. Ve 2 letech bych urcite do kina nebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že na dvouleťáka je to moc dlouho. My jsme byli se synem v jeho třech letech a vydržel sedět, i když potom v autě říkal, že už do kina nikdy nepůjde a bude si radši doma hrát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.