Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, moje největší obává se vyplnila. Nejsem fejk. Trpim na úzkosti a jsem dost na čistotu. Mám strach z ptačích hoven a dneska nás pták pokadil. Pokadil mi trochu hlavu a dceři (byly ji tři měsíce) kočár. Měla to i trochu na noze. Takže umyla jsem si vlasy na 2×. Kočár co bylo pokakane jsem dala vyprat a i věci co jsem já a dcera měla na sobě. Kočár co nešlo dát vyprat jsem otřela nějakýma vlhcenyma dezinfekcnima ubrouskama co je určeno třeba na dětské hračky z DM, tím jsem otřela dcerce nohu a i mobil a kabelku (jak mojí tak na kočár nejdou dát vyprat - koženka). Věci co šly jsem vyhodila - clona proti slunci, flaška, hračka na kočárek (asi to zasaženo nebylo, ale ta představa že tam toho trochu bylo..) dudlík jsem taky pro jistotu vyhodila. Je ještě něco co mám udělat? Pláštěnku umyju, košík kočáru domyju -ted na mě dcera spí, dojedla akorát. Píšu v úzkosti, je mi šílene, bojím se o dceru aby třeba něco nechytla -uz byla na prvním očkování a očkovaná ještě na pneumokoky a meningokoky. Stalo se to taky některý z vás a mimcu? Bylo všechno v pořádku?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ještě dodám že dcerku jsem nemyla - nosí speciální botičky na vrozenou vadu a samotný se mi těžko nandavaji jak už se hýbe. Na těch botickach jsem nic nenašla pokadenyho.
@Bruneta15 píše:
Ano, moje největší obává se vyplnila. Nejsem fejk. Trpim na úzkosti a jsem dost na čistotu. Mám strach z ptačích hoven a dneska nás pták pokadil. Pokadil mi trochu hlavu a dceři (byly ji tři měsíce) kočár. Měla to i trochu na noze. Takže umyla jsem si vlasy na 2×. Kočár co bylo pokakane jsem dala vyprat a i věci co jsem já a dcera měla na sobě. Kočár co nešlo dát vyprat jsem otřela nějakýma vlhcenyma dezinfekcnima ubrouskama co je určeno třeba na dětské hračky z DM, tím jsem otřela dcerce nohu a i mobil a kabelku (jak mojí tak na kočár nejdou dát vyprat - koženka). Věci co šly jsem vyhodila - clona proti slunci, flaška, hračka na kočárek (asi to zasaženo nebylo, ale ta představa že tam toho trochu bylo..) dudlík jsem taky pro jistotu vyhodila.Je ještě něco co mám udělat?Pláštěnku umyju, košík kočáru domyju -ted na mě dcera spí, dojedla akorát. Píšu v úzkosti, je mi šílene, bojím se o dceru aby třeba něco nechytla -uz byla na prvním očkování a očkovaná ještě na pneumokoky a meningokoky. Stalo se to taky některý z vás a mimcu? Bylo všechno v pořádku?
Neprodleně se objednat na psychiatrii ![]()
@prokr píše:
Neprodleně se objednat na psychiatrii
Předběhla jsi mě ![]()
@Bruneta15 píše:
Ano, moje největší obává se vyplnila. Nejsem fejk. Trpim na úzkosti a jsem dost na čistotu. Mám strach z ptačích hoven a dneska nás pták pokadil. Pokadil mi trochu hlavu a dceři (byly ji tři měsíce) kočár. Měla to i trochu na noze. Takže umyla jsem si vlasy na 2×. Kočár co bylo pokakane jsem dala vyprat a i věci co jsem já a dcera měla na sobě. Kočár co nešlo dát vyprat jsem otřela nějakýma vlhcenyma dezinfekcnima ubrouskama co je určeno třeba na dětské hračky z DM, tím jsem otřela dcerce nohu a i mobil a kabelku (jak mojí tak na kočár nejdou dát vyprat - koženka). Věci co šly jsem vyhodila - clona proti slunci, flaška, hračka na kočárek (asi to zasaženo nebylo, ale ta představa že tam toho trochu bylo..) dudlík jsem taky pro jistotu vyhodila. Je ještě něco co mám udělat? Pláštěnku umyju, košík kočáru domyju -ted na mě dcera spí, dojedla akorát. Píšu v úzkosti, je mi šílene, bojím se o dceru aby třeba něco nechytla -uz byla na prvním očkování a očkovaná ještě na pneumokoky a meningokoky. Stalo se to taky některý z vás a mimcu? Bylo všechno v pořádku?
Co by se mělo stát? Omyla jsi, vyprala, z jednoho výkalu se snad nemá co stát
Nechápu, proč jsi plno věcí vyhodila ![]()
@Bruneta15 píše:
Svoje úzkosti by si na prvním místě měla řešit s psychologem. Pokaždé vyhodíš věci, když tě nebo dítě pokadí pták? Budeš jedinou dítěti zakazovat hrát si venku? Například na hřišti? Dítě bude zkoumat svět a hodně toho omaká a si strčí ruku do pusy.
Příspěvek upraven 13.09.23 v 12:13
Léky na úzkosti beru, jen mám teď snížený dávky kvůli těhotenství s dcerou a kojení. Určitě budeme navyšovat a k psychologovi čekám na termín.
@Bruneta15 píše:
Léky na úzkosti beru, jen mám teď snížený dávky kvůli těhotenství s dcerou a kojení. Určitě budeme navyšovat a k psychologovi čekám na termín.
Zřejmě hledas a vidíš problémy tam, kde nejsou ![]()
@Tosidelassrandu píše:
Já myslim, že to nestačí. Spálit! Všechno spálit!
včetně dítěte?
![]()
@topazio ano, psala jsem že na termín čekám - čekací doba je 4-6 měsíců. Prvně jsem dala vše vyprat, umyla jsem se a vše v pohodě a pak mě najednou chytla nějaká panika, hrůza v očích a většinu věcí jsem vyházela. ![]()
A přitom stačilo jen vzít vlhčák a otřít pokaděná místa
Také bych doporučila terapii, bude se ti lépe dýchat
Týjo, to je popis, jak kdyby na vás pták o váze metrák vyplkl eńo o velikosti nafukovacího bazénku se sílou biologické zbraně, že to napáchalo tolik škody a musela jsi vše neprodleně zlikvidovat
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat