Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer.
Prosím o radu, už nevíme co dělat.
Moje dcera Nancy 10 měsíců má ucpaný nos. Paní doktorka má dovolenou a bude tam až v pondělí.
Malá má ucpaný nos a nemůže v noci dýchat, má s tím hlavně problémy když spí. Ale žádná rýma ji neteče, má čistý nos. Ale když spí a dýchá tím nosem, tak slyšíme že tam ta rýma někde je. Ale nejde to ani odsát.. máme kapky do nosu. A i nosní solný roztok. Nic nepomáhá. Prosím máte někdo zkušenost s tímhle?
Jak bych mohla do pondělí malý pomoci? Nějak ji ulevit. Už si nevíme rady opravdu zkoušela jsem i teplou vodu. A bohužel nic.
Budu moc ráda za každou odpověď. A předem vám děkuji. ♥️️
Otekly nos bez rýmy (resp. ta se schovávala někde v dutinach) jsem měla teď při covidu. Nemohla jsem dýchat nosem, ale nesmrkala jsem.
@Nancy03 píše:
Dobrý večer.
Prosím o radu, už nevíme co dělat.
Moje dcera Nancy 10 měsíců má ucpaný nos. Paní doktorka má dovolenou a bude tam až v pondělí.
Malá má ucpaný nos a nemůže v noci dýchat, má s tím hlavně problémy když spí. Ale žádná rýma ji neteče, má čistý nos. Ale když spí a dýchá tím nosem, tak slyšíme že tam ta rýma někde je. Ale nejde to ani odsát.. máme kapky do nosu. A i nosní solný roztok. Nic nepomáhá. Prosím máte někdo zkušenost s tímhle?
Jak bych mohla do pondělí malý pomoci? Nějak ji ulevit. Už si nevíme rady opravdu zkoušela jsem i teplou vodu. A bohužel nic.
Budu moc ráda za každou odpověď. A předem vám děkuji. ♥️️
fenistil kapky večer před spaním, a jestli má dráždivý kašel, tak něco na to, zkusit dávat spát na bříško, jinak když popíšeš stav, tak ti v každé lékárně poradí…
Ten Fenistil na noc může trochu ulevit, jinak proplachovat mořskou vodou, odsávat. Jestli má jen zduřenou sliznici bez hlenu, pomůže chladnější vzduch, vyvýšená poloha hlavičky, nebo bych koupila Nasivin pro děti, je sice od roku, ale aspoň do jedné dírky bych dala, ať můžete v klidu spát.