Dýchání břichem ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
18.7.16 14:23

dychani brichem rocniho ditete

Ahoj maminky, prosím o radu… Mám 13 měsíčního chlapečka a už delší dobu pozoruju, že když dýchá, tak jen bříškem, prostě při nádechu a výdechu, se mu jen nafukuje bříško a hrudník vůbec… Myslím, že takhle dýchají jen malá miminka, ale teď už mi to přijde divný… Předem děkuju za rady… Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
18.7.16 14:26

Myslim si, ze to nic neni :) asi ho moc pozorujete ;) ale ja jsem taky takova. Pokud nema zadne jine obtize, tak se urcite o nic nejedna. A co Vam brani se zeptat pediatry? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.7.16 14:28
@verča2510 píše:
Ahoj maminky, prosím o radu… Mám 13 měsíčního chlapečka a už delší dobu pozoruju, že když dýchá, tak jen bříškem, prostě při nádechu a výdechu, se mu jen nafukuje bříško a hrudník vůbec… Myslím, že takhle dýchají jen malá miminka, ale teď už mi to přijde divný… Předem děkuju za rady… Verča
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.7.16 14:29
@verča2510 píše:
Ahoj maminky, prosím o radu… Mám 13 měsíčního chlapečka a už delší dobu pozoruju, že když dýchá, tak jen bříškem, prostě při nádechu a výdechu, se mu jen nafukuje bříško a hrudník vůbec… Myslím, že takhle dýchají jen malá miminka, ale teď už mi to přijde divný… Předem děkuju za rady… Verča

Každý normální zdravý jedinec dýchá převážně břichem ;)
To až špatné držení těla, nevhodný oděv a křeč ze společnosti nebo těhotenství nás naučí dýchat hrudníkem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.7.16 14:31

Děkuju Danulinko :-) Zeptám zeptám :-) Ve čtvrtek jdem na očkovaní, jen paní doktorka na mě kouká vždy jak na blázna… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.7.16 14:34
@ireeenka píše:
Každý normální zdravý jedinec dýchá převážně břichem ;)
To až špatné držení těla, nevhodný oděv a křeč ze společnosti nebo těhotenství nás naučí dýchat hrudníkem 8)

Aha :-) No jsem praštěná… První dítě a moc ho pozoruju :-) Ve všem vidím problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
18.7.16 14:34
@verča2510 píše:
Děkuju Danulinko :-) Zeptám zeptám :-) Ve čtvrtek jdem na očkovaní, jen paní doktorka na mě kouká vždy jak na blázna… :-DNeboj,takovych blaznu tam urcite ma.Na me taky vzdycky kouka blbe s myma dotazama,hlavne ohledne hlavicky :) …nema ji moc mekkou,co to tam ma za hrbolky apod…a to jsem zdr.sestra :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.7.16 14:36

Dýchání přes bránici je přirozené a lepší. Všichni herci, řečníci, zpěváci a jógini se to pracně učí.

Buďte ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
18.7.16 14:36

@verča2510 mě to nepřijde zvláštní, to je zcela v pořádku, protože tak pracuje dobře bránice ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.7.16 14:38
Danulinka16** píše:

No jo, když člověk se o ty malý prďolky prostě bojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.7.16 14:39

Zkus se taky nadechnout celým břichem, je to lepší ;)

• Citovat
  • Upravit
15
18.7.16 14:41

Tak dík všem :-) Jooo břichem je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
18.7.16 14:48

@verča2510 hele zajimavy, mne se taky zveda u dchani bricho :mrgreen: moc ho pozorujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.16 15:03
[ce] @blumen píše:
@verča2510 hele zajimavy, mne se taky zveda u dchani bricho :mrgreen: moc ho pozorujes

Když já jsem si přečetla zase něco o paradoxním dýchání a z toho vyplývá, že by se měl při nádechu taky zvedat hrudník a ne jen břicho… No nevím no…

• Citovat
  • Upravit
3409
18.7.16 15:05

Správně se má dýchat břichem, takže on to dělá a je v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat