Kouše své oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8461
31.8.22 21:24

Kouše své oblečení

Ahoj,

Syn si začal kousat tričko - výstřih, rukávy, u televize deku etc. Že začátku jen ve školce, když se občas nudil třeba při frontě na WC, ale teď už většinu času, kdy nemá ruce zaměstnané hrou, kouše.

Řešili jste někdo? Vyřešili nějak?

Jinak je to spokojené čtyřleté dítě :-)

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
31.8.22 22:21

:nevim:
Možná hyperaktivita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
31.8.22 22:23
@Martule123 píše: :nevim:

No nevim, nepijes moc kavy ty? Co to pises za nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.8.22 22:25

@vokishka reagovala jsem na jiný příspěvek, jenže se mi to přešlo zpět. Pardon nejsem dokonalá a můj telefon je starší stroj.
Každopádně u dítka jsem to opravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.8.22 22:26

Pozor na něj, aby pak nezačal žrát svetry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12546
1.9.22 15:03
@Lykaon píše:
Pozor na něj, aby pak nezačal žrát svetry :nevim:

No ona to muze byt obsese, znala jsem holcicku co si skubala vlasy a polykala je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 20:21

Odnaučili jste nějak děti kousat oblečení?
Syn si kouše trika, mikiny… Má u všeho oslintane kapuce, rukávy, lemy… Cuca i nákrčníky a rukavice.
Nejdříve to bylo u TV, teď to je i ve škole, u jídla, u jízdy na kole :zed:. Denně musí mít čistou mikinu, čisté pyžamo… Bundu peru aspoň 2× týdně, protože pak páchne.
Valte na mě nápady.

• Citovat
  • Upravit
3725
23.2.23 20:36
@Anonymní píše:
Syn si kouše trika, mikiny… Má u všeho oslintane kapuce, rukávy, lemy… Cuca i nákrčníky a rukavice.
Nejdříve to bylo u TV, teď to je i ve škole, u jídla, u jízdy na kole :zed:. Denně musí mít čistou mikinu, čisté pyžamo… Bundu peru aspoň 2× týdně, protože pak páchne.
Valte na mě nápady.

Pepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
23.2.23 20:40
@Anonymní píše:
Valte na mě nápady.

Syn to také nějakou dobu dělal, už to nedělá. Jen jsem mu to pořád opakovala. Trvalo to asi půl roku. Tahle diskuse je mimochodem původně moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 20:46
@Sadman píše:
Pepř

Mám ho v pepři vykoupat? Kouše triko, mikinu, bundu, rukávy, lem trika, kapuci…

• Citovat
  • Upravit
8461
23.2.23 21:00
@Anonymní píše:
Mám ho v pepři vykoupat? Kouše triko, mikinu, bundu, rukávy, lem trika, kapuci…

Mně tehdy v lékárně doporučovali Kousák. Jsou to různé náramky a přívěsky na kousání. Ale jak říkám, nakonec jsme to zvládli jen napomínáním. Ale trvalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
23.2.23 21:38

Napada me nutit ho si to prat sam v ruce, pekne rucne zdimat apod., aby to byl proste problem jeho (i kdyz to pak stejne vyperes. Jinak jeste mu vrazit dudaka, aby se stydel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
23.2.23 21:47
@tini píše:
Napada me nutit ho si to prat sam v ruce, pekne rucne zdimat apod., aby to byl proste problem jeho (i kdyz to pak stejne vyperes. Jinak jeste mu vrazit dudaka, aby se stydel?

On to nedělá naschvál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
23.2.23 22:06
@Limi123 píše:
On to nedělá naschvál…

No ale asi mu neni rok, kdyz jezdi na kole a nejake ovladaci schopnosti uz asi ma a bude schopen pochopit ze oslintavat a nicit obleceni pridelavat mame praci neni uplne ok a pokud to neovladne, musi pomoct. To prece neni trestani. Pak jeste samozrejme psycholog, zjistit proc ma uzkost ktera ho k tomu pravdepodobne vede. Zakladatelka psala hazejte napady, tak hazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.2.23 22:27
@Anonymní píše:
Valte na mě nápady.

Uvolňuje tak vnitřní napětí. Pokud to budete řešit pouze napomínáním (restrikcemi), tak si jen nejspíš najde nějaký jiný (i horší) způsob, jak si „ulevit“. A je to dost stres pro obě strany. U nás pomohlo kousátko ze zmiňovaného Kousáku (měl nindža známku) a čas (vyrostl z toho). Nebo třeba i možnost žvýkat žvýkačky. Ale já to znám od sebe, okusovala jsem ve škole tužky a vršky per. Teď při nudných pracovních školeních už nic neokusuji, ale čmárám si na papír 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí