Pokadil nás pták

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56505
13.9.23 12:22
@Bruneta15 píše:
@topazio ano, psala jsem že na termín čekám - čekací doba je 4-6 měsíců. Prvně jsem dala vše vyprat, umyla jsem se a vše v pohodě a pak mě najednou chytla nějaká panika, hrůza v očích a většinu věcí jsem vyházela. :pocitac:

Co budeš dělat, až dítě bude zkoumat okolí a na všechno sáhne?

• načítám...
16341
13.9.23 12:22
@topazio píše:
Co budeš dělat, až dítě bude zkoumat okolí a na všechno sáhne?

Asi usekne ruce :think:

• načítám...
56505
13.9.23 12:23
@Dahlia0409 píše:
Asi usekne ruce :think:

Rovnou zašít i pusu.

• načítám...
131
13.9.23 12:24

@topazio no pochybuju že se bude hrabat v 💩 od ptáka.

• načítám...
979
13.9.23 12:24

@Bruneta15 A jak budeš zvládat až se ti dítě začne batolit a to hovínko sní, případně vajgl nebo papírek :nevim:?

• načítám...
16341
13.9.23 12:25
@mojara píše:
@Bruneta15 A jak budeš zvládat až se ti dítě začne batolit a to hovínko sní, případně vajgl nebo papírek :nevim:?

Stačí kolikrát písek na pískovišti, kde se najde i nějaký ten poklad kolikrát

• načítám...
148979
13.9.23 12:26
@Bruneta15 píše:
@topazio no pochybuju že se bude hrabat v 💩 od ptáka.

Od ptáka ne, ale venku jsou různé laskominy. Neboj, udělala si dost. Všechno bude v pořádku. Dej si kafe a dýchej zhluboka.

Příspěvek upraven 13.09.23 v 12:26

• načítám...
131
13.9.23 12:26

@mojara no já doufám, že 💩 ochutnávat nebude. Ale třeba se pletu, je to moje první dítě tak úplně nevím jak probíhá tohle „ochutnávání“. Zřejmě venku budu na dítě dávat pozor, aby si 💩 nestrkalo do pusy.

• načítám...
979
13.9.23 12:27
@Bruneta15 píše:
@mojara no já doufám, že 💩 ochutnávat nebude. Ale třeba se pletu, je to moje první dítě tak úplně nevím jak probíhá tohle „ochutnávání“. Zřejmě venku budu na dítě dávat pozor, aby si 💩 nestrkalo do pusy.

To ti přeju hodně štěstí, já jenom když se tak hroutíš z tohohle.

• načítám...
56505
13.9.23 12:29
@Bruneta15 píše:

Ale venku ti všechno osahá. To ti nedochází?

• načítám...
24716
@Bruneta15 píše:
@topazio ano, psala jsem že na termín čekám - čekací doba je 4-6 měsíců. Prvně jsem dala vše vyprat, umyla jsem se a vše v pohodě a pak mě najednou chytla nějaká panika, hrůza v očích a většinu věcí jsem vyházela. :pocitac:

Tohle je podle mě na psychiatra, ne jenom psychologa. Vážně. Co uděláte, až děcko začne lézt a strkat všechno do pusy? Budete ho koupat v Savu? 8o

• načítám...
131

Na termín čekám, léky užívám. Ale ptáci a jejich 💩 jsou moje hrůza. Asi taková jako když má nekdo strach z pavouků nebo výšek. Podle toho co čtu tak mě asi čeká ještě tvrdá realita? S ochutnavanim kamenů, písku a já nevím čeho všeho pocitam, ale to ptáci 💩 mě zkrátka rozhodilo. Snad se tomu jednou zasměju, na psychice pracuju, ale jak říkám a pár z vás to potvrdilo že potřebuju terapii - tak na tu čekám akorát ty termíny jsou jako u všech lékařu dost dlouhý

• načítám...
16341
13.9.23 12:30
@Bruneta15 píše:
Na termín čekám, léky užívám. Ale ptáci a jejich 💩 jsou moje hrůza. Asi taková jako když má nekdo strach z pavouků nebo výšek. Podle toho co čtu tak mě asi čeká ještě tvrdá realita? S ochutnavanim kamenů, písku a já nevím čeho všeho pocitam, ale to ptáci 💩 mě zkrátka rozhodilo. Snad se tomu jednou zasměju, na psychice pracuju, ale jak říkám a pár z vás to potvrdilo že potřebuju terapii - tak na tu čekám akorát ty termíny jsou jako u všech lékařu dost dlouhý

Myslím, že je úplně jedno, zda je to poklad od ptáka, psa, kočky, nebo třeba slepice :mrgreen:

• načítám...
56505
13.9.23 12:31
@Bruneta15 píše:
@mojara no já doufám, že 💩 ochutnávat nebude. Ale třeba se pletu, je to moje první dítě tak úplně nevím jak probíhá tohle „ochutnávání“. Zřejmě venku budu na dítě dávat pozor, aby si 💩 nestrkalo do pusy.

Až bude ve školce a bude lítat venku, na něco sáhne a strčí si prsty do pusy. Myslíš si, že učitelky mají oči na všech dětech?

• načítám...
2181
13.9.23 12:31
@Bruneta15 píše:

Pche…😁 úplně v pohodě. Když byly mému synovi asi dva roky tak jsem ho přistihla žvýkat králičí bobky. Takový ty malý kulatý. :lol:
A je z něho už dospělý zdravý chlap. Takže se neboj. Jedno ptačí hvno je úplně neškodný :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby