Pokadil nás pták

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16341
13.9.23 12:32
@topazio píše:
Až bude ve školce a bude lítat venku, na něco sáhne a strčí si prsty do pusy. Myslíš si, že učitelky mají oči na všech dětech?

Tak teď dostala tazatelka infakrt, neblbni :roll: :lol:

• načítám...
56505
13.9.23 12:32
@Bruneta15 píše:
Na termín čekám, léky užívám. Ale ptáci a jejich 💩 jsou moje hrůza. Asi taková jako když má nekdo strach z pavouků nebo výšek. Podle toho co čtu tak mě asi čeká ještě tvrdá realita? S ochutnavanim kamenů, písku a já nevím čeho všeho pocitam, ale to ptáci 💩 mě zkrátka rozhodilo. Snad se tomu jednou zasměju, na psychice pracuju, ale jak říkám a pár z vás to potvrdilo že potřebuju terapii - tak na tu čekám akorát ty termíny jsou jako u všech lékařu dost dlouhý

Vždyť kámen nebo písek mohl předtím počůrat pejsek. :lol: Mohl ho předtím pokakat i pták.

• načítám...
131
13.9.23 12:33

Díky holky, přijdu si teď fakt blbě.. reagovala jsem zbytečně až moc.. no snad jsem vás pobavila, sebe uklidila.. a prosím @admin o zavření diskuze.. myslím, že by se to tu ještě dost rozjelo :nevim:

• načítám...
148986
13.9.23 12:37
@Bruneta15 píše:
Díky holky, přijdu si teď fakt blbě.. reagovala jsem zbytečně až moc.. no snad jsem vás pobavila, sebe uklidila.. a prosím @admin o zavření diskuze.. myslím, že by se to tu ještě dost rozjelo :nevim:

To víš no, cizí neštěstí holt pobaví.

• načítám...
56505
13.9.23 12:38
@Bruneta15 píše:
Díky holky, přijdu si teď fakt blbě.. reagovala jsem zbytečně až moc.. no snad jsem vás pobavila, sebe uklidila.. a prosím @admin o zavření diskuze.. myslím, že by se to tu ještě dost rozjelo :nevim:

A co si čekala? Radíme ti tu psychologa a psychiatra. Opravdu ho potřebuješ. Nebo si čekala příspěvky, že je tvá úzkost v pořádku? Dítěti se nic nestane. Kdyby ano, tak by byla planeta bez lidí.

• načítám...
451
13.9.23 12:39
@Bruneta15 píše:
Ano, moje největší obává se vyplnila. Nejsem fejk. Trpim na úzkosti a jsem dost na čistotu. Mám strach z ptačích hoven a dneska nás pták pokadil. Pokadil mi trochu hlavu a dceři (byly ji tři měsíce) kočár. Měla to i trochu na noze. Takže umyla jsem si vlasy na 2×. Kočár co bylo pokakane jsem dala vyprat a i věci co jsem já a dcera měla na sobě. Kočár co nešlo dát vyprat jsem otřela nějakýma vlhcenyma dezinfekcnima ubrouskama co je určeno třeba na dětské hračky z DM, tím jsem otřela dcerce nohu a i mobil a kabelku (jak mojí tak na kočár nejdou dát vyprat - koženka). Věci co šly jsem vyhodila - clona proti slunci, flaška, hračka na kočárek (asi to zasaženo nebylo, ale ta představa že tam toho trochu bylo..) dudlík jsem taky pro jistotu vyhodila. Je ještě něco co mám udělat? Pláštěnku umyju, košík kočáru domyju -ted na mě dcera spí, dojedla akorát. Píšu v úzkosti, je mi šílene, bojím se o dceru aby třeba něco nechytla -uz byla na prvním očkování a očkovaná ještě na pneumokoky a meningokoky. Stalo se to taky některý z vás a mimcu? Bylo všechno v pořádku?

Hm..takový zásah…to nad vámi přelétlo a pokadilo vás hejno orlů skalních, ne? :think: :nevim:

• načítám...
76891
13.9.23 12:39
@Bruneta15 píše:

já čtu nadpis diskuse - pokadil nás pták - asociace „to budete mít štěstí“ - je to lidové přísloví

• načítám...
131
13.9.23 12:40

@topazio psala jsem že léky užívám jen je mám zatím snížený a na psychologa čekám na termín

• načítám...
148986
13.9.23 12:41

A všimly jste si dámy, že zakladatelka má problém s úzkostmi? Ono je třeba ji ještě dodělat že.

• načítám...
Sandra.B1
13.9.23 12:43

Přílišná úzkostlivá čistota od dětství dětem snižuje imunitu. Naopak, trochu špíny je užitečný pro zdraví, sílí jim z toho imunita :palec:

• Upravit
76891
13.9.23 12:44
@Anna766 píše:
A všimly jste si dámy, že zakladatelka má problém s úzkostmi? Ono je třeba ji ještě dodělat že.

takže jí máme poradit, ať vyhodí celý kočárek a dítě strčí do sterilizátoru?

• načítám...
148986
13.9.23 12:49
@stinga píše:
takže jí máme poradit, ať vyhodí celý kočárek a dítě strčí do sterilizátoru?

Ne. Proč?

• načítám...
3538
13.9.23 12:51

Ještě sis zapomněla vsadit Sportku :palec: ;). Chápu, jednou se mi vykadil na hlavu a otřepe mě jen si na to vzpomenu.. Vlasy jsem pořádně vydrhla a víc to neřešila.

• načítám...
131
13.9.23 12:58

@Lucie008 no vlasy jsem umyla na 2× tak snad to stačí..

• načítám...
kocourGarfield
13.9.23 13:06

@Bruneta15 jdeš v léčení a na termín čekáš 4-6 měsíců? To když omarodíš v uvedený termín, tak budeš bez léků a kontrole rok?
To bych hledala jiného lékaře. ( psychiatr ).

Psychologa jsi do teď neřešila?

Jinak jsi udělala. maximum, co jsi udělat mohla. Otřela jsi, vyhodila, zajistila dítě.
Co Ti pomáhá na úzkosti?
Bude to dobrý.
Dal bych to řešila s odborníky :kytka:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí