Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dneska jsme dceru nesli do vajíčka do auta a když foukal vítr (což u nás dost) tak tak jako lapala po dechu. Mě se tohle nestalo a i partnerovi se dýchalo dobře. Doma tohle nedělala ani v autě, pouze pri tom větru. Mám si z toho dělat hlavu nebo ji nějak pozorovat? Jakto, že miminkum se proti větru blbě dýchá?
No spíš byla vyjevena z toho větru…proč by se jí mělo kvůli větru špatně dýchat?
@Anonymní píše:
@Vladusxx no foukalo ji směrem do obliceje
jo, a to ji překvapilo, bylo to něco jiného. Nestresuj.
@Anonymní píše:
Dneska jsme dceru nesli do vajíčka do auta a když foukal vítr (což u nás dost) tak tak jako lapala po dechu. Mě se tohle nestalo a i partnerovi se dýchalo dobře. Doma tohle nedělala ani v autě, pouze pri tom větru. Mám si z toho dělat hlavu nebo ji nějak pozorovat? Jakto, že miminkum se proti větru blbě dýchá?
Tys dnes spadla na hlavu? ![]()
Jako sorry, ale tohle už je fakt moc. ![]()
@admin a prosím o odtajnění. Tady je anonym fakt zbytečný.
@Vladusxx píše:
No spíš byla vyjevena z toho větru…proč by se jí mělo kvůli větru špatně dýchat?
protože ten vítr odfoukává kyslík, přecik…:D
Ano, aj ja ked idem proti silnemu vetru tiez nemozem polapit dych, normalne sa neviem nadychnut, ale to vzhladom k tomu, ze som dospela musi byt silnejsi vietor. A stalo sa mi to aj u dcery, ze sice nebol taky silny, ale dost na to, aby lapala po dychu.Mala som ju v satku nasebe a isla vonku a zrovna na nas dlho fukal silny vietor, tak lapala po dychu. Otocila som sa, aby nefukalo na nu a uz dobre bolo. A odvtedy nic nebolo, takze to bolo z toho vetra.
Mozes byt v klude ![]()
https://www.emimino.cz/…ptak-507028/
Zakladatelko už to své zdraví nějak řešíš?
To je fakt masakr …
@TARONA děkuju, taky jsem měla dceru v nositku a pak předávala do sedačky
Matko klid.
Ano, i dospelym se obcas proti větru blbe dycha, ja to treba mívám také. Miminu staci mensi tlak, aby mělo „problém“, ale urcite se neudusí, pokud v tom vichru nebudes trajdat hodiny.
Prestan se tak klepat a miminko pozorovat, nebo z toho uplne zblbnes.