Dvouleťák a kino
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dvouleťák a kino
Ahoj holky rádi bychom vyrazili se skoro dvouletakem do kina ale nejen si jistí, že to zvládne… V kolika jste šly poprvé s dětmi do kina
moc děkuju za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sluníčko1511 píše:
Ahoj holky rádi bychom vyrazili se skoro dvouletakem do kina ale nejen si jistí, že to zvládne… V kolika jste šly poprvé s dětmi do kinamoc děkuju za odpověď
Syn ve 2 moc dlouho sedět nevydržel. I teď na 5 je hodina v kině moc. Byl i v divadle a optimální čas je tak 45 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé ve 4,5 letech a nedával to. Po 10 minutách začal fňukat, nakonec chodil sem a tam před sedačkama. Podruhé v 5 letech a vypadalo to dost podobně. Potřetí jsem zatím nenašli odvahu.
- Citovat
- Upravit
@Sluníčko1511 Dvoulete deti jsem nenechavala koukat vic jak pul hodiny na nejake pohadky. Hodinove kino mi prijde zbytecne. POockejte alespon rok. Holka ve skoro ctyrech letech ani nevydrzela, manzel s ni musel ven, syn byl poprve taky skoro ve ctyrech, a ten teda dokoukal, ale u akcnejsich scen Smoulu se bal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V necelých 3 letech, v necelých 2 by to určitě nevydržel. Můžete to zkusit, ale v tomhle věku málokteré dítě vydrží 2 hodiny sedět a koukat, spíš bych počítala s možností že za 20 minut budete z kina odcházet nebo zkazite film celému sálu. Od těch 3 let chodí syn často a nejen na kreslené pohádky, ale je to klidné dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc brzy myslim. My od 3 let chodili do divadla na kratsi pohadky a kolikrat jsme museli odejit, protoze to nedaval. Nevim jak klidny dite mate, treba to zrovna bude v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluníčko1511 píše:
Ahoj holky rádi bychom vyrazili se skoro dvouletakem do kina ale nejen si jistí, že to zvládne… V kolika jste šly poprvé s dětmi do kinamoc děkuju za odpověď
Loni na Elzu II - starší bylo 4,5 a mladší 2r a 10m
A v pohodě to zvládly obě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bracha byl poprve ve 3,5letech vydrzel ale asi po pul hodiny si zacpaval usi, ze to moc krici, ale co tam pry predvadely starsi deti to jsem teda koukala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk byl týden po třetích narozeninách a celý to nedal, šli jsme po necelé hodině, cca 15 minut před koncem, nebavilo ho sedět na místě, další pokus jsme zatím nerealizovaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluníčko1511 vydrží hodinu a půl koukat na pohádku v televizi?
my byli poprvé když starší bylo 3 a třičtvrtě a mladší 2 a třičtvrtě na „Konečně doma“, vydržely obě, mladší si ale různě poposedávala, chtěla na klín, něco komentovala a tak. rozhodně neseděla klidně a nekoukala celou dobu na plátno. starší byla klidnější, ale to ona je i celkově, nebylo to nutně jen věkem
zážitek to ale byl pro obě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle neni o veku, ale o povaze ditete. Kazde dite dozrava jinak a v jinou dobu.
Dcery ve 3r. bez problemu. Nejstarsi jsem v 7r. brala na muzikal Deti raje a byla nadsena, uzasne to prozivala. Pravidelne opakuje, ze by chtela repete. I mladsi je povahove stejna.
Syn byl proste skodik obecny. Kino i divadlo dal o rok pozdeji. Jeho to tehdy bavilo chvilku a pak radeji volil hraci koutek. Poprve byl na Ctyrlistek.
Ale celkove proti dceram ma stale jinou vydrz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera mela 2 a ctvrt, zvladla 1 a 15 minut, poslednich 15 uz bylo videt, ze chce jit domu. Ale jo dala to dobre, koukala jsem. Ted v 5 letech by mohla do kina kazdej tyden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš syn má kolikrát větší výdrž jak já
teď naposled byl ve 4 letech na těch nejnovějších star wars, vydržel celou dobu a to to chvílemi nudilo i mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starsi deti byly poprve ve veku skoro 5 a skoro 7. Nejmladsi asi pujde driv, ale ve 2 bych dite do kina nebrala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byly jsme s dvouletou (asi 2 a čtvrt) na Frozen II a vydržela do konce. Ale ona je taková povaha, vydrží dlouho v klidu. Film ji zajímal chvílemi
Dostala pití, 3D brejličky a sklápěcí sedadlo bylo taky bezva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.